Eylül çatlatma iğnesi olanlar birlikte takip edelim🩷

Teşşekürederim destekleriniz için 🙏Bugün gögüslerim çok şiş karnımda ağrıyor hasta olucam büyük ihtimalle 27 yaşındayım neden böyle oluyor anlamıyorum 9 aydır korunmuyorum 3 kere çatlatma iğnesi kullandım 😣
Daha çok genciz, ben de 25 yaşındayım 4 aydır deniyoruz korunmasız ve 1 yıldır evliyim o yüzden umutsuzluk yok her sey güzel olacak 🩷

Ben valla saymıyorum canım sende sayma bosver benim Misafirlerim var aşırı yoğunum koşturmaca sonrası da nasıl olur bilmiyorum pazara kadar yoğunum

Ben valla saymıyorum canım sende sayma bosver benim Misafirlerim var aşırı yoğunum koşturmaca sonrası da nasıl olur bilmiyorum pazara kadar yoğunum
Doğru söylüyorsun canım düşünmemek lazım ama işte elde olmuyor maalesef yine de kendime meşgale buluyorum düşünmemek için :)

Teşşekürederim destekleriniz için 🙏Bugün gögüslerim çok şiş karnımda ağrıyor hasta olucam büyük ihtimalle 27 yaşındayım neden böyle oluyor anlamıyorum 9 aydır korunmuyorum 3 kere çatlatma iğnesi kullandım 😣
Rica ederim bende 15 ay oldu sadece bir kimyasal yaşadım o kadar . Arkaasi hemen olur dediler ama olmadı henüz. Bende dayanamadım doktora gittim ama benim daha ilk acele ediyosun bence burda yıllarda deneyenler var.. Yasin küçükmüş elbet olur stres yaparsan da olmaz uzak dur stresten. ben 32 yaşındayım sen daha şanslısın bence

Back
X