Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

krclskn

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
455
428
18
37
Uzun zamandır sessizce takipteydim. 8 aydır O belirti bu belirti oldu olmadı derken kendimi yıprattığımı fark ettim. Bu ay da hayaller suya düşünce dedim ki; Benim gibi bekleyen arkadaşlarla beraber bu bir ayı geçirip belki destek oluruz ve en azından psikolojik olarak rahatlatırız birbirimizi. İnşallah güzel haberler eylül ayında bizimle olur. :dua:

Benimde bu temmuz 3. deneme ayımızdı bugun bat gunum ama henuz adet olmadım bende bıkac gun ıcınde adet olursam sıze katılırım eylülü bırlıkte beklerız :halay::halay:

Eylül annesi adayı olarak hepinizin en kısa sürede müjdeli haberler almanızı temenni ediyorum :)

Olabildigince stresi neden olmuyoru bende eşimde sorun mu varı kenara koyup akısına bırakın öyle olmasa bile icinizden öyle hissetmeseniz bile dısarıya bunu gösterin cunku sıkıntı stres toplum baskısı gercekten bebegin gelişini geciktiriyor

Ben eylül ekim kasım aralık ve sonsuza kadar aranızda olacam 😔 eşimin sperm sayısı yüzünden ve kime desem herkes boşuna uğraşıosun diyor.. Sizin için dua edecem
Öyle düşünme hiç bilemezsin bi bakmışsın hamilesin Allahtan ümit kesilmez 🙏🙏

Eylül annesi adayı olarak hepinizin en kısa sürede müjdeli haberler almanızı temenni ediyorum :)

Olabildigince stresi neden olmuyoru bende eşimde sorun mu varı kenara koyup akısına bırakın öyle olmasa bile icinizden öyle hissetmeseniz bile dısarıya bunu gösterin cunku sıkıntı stres toplum baskısı gercekten bebegin gelişini geciktiriyor
güzel temenni için teşekkürler :KK9:

Öyle düşünme hiç bilemezsin bi bakmışsın hamilesin Allahtan ümit kesilmez 🙏🙏
Eşimin ileri sperm sayısı %1 ve kime sorsam bizimde öyle problemimiz vardı düzelmedi diyor.. Bazen isyan edesim geliyor bu cocuklarını terk edenlere atanlara nasip oluyorda biz ne günah işledik diye 😭

Eşimin ileri sperm sayısı %1 ve kime sorsam bizimde öyle problemimiz vardı düzelmedi diyor.. Bazen isyan edesim geliyor bu cocuklarını terk edenlere atanlara nasip oluyorda biz ne günah işledik diye 😭
Amannn sakın isyan etme. her şer de bir hayır vardır. Bekleyelim elbet günü gelecektir. :emir_bebek:
Senin için demiyorum ama arkadaşım yıllarca ağladı sürekli bebekleri düşüyordu neden neden diye. sonra kocasının onu sürekli aldattığını öğrendi. Şimdi iyi ki olmamış diyor çünkü boşanıyor.

Amannn sakın isyan etme. her şer de bir hayır vardır. Bekleyelim elbet günü gelecektir. :emir_bebek:
Senin için demiyorum ama arkadaşım yıllarca ağladı sürekli bebekleri düşüyordu neden neden diye. sonra kocasının onu sürekli aldattığını öğrendi. Şimdi iyi ki olmamış diyor çünkü boşanıyor.
ayy ilahi adalet inş sonunda mutlu olacağı bir yuva bulur

Valla Benim bat sözde yarındı, bugün regl oldum :olamaz: :KK48: Aslında çok takıyor gibi görünmüyorum ama içten içe takıyorum gerçekten.
Ya bişey söyleyeyim mi en azından erken regl gelmiş yoksa diğer türlü regli bekleyince test de yapınca negatifi görünce niye regl gelmedi diye tasalanmaya başlıyor insan o da ayrı stres yani ben de takmıyorum diyorum ama dediğin gibi içten içten takıyorum inşallah ben de senin gibi hamilelik yoksa da erkenden adet olurum önüme bakarım😊

Ama yine de bilemezsin Allah ol dedi mi olur şakın isyan etme zamanını bekle 🙏

Back
X