EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

pamilyaponca

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2025
655
258
18
30
Merhabalar kızlarr🌸 Eylül ayında transfer planlayanlar olarak konuşalım isterim🙂↔️ ben Eylül ayında regl olunca başlayacağım Opu sonrası ikinci reglde başlıyorum 🧚‍♀️🧚‍♀️ ilk transferim olacak ilk defa Opu olmuştum donduruldu 🫠

Merhabalar kızlarr🌸 Eylül ayında transfer planlayanlar olarak konuşalım isterim🙂↔️ ben Eylül ayında regl olunca başlayacağım Opu sonrası ikinci reglde başlıyorum 🧚‍♀️🧚‍♀️ ilk transferim olacak ilk defa Opu olmuştum donduruldu 🫠
Merhaba bende Eylül ayını bekliyorum bu ayın sonunda regl olacağım ve transfer hazırlığına başlayacağız. İnşallah pozitifi görürüz hepimiz 2. Denememiz olacak

İnşallah 🙏 kaç embriyonuz var şu an geride, ilkini ne zaman oldunuz 🙂
Şuan 3 tane daha var 5aa kalitede. Temmuzda çift transferim tutmadı :( katil hücre testim pozitif çıktı oyüzden tutmamış olabilir dedi doktorum. şimdi bağışıklığı baskılayarak deneyeceğiz. İntralipid serum ve embriyo glue da yaptıracağız inşallah faydalı olur. Bu arada bu ay histereskopi yaptırdım bir şey çıkmadı sadece rahime çizik attı tutunmayı arttırmak için. Tüm tuşlara bastık yani daha da deneyecek bir şey kalmadı inşallah bu sefer olur.

Şuan 3 tane daha var 5aa kalitede. Temmuzda çift transferim tutmadı :( katil hücre testim pozitif çıktı oyüzden tutmamış olabilir dedi doktorum. şimdi bağışıklığı baskılayarak deneyeceğiz. İntralipid serum ve embriyo glue da yaptıracağız inşallah faydalı olur. Bu arada bu ay histereskopi yaptırdım bir şey çıkmadı sadece rahime çizik attı tutunmayı arttırmak için. Tüm tuşlara bastık yani daha da deneyecek bir şey kalmadı inşallah bu sefer olur.
İnşallah olur evet bir sürü şey yapılmış , kaliteleri de iyi umarım tutar. Çift transfere yaş dolayısıyla mı yapıldı

Kaliteleri de iyi aslında size neden tüp bebek önerildi

İnşallah olur evet bir sürü şey yapılmış , kaliteleri de iyi umarım tutar. Çift transfere yaş dolayısıyla mı yapıldı
Hayır biz çift transfer istedik yaşım 27 doktorumda zaten çift transfere olumlu bakıyor önermişti biri mutlaka tutar mantığı ile şansı yükseltiyormuş.

Merhabalar bende rahim dinlendirme sürecindeyim çikolata kistinde dolayı baskılayıcı uygulandı Eylül de 5. Gün tek embriyo transferim olacak inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız

Bende Eylül ayinda 4. Transferimi olacağım rabbim hepimizin emeğini boşa çikarmasin hepimiz güzel haberler alirz inşallah 🤲🌹

Back
X