• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Eylül ayında Aşılama yaptiricak olanlar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim benim cok sukur azaldi hatta kesildi drum zaten kesilip gidecek takma dedi birde o kullandigim alet rahim agzinda kanamaya sebep oldu ondan oldu kanaman dedi bende kendimi cok sıktım belki ondan zorlandi

Ben de 8.gündeyim.İlk günler gaz sancısı,şişkinlik vardı o progesteron yan etkisiydi sanırım.Şimdi hiçbiri şey yok.Tutmadı gibi geliyor ama bakalım artık inş güzel haberler alırız.😇

İnsallah guzel haberler

Aliriz hep birlikte

In
InşAllah kuzum Allah herşeyin hayırlısını versin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah 🙏😍
Haberlerinizi bekliyorum inşallah güzel haberler alırız 😍

Cuma günü 14 gün olacak kan vericem bakalım görücez sonucu ☺️ Yaklaşınca günler geçmiyor sanki bi belirti filan da yok ama bakalım bir umut inşallah tutar, sizin nasıl gidiyor ☺️
Cok şükür iyiyim bugun 1.gun dun oldum aşılama hayirlisi bakalim folik asit ve progestan fitil kullanıyorum

merhabalar asılama mı yaptırdınız.bende aynı doktora gıdıyorum ama asılama bana önermedi acaba sizin saglık durumunuz nedir
Ben Gökalp beye aşılama yaptırmadım başka bir doktora yaptırdım tutmadı sonrasında Gökalp beye gitmeye başladım oda zaten bizim bir sıkıntımız olmadığını aşılama yapmanın saçma olduğunu söyledi ve tüp bebek tedavisine başladık

Back
X