Eylül ayında UMUT TÜP BEBEK'te tedaviye başlayanlar

Canlarım ben de 4. denememi ilk defa umut tüp te Süleyman beye Ekimde yaptırıcam. Ön görüşme için gittik. Eşimle bana genetik test istedi, sonucu bekliyoruz. Artık sonuçlansın istiyorum. Emriyolara PGT istedim, metabolomix yöntemini istiyorum ve 5. gün transferi. Çok şey istiyorum, bunun için çok yumurtam olması gerekir biliyorum ama inşaallah her şey çok iyi gelişir.
Süleyman beye beni daha önce hiç tanımadığı için pek güvenemiyorum ama güvenmek istiyorum. Demek Besmelesiz yapmıyor, Allah kabul etsin.
Metabolomix yöntemini hiç orada denetip de hamile kalan var mı? Çünkü yeni bir yöntem. Çok merak ediyorum. Bir de orada acaba psikolog var mı? Öncesinde biraz terapiye ihtiyacım var çok doldum.:uhm:

canım aramıza hoşgeldin,tedavin hayırlı olur inşallah...
Metabolomix yöntemi ilk defa duyuyorum..bunu ne için deneyecekler anlamadım bilgilendirirsen sevinirim...
orada psikolog yok bildiğim kadarıyla..bende senin gibi çok heycanlı ve stresliyim..dün doktoruma akupunktur yaptırayım mı dedim..ilkönce ben sana gerekli desteği veririm gerek yok gibisinden konuştu sonra baktı ki ben çok istiyorum..iyi tamam yaptır ama iyi bir merkez olsun dedi...sende stresini azaltmak için akupunktur yaptırabilirsin istersen...

Süleyman bey için söyleyebileceğim tek şey mükemmel bir doktor..doğru bir tercihte bulunmuşsun canım..onu tanıdıkça çok seviceksin buna eminim...kendisi benimde doktorum :)

canım aramıza hoşgeldin,tedavin hayırlı olur inşallah...
Metabolomix yöntemi ilk defa duyuyorum..bunu ne için deneyecekler anlamadım bilgilendirirsen sevinirim...
orada psikolog yok bildiğim kadarıyla..bende senin gibi çok heycanlı ve stresliyim..dün doktoruma akupunktur yaptırayım mı dedim..ilkönce ben sana gerekli desteği veririm gerek yok gibisinden konuştu sonra baktı ki ben çok istiyorum..iyi tamam yaptır ama iyi bir merkez olsun dedi...sende stresini azaltmak için akupunktur yaptırabilirsin istersen...

Süleyman bey için söyleyebileceğim tek şey mükemmel bir doktor..doğru bir tercihte bulunmuşsun canım..onu tanıdıkça çok seviceksin buna eminim...kendisi benimde doktorum :)

Canımcım, aynen ben de şu anda anadolu yakası akupunktur merk. araştırıyorum. Bir yer sordum, önceden ebriyologmuş. Güven verdi ama fiyatı fazla geldi, senin bildiğin var mı, nerede ve seansı kaç tl.?guclubacismile

gunaydın bayanlar
ben ılk sayfada yorum yapmıstım ondan sonra da yazmamısım:)
ama ogunden sonra tedavıde oldugum ıcın transferım olmustu
kızlar 3 e 5 bakmayın
benım 4 yumurtam cıkmıstı
2 sı dollendı
ve doktorum ulun beydı ben ondan cok memnunum asla ezbere bır ıs yapmıyor ve ınatcı bır doktor saglsun
kızlar benım 1 tek embrıyom kaldı dıgerı benı 3,gunde terkettı ve doktorum ısrarla bu embrıyoyu 5,gune ulasıcakmı bakalım dedı ve o 5 gun bana kabus gıbı gelmıstı
cunku genelde cok yumurtası olanları 5,gune goturur doktorlar rıske atmazlar
bız boyle bır rıske gırdık veeeee 5,gunu geldıgınde yavrum benımleydı ve 8,gunde az az kanamam geldıgı ıcın test yapmıstık 78 cıkmıstı degerım harıkaydı ve degerım guzel guzel arta arta gıttı ama bır turlu benı su az az kanama bırakmadı ve yavrumu transferden 20 gun sonra dusecegı haberını aldık cunku degerım dustu
ama suna hamdettım demekkı hamıle kalabılıyorum dedım hamdolsun dedım
canlarım takılma boyle seylere allaha sıgının ve yola devam edın
suan 2,adetımdeyım ve doktorum rahım fılmı cekılmemı ıstedı bende ekımde tekrar tadavıye baslayabılırım ama benım uzn protokol olucakmıs ekımde balayım kasımda ınsallah sorun olmazsa transferı gorucez
sıze sımdıden bolbol sanslar allah yar ve yardımcınız olsun

gunaydın bayanlar
ben ılk sayfada yorum yapmıstım ondan sonra da yazmamısım:)
ama ogunden sonra tedavıde oldugum ıcın transferım olmustu
kızlar 3 e 5 bakmayın
benım 4 yumurtam cıkmıstı
2 sı dollendı
ve doktorum ulun beydı ben ondan cok memnunum asla ezbere bır ıs yapmıyor ve ınatcı bır doktor saglsun
kızlar benım 1 tek embrıyom kaldı dıgerı benı 3,gunde terkettı ve doktorum ısrarla bu embrıyoyu 5,gune ulasıcakmı bakalım dedı ve o 5 gun bana kabus gıbı gelmıstı
cunku genelde cok yumurtası olanları 5,gune goturur doktorlar rıske atmazlar
bız boyle bır rıske gırdık veeeee 5,gunu geldıgınde yavrum benımleydı ve 8,gunde az az kanamam geldıgı ıcın test yapmıstık 78 cıkmıstı degerım harıkaydı ve degerım guzel guzel arta arta gıttı ama bır turlu benı su az az kanama bırakmadı ve yavrumu transferden 20 gun sonra dusecegı haberını aldık cunku degerım dustu
ama suna hamdettım demekkı hamıle kalabılıyorum dedım hamdolsun dedım
canlarım takılma boyle seylere allaha sıgının ve yola devam edın
suan 2,adetımdeyım ve doktorum rahım fılmı cekılmemı ıstedı bende ekımde tekrar tadavıye baslayabılırım ama benım uzn protokol olucakmıs ekımde balayım kasımda ınsallah sorun olmazsa transferı gorucez
sıze sımdıden bolbol sanslar allah yar ve yardımcınız olsun

canım şimdiden hayırlı olsun yolun açık olsun ya bende bişi sormak istiyorum hani ulun bey illa iğne veriyorya puregon ya o insanı mahvediyo acaba crinone jel e izin verirmi dersiniz.

Kızlar bende umut tüp bebekte tedavi olmak istiyorum. Ama öncesinde ilk iki tüp bebek denememi asm hast. Aydın arıcı ile yaptım. Acaba kararım yanlış mı yoluma aynı hast. Devam mı etsem. Sonuçta süleyman bey sadece oper. Ulun bey ise doçent. Sizce hangisi daha iyi doktor. Tüp bebek deneyevnlerden yardım istiyorum.

canım bende umutta yaptırdım çok şükür hamileyim
zaten merkeze 6 kere gittim ulun bey ve o olmadığında süleyman bey baktı yumurtalarımı topladı ve transfer etti.bence ikiside iyi.inşallah allah olmayan herkeze nasip etsin
hepiniz için dua ediyorum

Merhaba arkadaşlar bende umutta tedaviye başlıcam kısmet olursa süleyman beyle ön görüşme yaptık Herkes için hayırlısı olur inşallah

Back
X