- Konu Sahibi baharinadasi
hepsinimi aldin canim sen 500 ml in. ve Izotonikte aldinmi?canım benim reçete böyle , ben 11 saatte aldım dediğim gibi karşılaştır diye atıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsinimi aldin canim sen 500 ml in. ve Izotonikte aldinmi?canım benim reçete böyle , ben 11 saatte aldım dediğim gibi karşılaştır diye atıyorum
Hayır sadece beyaz serumu aldım. İzotonik ekstra almadım. Beyaz serumun tamamını aldım. Çok yavas verildihepsinimi aldin canim sen 500 ml in. ve Izotonikte aldinmi?
anladim canim ben 4 doz 250 ml alicam. Hepimize sifa olsun bebelerimiz tutunsun insallahHayır sadece beyaz serumu aldım. İzotonik ekstra almadım. Beyaz serumun tamamını aldım. Çok yavas verildi
+1 bugün sushi noodle gömdüm bir yudum da kolaKızlar bu arada ben canım ne çekerse yiyorum. İlk transferimde avokadolar cevizler balıklar yeşillikler proteinler tükettim . Hem transfer öncesinde hem transfer sonrasında. Sonuç kimyasaldı. Yani elbette dikkat etmek önemli ama illa da belirleyici kriter değil bence. Çok dikkat edemeyenler de üzülmesin. Bazen çok dikkat edersin çok ince eler sık dokursun ona rağmen olmayabilir. Bazen de daha rahat davranırsın bir bakmışsın ki tutmuş. Allah’ın bizim için bir planı var, artık buna tutunuyorum. Elbette tedbiri elden bırakmayalım ama çok da kasmamaya çalışalım kafasındayım artıkilaçlarımı saati saatine alıyorum. İştahım çok açık canımın çektiğini abartmamak kaydı ile yiyorum.
Bende yaptırmıştım hayırlı olsun şimdidenMerhaba kizlar,
20 Ekimde transfer olucam Dr oncesinde Clinoleic serum verdi. Yaptiran varmi aramizda?
Bugün Sushi sipariş edecektim sonra dedim dur yapmaaa o kadar da değil+1 bugün sushi noodle gömdüm bir yudum da koşa![]()
Aynı benKızlar bu arada ben canım ne çekerse yiyorum. İlk transferimde avokadolar cevizler balıklar yeşillikler proteinler tükettim . Hem transfer öncesinde hem transfer sonrasında. Sonuç kimyasaldı. Yani elbette dikkat etmek önemli ama illa da belirleyici kriter değil bence. Çok dikkat edemeyenler de üzülmesin. Bazen çok dikkat edersin çok ince eler sık dokursun ona rağmen olmayabilir. Bazen de daha rahat davranırsın bir bakmışsın ki tutmuş. Allah’ın bizim için bir planı var, artık buna tutunuyorum. Elbette tedbiri elden bırakmayalım ama çok da kasmamaya çalışalım kafasındayım artıkilaçlarımı saati saatine alıyorum. İştahım çok açık canımın çektiğini abartmamak kaydı ile yiyorum.
Bugün Sushi sipariş edecektim sonra dedim dur yapmaaa o kadar da değilama pişmiş olanlarından yemekte sorun yok bence ya
Aminn şifa olsunanladim canim ben 4 doz 250 ml alicam. Hepimize sifa olsun bebelerimiz tutunsun insallah![]()
şimdi ben saabah bi tane espresso içmiyim mi ? bi yudum içiyim bevallahi ben bugün aldım dardanel in kini pişmiş onlar
Ben içtim gittim. Çünkü bu sefer tutacK, uzunca süre içemeyeceğim modundaydım. Ama yarım içtim.şimdi ben saabah bi tane espresso içmiyim mi ? bi yudum içiyim be![]()
Valla ben hergün 1 çay 1 kahve alıyorum günde 1 serbest dedilerşimdi ben saabah bi tane espresso içmiyim mi ? bi yudum içiyim be![]()
Benim bu ay 2. Denemem olucak 2 embriyo 5. Gün . embriyo glue yaptiricam. Bu serumu dr bana demedi ama burda duydum ilk defa acaba hocaya sorup uygunsa yaptırsam mi kararsızım 22 ekim transfer günüm.canım benim reçete böyle , ben 11 saatte aldım dediğim gibi karşılaştır diye atıyorum
Sor benceBenim bu ay 2. Denemem olucak 2 embriyo 5. Gün . embriyo glue yaptiricam. Bu serumu dr bana demedi ama burda duydum ilk defa acaba hocaya sorup uygunsa yaptırsam mi kararsızım 22 ekim transfer günüm.
Şişli memorialda taktırdım ben. 9 bin de ücret istediler doz başınaya benim asiri kafam karisti 11-12 saatleri gorunce: cunku benim Dr 2 saat Clinoleic 1 saatte izotonik gider dedi :). 12 saati gorunce ben sok :)
siz nerde taktirdiniz?