Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Kaç çıkmıştı kuzum senin
Ay ne bileyim insan tedirgin oluyor inş bu topikte hepimizin yüzü Güler

Kuzum onu anca keseler belli olunca söyleyebilir doktor bakalım sağlıkla gelsinler
Sen ne yaptın tekrar verdin mi test?
Maşallah böyle yüksek çıkmışsa bence çoğul gebelik canım , sağlıkla ilerlesinler inşallah verdim değerim 75’ten 131’e yükselmiş çok şükür ama şişlik devam

Maşallah böyle yüksek çıkmışsa bence çoğul gebelik canım , sağlıkla ilerlesinler inşallah verdim değerim 75’ten 131’e yükselmiş çok şükür ama şişlik devam
Çok şükür canım kese için ne zaman gideceksin inş
Ya şişlik çok zor bende de oluyor ve gaz da

10.gün verdim kanı ben canım 5.gün embriyosu
Ozaman bende bekleyim pazartesi artık kaç yıl beklemişim demiyarın ilk idrar ile yapıcam bide erken gebelik testi internetten sürekli sipariş ettim sayfadaki satıcı kesin deli diyordur bana hergün bir iki tane yapıyorum naapyım biran evvel eşime söylemek istiyorum

Kızz senelerdir o gebelik testlerine verdiğim parayı tüp bebeğe verseymişiz zaten daha iyiymiş ben de hep aynı yerden sipariş ediyordum adamlar alışıktır canım
Aynen bekle pazartesini

Kızz senelerdir o gebelik testlerine verdiğim parayı tüp bebeğe verseymişiz zaten daha iyiymiş ben de hep aynı yerden sipariş ediyordum adamlar alışıktır canım
Aynen bekle pazartesini
rabbim sağlıcakla hayırlı evlatlar versin inşallah bugün iğneden çıktım ezan okunoyurdu içimden dedim kim evlat Hasreti ile yanıyorsa yüreği su serpip mucizesini yaşatsın inşallah

rabbim sağlıcakla hayırlı evlatlar versin inşallah bugün iğneden çıktım ezan okunoyurdu içimden dedim kim evlat Hasreti ile yanıyorsa yüreği su serpip mucizesini yaşatsın inşallah
Amin canım amin ben de iğne yaptırdım bugün pruloton çok yakıyor ama değer bebekler için

Amin canım amin ben de iğne yaptırdım bugün pruloton çok yakıyor ama değer bebekler için
Bende bir göbek bir kalçadan kalçadaki progestoron iğne çok yakın hatta beze gibi sert sert olduğum yerler göbil biraz yağlı ondan hissetmiyorum herelde göbişi ama kalçam ağrıo resmen

Ay kuzum benim ya Gün geçtikçe biraz korku sarıyor canım ne yalan söyliyim olumsuz olmasından korkuyorum ama buraya girdikçe pozitife dönüyorum hemen.İnşallah fire vermeden hepimiz sağlıkla hayırlısıyla hamile kalalım kuzum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…