• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Burada da şehir ve üniversite hastanelerinden cok memnunlar ama doktor secilmiyormuş o yüzden gitmeyi düşünmüyorum
Evet doğumda seçilmiyormuş kim denk gelirse ama doğumu özelde yaparım inşallah muayene için şehir hastanesi tercih edeceğim bakalım bir sonuç çıksın da hayal kırıklığı yaşamakta var 🥹

Az önce bir özel hastaneyi aradım pazar günü acilden kan testi verebilir miyim diye. Kadın doğum bölümüne muayene olmadan test veremezsiniz dedi. Böyle bir zorunluluk mu var?
Ben özel bir klinikte verdim 200 tl ücreti vardı ve sonuç 30 dk sonra çıktı. Hastanede öyledir belki yakınlarda özel klinik varsa tercih edebilirsiniz

Herkese merhaba 🎀ben de ayın 14ünde transfer oldum. İlk transferim, 3.gün embriyosu transfer edildi, biri 8-2, biri 8-1 kalitesinde. Doktorum 27sinde test vermemi istedi.

Evet yarın 11.günümüz 🤗 Eşimde diyor ki testi yarın verelim cumartesi beklemeyelim galiba bende yarın vereceğim daha sonra kendi doktorumuz kontrole çağırıyor mu bundan sonra süreç nasıl hiç bilmiyorum
Bende yarın versem ertesi günü de vermem gerekecek. Eşim de yarın verme diyor 2 defa üst üste kan vermiş olacaksın:/

Herkese merhaba 🎀ben de ayın 14ünde transfer oldum. İlk transferim, 3.gün embriyosu transfer edildi, biri 8-2, biri 8-1 kalitesinde. Doktorum 27sinde test vermemi istedi.
Mehraba insAllah guzel sonuclar alirsin canim🙏 bendede 3 gun 2 tane 8-1 hucresi var Size doktorunuz ne dedi iyimi tutma sansi varmi?

Merhaba kizlar,
20 Ekimde transfer olucam Dr oncesinde Clinoleic serum verdi. Yaptiran varmi aramizda?

Ben de yaptırdım iki doz olarak. Biri transferden 5 gün önce, diğeri transfer günü. Benimki 3 saat civarı sürdü, forumda 12 saat sürenler var :)
ya benim asiri kafam karisti 11-12 saatleri gorunce: cunku benim Dr 2 saat Clinoleic 1 saatte izotonik gider dedi :). 12 saati gorunce ben sok :)

siz nerde taktirdiniz?

ya benim asiri kafam karisti 11-12 saatleri gorunce: cunku benim Dr 2 saat Clinoleic 1 saatte izotonik gider dedi :). 12 saati gorunce ben sok :)

siz nerde taktirdiniz?
canım benim reçete böyle , ben 11 saatte aldım dediğim gibi karşılaştır diye atıyorum

Eklentiler

• IMG_3513.webp
    IMG_3513.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 0
Kızlar bu arada ben canım ne çekerse yiyorum. İlk transferimde avokadolar cevizler balıklar yeşillikler proteinler tükettim . Hem transfer öncesinde hem transfer sonrasında. Sonuç kimyasaldı. Yani elbette dikkat etmek önemli ama illa da belirleyici kriter değil bence. Çok dikkat edemeyenler de üzülmesin. Bazen çok dikkat edersin çok ince eler sık dokursun ona rağmen olmayabilir. Bazen de daha rahat davranırsın bir bakmışsın ki tutmuş. Allah’ın bizim için bir planı var, artık buna tutunuyorum. Elbette tedbiri elden bırakmayalım ama çok da kasmamaya çalışalım kafasındayım artık 🥺 ilaçlarımı saati saatine alıyorum. İştahım çok açık canımın çektiğini abartmamak kaydı ile yiyorum.

Back
X