Eylül Ayında çift çizgiyi görenler buraya:)

Canım mide bulantım git gide artıyor. Uykum çok ve yorgunum. Yarın sabah test yapmayı planlıyorum. Sonucu yazarım. İçimden bir his hamile olduğumu söylüyor opuyorumnanaktan

ayy insalllh ya su beklemek ınsanı delırtıyo gercekten ınsallah hamılesındır ınsallahhhh

arkadaşlar bişey sorabilirmiyim gebeik esnasında vajinaya doğru bir baskı olurmu?yanıtlarınızı bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim

bugün ben de test yapacağım...geçen ay 14'ün de regl olmuştum...
11 veya 12 eylül'de olmam gerekiyordu.
hala olmadım...hayırlısı ama henüz 5 aylık evliyim ya,erken diye düşünüyordum...

bir de bayramdan önce grip oldum ilaç ve antibiyotik kullanmıştım acaba diyorum bunlardan dolayı olabilir mi???

Hayırlısı olsun canım, bende yarın sabah test yapıcam. Bakalım nolcak...

benimde bugun sata göre adet olmam gerekiyor ama kendi hesabıma göre 18ınde olmamlıyım bakalım dilerim adet olmam ve o güzel haberi bende alırım

Kızlar dün test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı. Bu şekilde hamileyim diyebilirmiyim?

Cumartesi doktora gidicem.

Kızlar dün test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı. Bu şekilde hamileyim diyebilirmiyim?

tebrikler 2. çizgi silikte olsa çıkınca hamilelik diyorlar ya İNŞALLAH SEN DE HAMİLESİN bence allahım bizlerede nasip etsin inşallah :Saruboceq:

tebrikler 2. çizgi silikte olsa çıkınca hamilelik diyorlar ya İNŞALLAH SEN DE HAMİLESİN bence allahım bizlerede nasip etsin inşallah :Saruboceq:

İnşallah canım,isteyen herkese versin Allah.. Yarın tekrar test yapıcam,bakalım belirginleşecekmi çizgi?? Ama midem hala çok bulanıyor...

tebrikler arkadasım hamilesin benimde ilk cocugumda böle silik bir cizgi olmustu ve hamile cıkmıstım sonucta allah bu mutlulugu bizlerede tekrar yasatsın

tebrikler arkadasım hamilesin benimde ilk cocugumda böle silik bir cizgi olmustu ve hamile cıkmıstım sonucta allah bu mutlulugu bizlerede tekrar yasatsın

Testi yarın sabah tekrarlıycam.Bakalım koyulaşacak mı?? Ama mide bulantım hala devam ediyor...

Testi yarın sabah tekrarlıycam.Bakalım koyulaşacak mı?? Ama mide bulantım hala devam ediyor...

miğde bulantın böle nasıl diyim miğden bulanıyo ama kusamayacakmısın gibimi yada söle sorayım miğdem bulanıyo dediğin içinmi psiklojıkmi bulanıyo yoksa miğden bulanıyo direk lavobaya kosup cıkarıyormusun bu soruları neden sordum cünki iki gündür benimde miğdem bulanıyor ama kusacak kadar değil kendi kendime pisiklojık olarakmı yapıyorum diye düsündüğümde oluyo o yüzden sana sordumki aradaki farkı anlayayayım arkadasım

aman allah korusun ölmeyek tabi de negatifi görmek can sıkıyo.hep yazıyorum bu ayı ben boş geçerim.yumurtlamaları kaçırdım diye ama yine de deli gönül iştee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…