Eylül Ayında çift çizgiyi görenler buraya:)

teşekkürler kızlar darısı başınıza. bu arada ben daha doktora gıtmedım merak edıyorum pazartesı ınşallah gıdıcem:CüvCüv:

amin canım hamilelerin duası kabul olurmus seninde duan kabul olsun seni canı gönülden tebrik ediyorum arkadasım

amin canım hamilelerin duası kabul olurmus seninde duan kabul olsun seni canı gönülden tebrik ediyorum arkadasım

cok tesekkur ederım canımm dualarım sizinle Allahım hiç bır duayı cevapsız bırakmaz bekleyin zamanını en hayırlı zamnda gelcektir bebişiniz yeter ki üzülmeden sabredebilin...

slm kimse varmı

Kızlar geçen ay 10 ağustosta adet olmuştum.Yarın idrar testi yapsam çıkarmı dersiniz?

hellooooooo kızlarrrr, benimde 16 eylülll :))) kasıklarım herkes gibi hareketli :)) karnım davul gibi, göğüslerim şiş ancak acımıyo, idrarımda her geçen gün belirginleşen tortular var ve akıntım fazlaaaaaaaaa :))))

Slm kızlar bende 11eylulu beklıyorum ama dun koyu kahverengi akıntı geldı bende adet oldum sandım ama bugun hıc bısey yok ama umutlanmak ıstemıyorum... hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ins daha fazla bekletmez bebıslerımız...

ARKADAŞLAR BEN BU BAŞLIKLARIN YANLIŞ KULLANILDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM
MESELA DİYOR Kİ EYLÜL AYINDA ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRENLER MERAK EDİP GİRİYORUM HERKES AYRI TELDEN ÇALIYOR KİMİSİ DAHA TEST BİLE YAPMAMIŞ BELİRTİLERİNİ YAZMIŞ İYİ DE ARKADAŞLAR BUNLARI YAZACAĞINIZ BAŞKA BAŞLIKLAR VAR BÖYLE OLUNCA BİRSÜRÜ SAYFANIN İÇİNDEN GERÇEK YAZIYI BULMAK ÇOK ZOR OLUYOR BENCE MODERATÖRLER TEMİZLEMELİ GEREKSİZ MESAJLARI BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN LÜTFEN AMACIM DAHA İYİ FAYDALANALIM HEPİMİZ DİYE SEVGİLERLE HERKESİN BAYRAMI KUTLU OLSUN...a.s.

3. evlilik yıldönümümüzde adet günüm bir gün gecikince aldığım testte 2 çizgi çıkınca şok oldum..şu anda tahmini 4 aylık hamileyim adet döneminden sonra bir sefer korunmadığum gün hamile kalmışım...ama zaten zamanının geldiğini düşünüyorduk.düşündüğümüzden birkaç ay önce olmuş oldu..şimdi izmirde doktor arayışı içindeyim.

ben 2 haftalık hamıleyım ve 16 aylık bı oglum var Allah yardımcım olsun ıns. Allah ısteyen herkese nasıp etsın

Kızlar 9 Eylülde denemek için test yaptım, belirgin tek çizgi çıktı. Ama zaten adet tarihim 11 Eylüldü. Erken davrandım :)

Bugün 13 Eylül ama hala adet olmadım. Göğüslerde şişme ağrı filan yok ama midem bulanıyor bol bol. Karar verdim 15 Eylülde testi tekrarlayacağım....

Rabbim hakkinda hayirlisini versin ) haberdar et bizi

cnm darısı bıze ya benım de adet dundu hala olmadım cırpınıyorum resmen cok sıkıldım 20 ay oldu ya 20 aydır rabbim aratiyo napiyim sabah ıdrar yaptım evde yıne kocaman ıgrenc tek cızgi:dilcikar:

cnm darısı bıze ya benım de adet dundu hala olmadım cırpınıyorum resmen cok sıkıldım 20 ay oldu ya 20 aydır rabbim aratiyo napiyim sabah ıdrar yaptım evde yıne kocaman ıgrenc tek cızgi:dilcikar:

Canım mide bulantım git gide artıyor. Uykum çok ve yorgunum. Yarın sabah test yapmayı planlıyorum. Sonucu yazarım. İçimden bir his hamile olduğumu söylüyor opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…