Eylül Ayında çift çizgiyi görenler buraya:)

Ela_Duru

Minnok kızım benim:))
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
3.190
10
116
Kocaeli
Kızlar Eylül ayında çift çizgiyi görenler kimler :emir_bebek:

Düşüncelerimizi yazalım,bende 12 eylülü sabırsızlıkla bekliyorum....

5 eylül bakalım neler oacak hamile arkadaşlar hamilelerin duaları kabul olurmuş bizim gibi bekleyenlere dua etsinler

Kızlar dün benim kasıklarımda iğne batması gibi ağrılar vardı. Bütün akşam ağrıdı,çok da korktum. Bugün yok. Yerleşme ağrıları diye okudum bazı web sitelerinde. Sizde varmı böyle birşey?

ßende siteye yeni üye oldum hepinize sLmlar arkadaşLAr..
Görüyorum ki hiçte yaLnız değilmişim : )
ßende 13eyLüL ü bekLiorm ..bakaLım hayırlısı hepimizin hakkında..
ayrıca bu ay iLk evLilik yıLdönümüm oLursa en güseL hediye olacak :Saruboceq:

Son düzenleme:
Kızlar dün benim kasıklarımda iğne batması gibi ağrılar vardı. Bütün akşam ağrıdı,çok da korktum. Bugün yok. Yerleşme ağrıları diye okudum bazı web sitelerinde. Sizde varmı böyle birşey?

benim son bebeğimde kasıklarda ağrı çok olmuştu. hatta adet olucam zannetmiştim.ama pozitif çıktı.tabi 7 haftalık düşürdüm bebişi.hayırlısı olsun.şimdi beklemekteyim bugünlerde karnım ağrıyor.heralde çok fazla kendimi dinliyorum.inş.yerleşme ağrılarındır canım.

selam kızlar ben de bugun çift çizgiyi gördüm.sonra kan tesiti yaptırdım onda da pozitif çıktı. Rabbime şükürler olsun. Allah isteyen herkese versin. çok mutluyum.opuyorumnanaktan bu arada benim de sol kasığımda sürekli bir ağrı var ve sürekli uykum var tek belirtim bunlar.:CüvCüv: bu arada 2. ayda hamıle kaldım çok bekletmedi mubarek ramazanda geldi bebeğim.

ßende siteye yeni üye oldum hepinize sLmlar arkadaşLAr..
Görüyorum ki hiçte yaLnız değilmişim : )
ßende 13eyLüL ü bekLiorm ..bakaLım hayırlısı hepimizin hakkında..
ayrıca bu ay iLk evLilik yıLdönümüm oLursa en güseL hediye olacak :Saruboceq:

canım dilerim rabbim gönlüne göre verir bende bursada oturuyorum yeni tasındım kaynasabilirsek bulusma aktivitelrinde bir arada oluruuz insallah bu arada bende ikinci bebegim olsun istiyorum artık hayırlısı mevlamdan 15 eylülüde ben bekliyorum allah herkeizn actıgı ellerini ettiği dualarını kabul etsin bu mübarek ayda

selam kızlar ben de bugun çift çizgiyi gördüm.sonra kan tesiti yaptırdım onda da pozitif çıktı. Rabbime şükürler olsun. Allah isteyen herkese versin. çok mutluyum.opuyorumnanaktan bu arada benim de sol kasığımda sürekli bir ağrı var ve sürekli uykum var tek belirtim bunlar.:CüvCüv: bu arada 2. ayda hamıle kaldım çok bekletmedi mubarek ramazanda geldi bebeğim.

seni tebrik ediyorum arkadasım dilerim yasadıgın mutlugu mevlam bizede yasatır bu aylarda ayrıca bir tebrigim daha olacak müberek bir ayda gebe kalmıssın bebegin hayırlılarıyla gelir insallah

Canım tebrikler.. İlk annemiz sen oldun.Darısı başımıza artık.:lepi:

benim son bebeğimde kasıklarda ağrı çok olmuştu. hatta adet olucam zannetmiştim.ama pozitif çıktı.tabi 7 haftalık düşürdüm bebişi.hayırlısı olsun.şimdi beklemekteyim bugünlerde karnım ağrıyor.heralde çok fazla kendimi dinliyorum.inş.yerleşme ağrılarındır canım.

Neden 7 haftalıkken düştü canım.Doktor ne dedi?

selam kızlar ben de bügün çift çizgiyi gordum normelde adet gunumdu bugun ve adet sancısı gıbı on gundur agrım vardı cok sasırdım sevıncten hala elım ayagım tıtrıyo rabbım tum ısteyenlere en hayırlı zamanda nasıp etsın..

selam kızlar ben de bügün çift çizgiyi gordum normelde adet gunumdu bugun ve adet sancısı gıbı on gundur agrım vardı cok sasırdım sevıncten hala elım ayagım tıtrıyo rabbım tum ısteyenlere en hayırlı zamanda nasıp etsın..

Canım tebrikler... kaydirigubbakcemile2

Umarım isteyen herkesin bebeği olur. Bende adet günümde yapıcam testi, çok sabırsızım...

Back
X