- Konu Sahibi baharinadasi
Nereye gidiyorsun canım sen Ankara'daYokk ben ankaradayim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nereye gidiyorsun canım sen Ankara'daYokk ben ankaradayim![]()
Evet doğumda seçilmiyormuş kim denk gelirse ama doğumu özelde yaparım inşallah muayene için şehir hastanesi tercih edeceğim bakalım bir sonuç çıksın da hayal kırıklığı yaşamakta varBurada da şehir ve üniversite hastanelerinden cok memnunlar ama doktor secilmiyormuş o yüzden gitmeyi düşünmüyorum
Ben özel bir klinikte verdim 200 tl ücreti vardı ve sonuç 30 dk sonra çıktı. Hastanede öyledir belki yakınlarda özel klinik varsa tercih edebilirsinizAz önce bir özel hastaneyi aradım pazar günü acilden kan testi verebilir miyim diye. Kadın doğum bölümüne muayene olmadan test veremezsiniz dedi. Böyle bir zorunluluk mu var?
Iyiymis ben 1000 lira verip 2 saat bekliyorum bir deBen özel bir klinikte verdim 200 tl ücreti vardı ve sonuç 30 dk sonra çıktı. Hastanede öyledir belki yakınlarda özel klinik varsa tercih edebilirsiniz
Bb tüp bebek merkezine, sen ?Nereye gidiyorsun canım sen Ankara'da
Ooo kan için bayağı fazlaymış yaIyiymis ben 1000 lira verip 2 saat bekliyorum bir de![]()
Merhaba doktor aradı mı siziBenim ilk denemem aradaki fark nedir onu da bilmiyorum taze diyince iyi bir şey gibi dedi 2 tane vardı ikisini de transfer etti sanırım yasimdan dolayı
Bende yarın versem ertesi günü de vermem gerekecek. Eşim de yarın verme diyor 2 defa üst üste kan vermiş olacaksın:/Evet yarın 11.günümüzEşimde diyor ki testi yarın verelim cumartesi beklemeyelim galiba bende yarın vereceğim daha sonra kendi doktorumuz kontrole çağırıyor mu bundan sonra süreç nasıl hiç bilmiyorum
Rahat olun stres bize hiç yaramaz. Sürekli olumlama yapın umudunuzun çoğalması için dua edin rahatlayın lütfenBen de yarın 2. Kan testimi vercem çok gerginim, korkuyorum![]()
Ama sen ilk defa vereceksin değil mi tam gününde ver o zaman bu kadar bekledin zatenBende yarın versem ertesi günü de vermem gerekecek. Eşim de yarın verme diyor 2 defa üst üste kan vermiş olacaksın:/
Mehraba insAllah guzel sonuclar alirsin canimHerkese merhababen de ayın 14ünde transfer oldum. İlk transferim, 3.gün embriyosu transfer edildi, biri 8-2, biri 8-1 kalitesinde. Doktorum 27sinde test vermemi istedi.
Evet ilk defa vereceğim. Eşimde öyle dedi bugün versen olurdu , ama yarın zaten 11.gün bari 12.günü bekleyelim dedikAma sen ilk defa vereceksin değil mi tam gününde ver o zaman bu kadar bekledin zaten![]()
Bende zorunluluk olmasa zaten 18 ekimi bekleyecektim hadi bakalım pozitifi görelim inşallahEvet ilk defa vereceğim. Eşimde öyle dedi bugün versen olurdu , ama yarın zaten 11.gün bari 12.günü bekleyelim dedik![]()
Ben de yaptırdım iki doz olarak. Biri transferden 5 gün önce, diğeri transfer günü. Benimki 3 saat civarı sürdü, forumda 12 saat sürenler var :)Merhaba kizlar,
20 Ekimde transfer olucam Dr oncesinde Clinoleic serum verdi. Yaptiran varmi aramizda?
ya benim asiri kafam karisti 11-12 saatleri gorunce: cunku benim Dr 2 saat Clinoleic 1 saatte izotonik gider dedi :). 12 saati gorunce ben sok :)Ben de yaptırdım iki doz olarak. Biri transferden 5 gün önce, diğeri transfer günü. Benimki 3 saat civarı sürdü, forumda 12 saat sürenler var :)
Merhaba, ben de 14’ünde transfer oldum. Hayırlısı olsun hepimiz için.Herkese merhababen de ayın 14ünde transfer oldum. İlk transferim, 3.gün embriyosu transfer edildi, biri 8-2, biri 8-1 kalitesinde. Doktorum 27sinde test vermemi istedi.
canım benim reçete böyle , ben 11 saatte aldım dediğim gibi karşılaştır diye atıyorumya benim asiri kafam karisti 11-12 saatleri gorunce: cunku benim Dr 2 saat Clinoleic 1 saatte izotonik gider dedi :). 12 saati gorunce ben sok :)
siz nerde taktirdiniz?