Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah ama erken oldun sanırım adeti. Şimdi şansın çok daha yüksek inşallah.bu ayın sonuna hamileyim haberini alırız.canim
hepimiz için hayırlısı olsun canım güzel şeyler düşünmek istiyorum moral en büyük yardımcımız onu anladım yaşayıp görücez inşallah sen ne yaptın peki

hayırlısı olsun hakkında bende aşılama dıye gittim ama yapmadı doktorum klomen tedavsine başladı geçen ay malesef tutmadı bu ayda devam edelım dedi bu ayda denedık beklemedeym inşallah bu ay allahın izni ile olur diyorum öyle inanıyorum rabbım hepimize nasip etsin. çok takmamak lazım ama belkıde çok takıyorum dıye olmuyor diyorum.
Kontrol et

hepimiz için hayırlısı olsun canım güzel şeyler düşünmek istiyorum moral en büyük yardımcımız onu anladım yaşayıp görücez inşallah sen ne yaptın peki
Canım ben ne yapayım adeti bekliyorum bugün adet günüm ama hala olmadım agrım da bitti 12. Gun asilamanin 14. Gun iğnenin. Her iğne sonrası 14. Gun olurum bakalım olsam ki hormon testlerimi vereceğim.
Ama bugün eşimin sperm tahlili çıktı sinirlerimiz alt üst oldu morfoloji yüzde 2 olmuş neden ki acaba?
Yoksa ondan mi tutmadı asilama antepte yapılan tahlilde bize kağıt falan verilmedi değerler normal dendi sadece

Canım ben ne yapayım adeti bekliyorum bugün adet günüm ama hala olmadım agrım da bitti 12. Gun asilamanin 14. Gun iğnenin. Her iğne sonrası 14. Gun olurum bakalım olsam ki hormon testlerimi vereceğim.
Ama bugün eşimin sperm tahlili çıktı sinirlerimiz alt üst oldu morfoloji yüzde 2 olmuş neden ki acaba?
Yoksa ondan mi tutmadı asilama antepte yapılan tahlilde bize kağıt falan verilmedi değerler normal dendi sadece
Uzulme herseyi veren allah..milyonda bir ihtimalin tutmasi.ki cok arkadasim var ihtimalleri dusuk tu. bebekleri var.ne tedaviler deneyip olmayan kendiliginden olan var.insallah bizimde olur

Uzulme herseyi veren allah..milyonda bir ihtimalin tutmasi.ki cok arkadasim var ihtimalleri dusuk tu. bebekleri var.ne tedaviler deneyip olmayan kendiliginden olan var.insallah bizimde olur

Zaten ateş yükselmesi değil, gerçekte ateşinizin olmaması ama ateş basması hamilelik belirtisidir canım 😊 bu güzel bir belirti.
Bu arada benim ateşimin sebebi bugün tam olarak belli oldu, 2gündür kaşınıyordu yazdım sanada, meğer bacağımın arkasından beni bişey sokmuş, iğnesini içinde bırakmış, ve beni sıtma tutmuş 😔
Bendeki büyük talihsizlik
siz ne yaptınız son durumunuz nedir iyi misiniz en son böcek ısırmıştı sizi

Anladım canım teşekkür ederim ♥bende 30eylulde aşılama oldum dün evde yaptım silik çıktı da iğnenin etkisinden yüksek ihtimal
Benim de 30 eylül de oldu aşılamam da ilk günler göğüs ağrım vardı o geçti o yüzden biraz umutsuzum. Sizin ağrınız ya da şişliğiniz var mı

Benim de 30 eylül de oldu aşılamam da ilk günler göğüs ağrım vardı o geçti o yüzden biraz umutsuzum. Sizin ağrınız ya da şişliğiniz var mı
Evet ilk günler ağrım vardi dün ve dünden önceki gün ağrım dahada çoktu ve göğüslerim çok şiş ve acıyor.Ama bugün ağrı yok gibi bisey göğüslerim hala şiş bende umutsuzum adet olcak gibi bi hissiyat inşallah Rabbim bizimde yüzümüzü güldürür 🥰🥰

Ağrıya sancıya takılmayın arkadaşlar ben mahvoldum kasik ağrısından ama fosçıktı herkeste farklı olabilir kimi ağrı yaşamadan gebe kalıyor kimi ağrı çekerek aslında kasiklarimizi agritan hem catlatma ignesi hem de hormonlar. Kendinizi asla üzmeyin belirti aramayın tavsiyem sonra benim gibi çok üzülürsünüz.

Ağrıya sancıya takılmayın arkadaşlar ben mahvoldum kasik ağrısından ama fosçıktı herkeste farklı olabilir kimi ağrı yaşamadan gebe kalıyor kimi ağrı çekerek aslında kasiklarimizi agritan hem catlatma ignesi hem de hormonlar. Kendinizi asla üzmeyin belirti aramayın tavsiyem sonra benim gibi çok üzülürsünüz.
Haklısın aslında ama işte en iyi birbirimizi anlıyoruz aslında. İlla bişeyler arıyoruz hayırlısı bakalım hepimiz için Allah yardımcımız olsun tez zamanda kucaklarimiz dolsun ♥️♥️

Haklısın aslında ama işte en iyi birbirimizi anlıyoruz aslında. İlla bişeyler arıyoruz hayırlısı bakalım hepimiz için Allah yardımcımız olsun tez zamanda kucaklarimiz dolsun ♥♥
Umut fakirin ekmeği hesabı canim😊 ben kendimi daha önce gebelik gecirdigim için biliyorum aslında gebelik ağrısı ile adet agrisi farklı ama daha önce hamilelik yaşamayan zor ayırt eder ben adetim geliyor diye anlarım hemen hamilelikte kaşıklar sağlı sollu batma sızlama biçiminde ağrıyor adette resmen rahim ağrıyor gıcık.gicik

Umut fakirin ekmeği hesabı canim😊 ben kendimi daha önce gebelik gecirdigim için biliyorum aslında gebelik ağrısı ile adet agrisi farklı ama daha önce hamilelik yaşamayan zor ayırt eder ben adetim geliyor diye anlarım hemen hamilelikte kaşıklar sağlı sollu batma sızlama biçiminde ağrıyor adette resmen rahim ağrıyor gıcık.gicik
Ben ıkı gundur adet oldum sanıp lavaboya kosuuyorum resmen dun bi de kahverengi leke geldı hah tmm dedım

Back
X