Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
martta ayni kimyasal geçirdim o zamanda kanda hcg 118 çıktı baya 2 çizgi vardı .1 gün mutlu olduk eşimle ama sabah kanama başladı biz acile geldilk.bakmışlar tekrar kan verdim ve o düşmeye başladı. ve şimdi 2 kere oldu((en az oluyor ama neden tutmuyor enteresan :kızgın::kızgın::kızgın:
Kanda pıhtılaşma ve genetik testlerine baktırdınız mı ?

bizde gittik tup bebek icin ama doktor dedi bu ay hersey temizlensin yani kimyasaldan sonra bir ay sonra gel. bu ay kendimiz denecegiz yani ovulasyon test+caksir suyu)))ins ihtiyah kalmaz
Canım bende Haziran da kimyasal geçirdim seni anlayabilirim biz ilk tüp bebek merkezine gittik dosyalarımız herseyimiz hazırdı ama aşılama yapmamızı önerdiler olmayınca hiç vakit kaybetmek istemedik bizim için en iyi olanı bilen rabbim Buda olmaz ise bu eşimle artık bebek defterini içimiz acıya acıya kapatıp Rabbimin bize mucize vermesini bekliycez çünkü yapılması gereken herseyi yaptık

Tam olarak aynı şeyi düşünüyorum seninle 😂 tüp süreci beni korkutuyor aşılamayı defalarca deneyebilirim ama madden tüp kadar götürdüğü için tekrarladıkça o yüzden 2-3 den fazla yaptırmak akıl karı değil ya da devlette deneyeceksin🤷🏻‍♀️ İnşallah ikimizin de bu kez tutar canısı. Sen yaptırdın mı şuan ne aşamadasın? Benimki yarın 🙈
Bugün 13. günüm. 15. günümde yani cuma günü kan vermemi söylediler. Sabah idrar testinde negatif çıktı. Yarın ve cuma sabahıda negatif çıkarsa kanda baktırmayabilirim. Şimdiye kadar iğne korkumdan hiç kanda beta hcg ye baktırmadım. Sen kanda baktırdın mı canım? İnşallah güzel haberler verirsin.

Ben yaklaşık 2 senedir deniyorum kuzum olmuyor😜 hayırlısı inan şu an dört gözle adeti bekliyorum adetin gelmemesi de ayrı bir sıkıntı
Evet böyle durumlarda insan biran önce adet olup bir sonraki döngünün başlamasını istiyor. Ama adet için erken daha sanırım canım yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet görülüyor yani yarın adet günün olması gerek. Seninle günlerimiz aynı. Bu arada sen progestanı bıraktın mı? Ben henüz bırakmadım muhtemelen benimki baya gecikecek.

Bugün 13. günüm. 15. günümde yani cuma günü kan vermemi söylediler. Sabah idrar testinde negatif çıktı. Yarın ve cuma sabahıda negatif çıkarsa kanda baktırmayabilirim. Şimdiye kadar iğne korkumdan hiç kanda beta hcg ye baktırmadım. Sen kanda baktırdın mı canım? İnşallah güzel haberler verirsin.
Benİm geçen ayki yaptığım idrar testinde hemen beliren çok silik bir çizgi vardı ama ışığa tutunca falan görülen cinsten. Gözlerimi bozdum boş yere 😄 kan yaptırmadım koyulaşma olmadı diye progestanı bıraktım 3 gün sonra adet oldum. Bu ay direk kan yaptıracağım kısmet olursa idrarla uğraşmayacağım.

Kızlar size bir sorum var. Aşılamayı doktorunuz ultrason eşliğinde mi gerçekleştirdi yoksa normal hiç bakmadan mı yaptı? Dünden beri kafamda bu soru dönüyor? Bir de öncesinde sizce yumurta çatlamış mı diye kontrol edilmeli mi?

Kızlar size bir sorum var. Aşılamayı doktorunuz ultrason eşliğinde mi gerçekleştirdi yoksa normal hiç bakmadan mı yaptı? Dünden beri kafamda bu soru dönüyor? Bir de öncesinde sizce yumurta çatlamış mı diye kontrol edilmeli mi?
Benim de direk yaptı, çatlatma iğnesinin 39.saatinde aşılama oldu. Herhalde Çatlamıstır diye düşündü

Benim de direk yaptı, çatlatma iğnesinin 39.saatinde aşılama oldu. Herhalde Çatlamıstır diye düşündü
Çoğu doktor direk yapıyor canım ultrasonla yapanı pek duymadım ama varmış ve başarıyı arttırıyormuş diye okudum. Uğraşmak istemiyor doktorlar bunlarla nedense🤷🏻‍♀️

İlk aşılamamda yumurtanın çatlayıp çatlamadığına aşılama sırasında bakılmadı, bol su içirip ultrason eşliğinde alışamam yapıldı, yapılırken ben de gördüm. Aşılamadan 2 gün sonra çatlamayı görmek için doktorum muayene etti. Ama ikinci merkezde ultrasonsuz yaptılar. Öncesinde ve sonrasında çatlayıp çatlamadığına bakmadılar. Bence kesinlikle bakılmalı. Özellikle aşılama yapıldıktan sonra.

Benim doktorum da bakmadan yaptı çatladı mı çatlamadı mı bilmeden. Bence kesinlikle bakmalıydı bakmayınca şaşırdım ben de. Sordum hatta bakmicam dedi

Kızlar hamile olanlara
Evet böyle durumlarda insan biran önce adet olup bir sonraki döngünün başlamasını istiyor. Ama adet için erken daha sanırım canım yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet görülüyor yani yarın adet günün olması gerek. Seninle günlerimiz aynı. Bu arada sen progestanı bıraktın mı? Ben henüz bırakmadım muhtemelen benimki baya gecikecek.
Canım ben daha önce hiç asilama yaptırmadım ama catlatma ignesi 4 kere yaptım 3unde de 14. Gun adetim başladı. Bugün catlatma iğnesinin 15. Günü ama hala adet olmadım. Progestan pazar günü bitti ama sanırım o geciktiriyor hala atılmadı vücuttan. Ama aşılamayı yapan doktorun hemşiresi progestan kullan bebek varsa tutunur yoksa adetin gününde gelir demişti o da ayrı bir muaamma

Kızlar hamile olanlara
Canım ben daha önce hiç asilama yaptırmadım ama catlatma ignesi 4 kere yaptım 3unde de 14. Gun adetim başladı. Bugün catlatma iğnesinin 15. Günü ama hala adet olmadım. Progestan pazar günü bitti ama sanırım o geciktiriyor hala atılmadı vücuttan. Ama aşılamayı yapan doktorun hemşiresi progestan kullan bebek varsa tutunur yoksa adetin gününde gelir demişti o da ayrı bir muaamma
Ayrıca sen inşallah hamilesindir kuzum mümkünse adetin 9 ay gelmesin 🤣🤣

Bana ultrasondan bakarak yaptı canım hatta anlattı şu an rahim ağzını yıkıyorum şu an içeri giriyorum içerdeyim spermi yolluyorum falan diye bir de ben hissettim spermi verdiğinde sizler de oldu mu bilmem

Bana ultrasondan bakarak yaptı canım hatta anlattı şu an rahim ağzını yıkıyorum şu an içeri giriyorum içerdeyim spermi yolluyorum falan diye bir de ben hissettim spermi verdiğinde sizler de oldu mu bilmem
Çok iyi olmuş. İnşallah sonuçta güzel olur. Ben söylediğim halde bakmadı ne yazık ki. Umarım çatlamıştır da tutar aşılama

Aşılama olan arkadaşlar progestan adeti geciktirir mi ? Progestan kullanırken adet olan var mı ?

Kanda pıhtılaşma ve genetik testlerine baktırdınız mı ?
hayır çünkü kimyasal kendine oldu .son aşılamadan 4 ay sonra bizde şaşırdık. işte martta oldu ve 3 aşılama ben eylülde yaptırdım. sadece doktora haber verdim böyle böyle oldu onlar dosyada yazmışlar o kadar

hayır çünkü kimyasal kendine oldu .son aşılamadan 4 ay sonra bizde şaşırdık. işte martta oldu ve 3 aşılama ben eylülde yaptırdım. sadece doktora haber verdim böyle böyle oldu onlar dosyada yazmışlar o kadar
Baktırmanızda fayda var. En azından pıhtılaşmaya baktırın.

Back
X