prettyy sonucun ne oldu yükselmiştir inşallah diye ümitediyorum.......
aynen diğer arkadaş gibi maalesef benimde negatif oldu,değerim 2 ye kadar düşmüş,artık hamile bile değilim,2. denememde başarısızlıkla sonuçlandı,çok üzgünüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
prettyy sonucun ne oldu yükselmiştir inşallah diye ümitediyorum.......
aynen diğer arkadaş gibi maalesef benimde negatif oldu,değerim 2 ye kadar düşmüş,artık hamile bile değilim,2. denememde başarısızlıkla sonuçlandı,çok üzgünüm![]()
Kızlar eşim bilgisayara el koydu transferden beri giremiyorum..
Sizleri çok merak ettim..
Benim cuma günü transferim oldu bugün 8.günüm.. çok şükür sağlıkla çözüldüler korktuğum başıma gelmedi..
Sizler naptınız inşallah hepiniz iyisinizdir
Kızlar eşim bilgisayara el koydu transferden beri giremiyorum..
Sizleri çok merak ettim..
Benim cuma günü transferim oldu bugün 8.günüm.. çok şükür sağlıkla çözüldüler korktuğum başıma gelmedi..
Sizler naptınız inşallah hepiniz iyisinizdir
gunaydın kızlar transferımın 7. gunu degerım 4.98 cok dusuk 5 .gunu hcg baktırdım 13.47 cıkmıstı.neden boyle dusuk cıktı anlamadım kı bır oncekı transferım de 7 gun degerım 50 kusurdeydı tutmadı galıba moralmen cok kotuyum.
LITTLE ANGEL canım nasılsın..bı kaç ker konuştuk hatırladınmı..nasıl oldun toparlayabıldınmı..senın dondurulmuş varmıydı nezaman denemeyı duşunuyosun..
iyiyim canım sen nasılsın?toplanmaya çalışıorum.acımla yaşamayı öğrenmeye çalışıorum canım rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah.benim 3 tane dondurulmuşum var.adetim gelse başlıcam ama adet olamadım daha.sen ne aşamadasın canım.başladın mjı tedaviye..
iyiyim canım sen nasılsın?toplanmaya çalışıorum.acımla yaşamayı öğrenmeye çalışıorum canım rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah.benim 3 tane dondurulmuşum var.adetim gelse başlıcam ama adet olamadım daha.sen ne aşamadasın canım.başladın mjı tedaviye..
kızlar anasayfada bi konu açtım resmi çok zor yükleddim hep hata verdi bakabilri misiniz
henüz kan testi yaptırmadım canım.. ama idrarda silik çıkıyor...canım sen dondurulmuşlarla hamılemısın....
anlatsana bıraz
nasıl devam edıyo ..sorun neydı..bende inşallah başlıcam onumuzdekı hafta...![]()
henüz kan testi yaptırmadım canım.. ama idrarda silik çıkıyor...
aaaaaaaaaaaaaaayy.ciddimisin canım.idrarda silikse vardır.canım yoksa silik falan çıkmazdı ne zaman test
yaptıracaksın???
henüz kan testi yaptırmadım canım.. ama idrarda silik çıkıyor...
Benimde test tarihim 5ekim.yani son 1 gun.sabah idrar testi yaptim.cok silik ikinci cizgi cikti.ama kayboldu.tek cizgi belirgin belirgin kaldi .canim sikildi.gerci dondurulmus oldugu icin doktor iki gun ust uste kan testi yaptirmami soyledi.Rabbi gor bu kullarini![]()