Kürtaj sonrası ilişki hakkında bilgim yok ama doktorunuz mutlaka söylemiştir ne kadar süre korunmanız gerektiğini. Reglinize 14 gün varsa şuan yumurtlama dönemindesiniz o zaman.Eylül ayında kürtaj oldum üstüne sanırım 2.kez regl oldum tekrar gebe kalmak için erken mi. Bir de yumurtlama zamanında ilişki olmuş denk gelmiş oda 1 kere tutma şansı var mı? Ve yüzmeye gidiyorum sakıncalı havuza gitmem. Bugün tansiyonum bir çıkıyor bir iniyor daha reglime 14 gün var
Kürtajdan sonra 1 kere adet olduktan sonra ilişki olsun dedi hiç ay vermedi maalesefKürtaj sonrası ilişki hakkında bilgim yok ama doktorunuz mutlaka söylemiştir ne kadar süre korunmanız gerektiğini. Reglinize 14 gün varsa şuan yumurtlama dönemindesiniz o zaman.
Nasıl yaniKürtajdan sonra 1 kere adet olduktan sonra ilişki olsun dedi hiç ay vermedi maalesefben regl biriminin 6. Ve 7. Gününde yumurtlama yaşıyorum tam 7 gününde ilişki olmuş
Pardon 8. Ve 9. Gün özür dilerim resimde işaretlediğim gibiNasıl yani
Kanamanın başladığı ilk günü 1 sayarak tarif eder misiniz başlamayı bitişi ve ilişkiyi
Aynı zamanda da döngünüz kaç gündür 28-29 falan ?
Pardon 8. Ve 9. Gün özür dilerim resimde işaretlediğim gibi
Adet döngünüz kaç gündürPardon 8. Ve 9. Gün özür dilerim resimde işaretlediğim gibi
Hamile kalmadan önce 28di korunmayı bıraktıktan sonra 33e döndü şuan kaçta bilmiyorum takip etmedim 33 diyimAdet döngünüz kaç gündür
Yani 28 mi 30 mu 35 mi
Şöyle söyleyeyim;Hamile kalmadan önce 28di korunmayı bıraktıktan sonra 33e döndü şuan kaçta bilmiyorum takip etmedim 33 diyim
Doğru söylüyorsunuz ama ben ovülasyon takibini benim yaptığım gibi hesaplayıp yaptım ve bu şekilde hamile kalmıştım. Yine dediğiniz şekle denk geliyor aslında sadece benim yöntemim bu şekildeŞöyle söyleyeyim;
Yumurtlama günü hesabı döngünüzden 14 çıkarılarak yapılır. Yani 33 günde bir regl oluyorsanız 33-14=19
Yani dizin yumurtlama gününüz 19.gün ve onun civarıdır. O haftayı değerlendirmelisiniz. Yani dengesizlik varsa 14-15-16-17-18-19 olan bu haftayı gün aşırı değerlendirmelisiniz yumurta hangisine denk gelirse. Ama siz sayımı yanlış yapıyorsunuz. Adetiniz bitince saymaya başlamayın. Adet kanamanızın başladığı ilk gün döngünüzün ilk günüdür.
Onu 1 kabul ederek sayın ve 10.günden sonra bir gün dolu bir gün boş şekilde ilişki yaşarsanız şansınız yüksek olur.
En garantisi ovülasyon testi yapmak. Çünkü bazen döngülerimiz şaşabiliyor. Önceki gebeliğinizde belirtileriniz nasıldı erken belirti olmuş muyduDoğru söylüyorsunuz ama ben ovülasyon takibini benim yaptığım gibi hesaplayıp yaptım ve bu şekilde hamile kalmıştım. Yine dediğiniz şekle denk geliyor aslında sadece benim yöntemim bu şekilde
Ben hamile olduğumu reglime 6 gün varken öğrenmiştim küçük tuvaletim varken inanılmaz derecede sancı oluyordu o an tuvalete gitmem gerekti ilk belirtim bu şekildeydi zaten planlı bir gebelik olduğu için bu durum bana normal gelmemişti gebelik testi yaptım ve anında çok silik ikinci çizgiyi gördüm o gün hemen acilden kan vermiştim orda artık kesinleşmişti başka hiçbir belirtim olmadı. Sizde ne gibi belirtiler varEn garantisi ovülasyon testi yapmak. Çünkü bazen döngülerimiz şaşabiliyor. Önceki gebeliğinizde belirtileriniz nasıldı erken belirti olmuş muydu
Ben de bazı şeyler yaşıyorum da anlam arıyorum
Bende şuan sağ kasık batması,bel ağrısı ve kahverengi akıntım var. Kimi zaman yapışkan kahverengi oluyor reglime 2 gün kaldı sabah test yapıcam yineBen hamile olduğumu reglime 6 gün varken öğrenmiştim küçük tuvaletim varken inanılmaz derecede sancı oluyordu o an tuvalete gitmem gerekti ilk belirtim bu şekildeydi zaten planlı bir gebelik olduğu için bu durum bana normal gelmemişti gebelik testi yaptım ve anında çok silik ikinci çizgiyi gördüm o gün hemen acilden kan vermiştim orda artık kesinleşmişti başka hiçbir belirtim olmadı. Sizde ne gibi belirtiler var
Eski reglden kalan kan olabiliyor ama batma ve bel ağrısı hamilelik belirtisi ya da reglin habercisi olabilir umarım güzel haberle gelirsinBende şuan sağ kasık batması,bel ağrısı ve kahverengi akıntım var. Kimi zaman yapışkan kahverengi oluyor reglime 2 gün kaldı sabah test yapıcam yine
Yaptım 3-4 gündür her sabah ama çıkmadı. Sanırım bu ay böyle geldi geçti saçma bir regl oldumEski reglden kalan kan olabiliyor ama batma ve bel ağrısı hamilelik belirtisi ya da reglin habercisi olabilir umarım güzel haberle gelirsinaslında test yapsan çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?