Gebeliğe Hazırlık Eylül ayında çatlama iğnesi olanlar ekime yönelik gebelik planı olanlar birlikte bekleyelim mi 🌼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minikmelek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
492
145
18
Birbirimize destek olalım mı sonuclarimizi paylasalim birlikte takip edelim ignenin 4.günü benim kasıklarımda rahim bölgesinde dolgunluk hissi var sizlerde varmı belirtiler ?

Birbirimize destek olalım mı sonuclarimizi paylasalim birlikte takip edelim ignenin 4.günü benim kasıklarımda rahim bölgesinde dolgunluk hissi var sizlerde varmı belirtiler ?
Canım merhaba benimde bugün iğnede 6.günüm yürürken vajinamda ağrı var kramp gibi doluluk hissi , birde sık tuvalete çıkıyorum ilk baş aklıma enfeksiyonmu kaptımki geldi ama idrarda yanma vs yok İnşallah güzel bertilerdir bunlar

İnşallah canım benim daha önceden ektopik gebeliğim var korkmuyor değilim inşallah bekleyen herkesle birlikte güzel haberler alırız bizde

Merhabalar benim de bugün iğnenin sonra 5. Günüm halsizlik ve bel ağrısı hislerim var daha önce iki düşük yaşadım bu sefer inşallah Allah hepinizin yüzüne güler benim yüzüme guler inşallah

Merhabalar benim de bugün iğnenin sonra 5. Günüm halsizlik ve bel ağrısı hislerim var daha önce iki düşük yaşadım bu sefer inşallah Allah hepinizin yüzüne güler benim yüzüme guler inşallah
İnşallah canım benim benimde bir dış gebeliğim var ikinci tedavim bu bugün 10.gün bakalım testler iyce siliklesti meraklıyım bekliyorum

Hala beklemede olanlar varmi
Ben beklemedeyim bugün 13.gün iğne etkisinden sanırım aşırı silik bi çizgi çıktı testte dünde öyleydi yarın son kez tekrar yapıcam sonra adet günümü beklicem.. Siz?

Ben beklemedeyim bugün 13.gün iğne etkisinden sanırım aşırı silik bi çizgi çıktı testte dünde öyleydi yarın son kez tekrar yapıcam sonra adet günümü beklicem.. Siz?
Hayırlısı olsun cnm ama iğnenin eskisi bence 10. Günden sonra bitiyor benimde bugün iğneden sonra 10 . Gün ama içim içimi yiyor test yapayım diye

Hayırlısı olsun cnm ama iğnenin eskisi bence 10. Günden sonra bitiyor benimde bugün iğneden sonra 10 . Gün ama içim içimi yiyor test yapayım diye
Canım evet ama koyulma olmadı 2 gündür o yüzden heveslenmek istemiyorum sende bekle 12.güne kadar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…