Canım mide bulantım git gide artıyor. Uykum çok ve yorgunum. Yarın sabah test yapmayı planlıyorum. Sonucu yazarım. İçimden bir his hamile olduğumu söylüyor opuyorumnanaktan
arkadaşlar bişey sorabilirmiyim gebeik esnasında vajinaya doğru bir baskı olurmu?yanıtlarınızı bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim
bugün ben de test yapacağım...geçen ay 14'ün de regl olmuştum...
11 veya 12 eylül'de olmam gerekiyordu.
hala olmadım...hayırlısı ama henüz 5 aylık evliyim ya,erken diye düşünüyordum...
bir de bayramdan önce grip oldum ilaç ve antibiyotik kullanmıştım acaba diyorum bunlardan dolayı olabilir mi???
Kızlar dün test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı. Bu şekilde hamileyim diyebilirmiyim?
Cumartesi doktora gidicem.
tebrikler 2. çizgi silikte olsa çıkınca hamilelik diyorlar ya İNŞALLAH SEN DE HAMİLESİN benceallahım bizlerede nasip etsin inşallah :Saruboceq:
Kızlar dün test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı. Bu şekilde hamileyim diyebilirmiyim?
Cumartesi doktora gidicem.
tebrikler arkadasım hamilesin benimde ilk cocugumda böle silik bir cizgi olmustu ve hamile cıkmıstım sonucta allah bu mutlulugu bizlerede tekrar yasatsın
Testi yarın sabah tekrarlıycam.Bakalım koyulaşacak mı?? Ama mide bulantım hala devam ediyor...
eylül herkese uğur olsun.
ayy biz de buraya yazacak mıyız acaba ben de gördüm çift çizgiyi diye?ya şu umut yok mu insanı bitiriyor.
varmı hiç bi belirtinayy biz de buraya yazacak mıyız acaba ben de gördüm çift çizgiyi diye?ya şu umut yok mu insanı bitiriyor.
geçen ay vardı da ne oldu:)hatta en önemlisi 1 hafta da gecikmiştim.varmı hiç bi belirtin
ammaaann varsa vardır yoksa yoktur napak ölek migeçen ay vardı da ne oldu:)hatta en önemlisi 1 hafta da gecikmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?