Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 8.gündeyim.İlk günler gaz sancısı,şişkinlik vardı o progesteron yan etkisiydi sanırım.Şimdi hiçbiri şey yok.Tutmadı gibi geliyor ama bakalım artık inş güzel haberler alırız.![]()
Ben de 8.gündeyim.İlk günler gaz sancısı,şişkinlik vardı o progesteron yan etkisiydi sanırım.Şimdi hiçbiri şey yok.Tutmadı gibi geliyor ama bakalım artık inş güzel haberler alırız.![]()
İnsallah guzel haberler
Aliriz hep birlikte
Haberlerinizi bekliyorum inşallah güzel haberler alırızIn
InşAllah kuzum Allah herşeyin hayırlısını versin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah![]()
İnş sizlerdende bekliyorumAy inşallah olumlu sonuç alırsın ya kimsenin umudu kırılmasın istemem bizleri haberdar et![]()
Cok şükür iyiyim bugun 1.gun dun oldum aşılama hayirlisi bakalim folik asit ve progestan fitil kullanıyorumCuma günü 14 gün olacak kan vericem bakalım görücez sonucuYaklaşınca günler geçmiyor sanki bi belirti filan da yok ama bakalım bir umut inşallah tutar, sizin nasıl gidiyor
![]()
Inşallah canım sendende bekliyorum bu güzel haberi Allahın izniyleHaberlerinizi bekliyorum inşallah güzel haberler alırız![]()
İnşAllah canım 2 ay sonraİnş sizlerdende bekliyorum
Çok sağol canım inşallahInşallah canım sendende bekliyorum bu güzel haberi Allahın izniyle![]()
İnşallah canimİnşAllah canım 2 ay sonra![]()
Hayırlısı demekten başka çaremiz yok bezen.İnş en kısa zamanda pozitifi görürsün canım.Ben kan verdim sonuç negatif maalesef inşallah sizlerin tutar![]()
Umutsuzluk yok yeniden bismillahBen kan verdim sonuç negatif maalesef inşallah sizlerin tutar![]()
merhabalar asılama mı yaptırdınız.bende aynı doktora gıdıyorum ama asılama bana önermedi acaba sizin saglık durumunuz nedirInşallah hepimiz kavuşuruz canım teşekkür ederim. Doktorum Gökalp Öner Kayserideyim
Ben Gökalp beye aşılama yaptırmadım başka bir doktora yaptırdım tutmadı sonrasında Gökalp beye gitmeye başladım oda zaten bizim bir sıkıntımız olmadığını aşılama yapmanın saçma olduğunu söyledi ve tüp bebek tedavisine başladıkmerhabalar asılama mı yaptırdınız.bende aynı doktora gıdıyorum ama asılama bana önermedi acaba sizin saglık durumunuz nedir