Canım bence canını sıkma olabiliyor böyle şeyler her ay aynı olmaz ki yanlış hatırlamıyorsam senin ilaçsız bile büyüyordu yumurtaların .. bana göre benim yumurtam hiç bir ay büyüyüp çatlamıyor ben bu kanıya vardım çünkü 3 Defa klomen 2 defa gonal f kullandım hiçbirinde çatlayacak büyüklüğe gelmeyi bırak büyümediler bile hep tedaviyi kestik adet olmayı bekledim her ay düzenli olurum adet , fizyolojik boyutunu bilmiyorum ama bende durum böyle ayrıca pcos var bende .. nasip diyorum artık çok fazla istiyorum çok fazla stres yapıyorum hep ters tepiyor

bu ay 150 ve 175 olarak kullandım gonal f i bugün 10. Günüydü iğnenin yarın randevum var bakalım biraz olsun büyümüş mü (ki doktorum bu dozun çok yüksek olduğunu tüp bebek hastalarında bu dozları başladıklarını söyledi ona rağmen çok direnç gösterdi yumurtalarım ) benim de iki gündür yumurta akı kıvamında akıntım var yumurtanın çatlamış olacağından şüpheleniyorum

normalde bu iyi bir şey ama ben aşılama yaptıracağım icin doktor Çarşamba’dan sonra ilişkiyi yasakladı