- 16 Mart 2022
- 307
- 332
- 23
- 26
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Ay kuzum yok ya sabret diyor başka da bir şey demiyor deli ediyor beniKuzum o zaman inş sıvı toplanması olmadan sadece gaz şişkinliği ile atarsın . Vallahi baya zaman geçti geçmesi için ne yenilip içiliyordu hiç hatırlamıyorum da . Dr bişey önerdi mi ?
Kaç çıkmıştı kuzum seninKatlanır katlanır annesi maşallah değeri çok güzel paçayı kurtarmış hatta kurtarmışlar gibiçoğul gebelikte hcg baya yüksek çıkıyor kuzum, benim üçüzlerde öyle yüksek çıkmıştı
Kuzum onu anca keseler belli olunca söyleyebilir doktor bakalım sağlıkla gelsinlerCanımm maşallah ikiz bebişler mi? Giremiyorum durmumu biliyosun çok sevindimm kuzumm
Maşallah böyle yüksek çıkmışsa bence çoğul gebelik canım , sağlıkla ilerlesinler inşallahKuzum onu anca keseler belli olunca söyleyebilir doktor bakalım sağlıkla gelsinler
Sen ne yaptın tekrar verdin mi test?
Çok şükür canım kese için ne zaman gideceksin inşMaşallah böyle yüksek çıkmışsa bence çoğul gebelik canım , sağlıkla ilerlesinler inşallahverdim değerim 75’ten 131’e yükselmiş çok şükür ama şişlik devam
Hayırlı olsun kuzum benim bol kaliteli embryoların olsun inşallahKızlar sabah opu oldum normalde 20dk sürermiş benim 1saat sürmüş odaya gelmemuyanmak istmeemişim 16yumurta toplanmış yarın arayıp bilgi vericekler 5.güne gelirler inşallah salı günü transfer dedi
Benimde geldi başıma adet olmayınca geçmedi kuzum ohhss oldum da çok berbat bı durum vaalaSağ ol kuzum Allah razı olsun bi de bu şişlik olmasa inan hiçbir şey anlamıyorum hamilelikten umarım kimsenin başına gelmez
Adet tarihinden canimKızlar bişey sorucam tüp bebekte gebelik haftası transferden mi hesaplanıyor yoksa gene son adet tarihimizden mi hesaplıyoruz
Aaaa senin ucuzmu kuzumKatlanır katlanır annesi maşallah değeri çok güzel paçayı kurtarmış hatta kurtarmışlar gibiçoğul gebelikte hcg baya yüksek çıkıyor kuzum, benim üçüzlerde öyle yüksek çıkmıştı
Ozaman bende bekleyim pazartesi artık kaç yıl beklemişim demi10.gün verdim kanı ben canım 5.gün embriyosu
Kızz senelerdir o gebelik testlerine verdiğim parayı tüp bebeğe verseymişiz zaten daha iyiymiş ben de hep aynı yerden sipariş ediyordum adamlar alışıktır canımOzaman bende bekleyim pazartesi artık kaç yıl beklemişim demiyarın ilk idrar ile yapıcam bide erken gebelik testi internetten sürekli sipariş ettim sayfadaki satıcı kesin deli diyordur bana hergün bir iki tane yapıyorum naapyım biran evvel eşime söylemek istiyorum
Kızz senelerdir o gebelik testlerine verdiğim parayı tüp bebeğe verseymişiz zaten daha iyiymiş ben de hep aynı yerden sipariş ediyordum adamlar alışıktır canım
Aynen bekle pazartesini
Amin canım amin ben de iğne yaptırdım bugün pruloton çok yakıyor ama değer bebekler içinrabbim sağlıcakla hayırlı evlatlar versin inşallah bugün iğneden çıktım ezan okunoyurdu içimden dedim kim evlat Hasreti ile yanıyorsa yüreği su serpip mucizesini yaşatsın inşallah
Bende bir göbek bir kalçadan kalçadaki progestoron iğne çok yakın hatta beze gibi sert sert olduğum yerler göbil biraz yağlıAmin canım amin ben de iğne yaptırdım bugün pruloton çok yakıyor ama değer bebekler için
Yeterli kuzum hiç merak etme muhakkak yeterli sayıda çıkarTeşekkur ederim kızlar sayı normalde yüz milyondu eşimin bu sefer o kadar cıkmamış tam net bilgi vermedilerzaten sağlam elbet vardır 16tane olsa yeterli galıba
Aa geçmiş olsun kuzum benim ilaç vs birşeyi yok mu bunun ağrı falan var mıHiç ölçmedim belimi canım transferden sonraki 13.gün ama bana 13 sene geldi yatmakta oturmakta zorlanıyorum karnım hala şiş ne yapacağımı bilmiyorum
Ay kuzum benim yaMaşallah maşallah kuzumamin isteyen herkesin başına inş canım benim Ben de iyiyim işte bugün misafirliğe gittim tanıdığa . Şimdi yemek yapıcam . Asıl sen napıyosun hamiş nasıl gidiyor bebişinle
Hayırlı olsun canım benimArkadaşlar bugün bende transferimi oldum test günüm 28 Eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?