Allah razı olsun evva. Bu konuyu kalp ameliyatı için açmıştım ama ondan sağ salim çıktı şükür Eylül. Hatta yaklaşık 10 gündür evdeydi. Simdi güncelleme yaptım. İnşallah yoğun bakımdan çıkmasi niyetiyle okumuş olalimBen bir tane aldım kalan 40.
Evet canım allah razı olsun senden okuyordum haberini inşallah bunuda atlatıcak minik bedeni çok şey atlattıAllah razı olsun evva. Bu konuyu kalp ameliyatı için açmıştım ama ondan sağ salim çıktı şükür Eylül. Hatta yaklaşık 10 gündür evdeydi. Simdi güncelleme yaptım. İnşallah yoğun bakımdan çıkmasi niyetiyle okumuş olalim
İnşallah canım. Eylüle ilgili çok konu açtık bu konu sessiz kaldı doğal olarak birazEvet canım allah razı olsun senden okuyordum haberini inşallah bunuda atlatıcak minik bedeni çok şey atlattırabbim annesine bağışlasın hiç kolay değil allahın izniyle okur bizim kızlar.
Ben 5 tane aldım kalan 35Ben bir tane aldım kalan 40.
Allah razı olsun çok sağolunBen 5 tane aldım kalan 35
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin minik kuzumuza, anne babasına bağışlasın inşallahhh
Allah razı olsunKaldı 34
Aynı canım ben o paylaşımı gormedim şimdi bakarım. Orada okuduğunuzu buradan da dusseniz olur. Dua edilsin yeter bize@Merve de güncellemesine yazmıştı ondan ayrı mı bu? Ona göre ayrıysa burdan da alayım
He tamam canım ben 2 tane almıştım birini kendim birini de okutucam demiştim kaldı 32Aynı canım ben o paylaşımı gormedim şimdi bakarım. Orada okuduğunuzu buradan da dusseniz olur. Dua edilsin yeter bize
Çok sağolun iyi ki varsınız. Merve'nin profilinden de epey yazilmis onları da düşmedik henüzHe tamam canım ben 2 tane almıştım birini kendim birini de okutucam demiştim kaldı 32
Bir tanede ben okurum rabbim şifa versin minik eylüleÇok sağolun iyi ki varsınız. Merve'nin profilinden de epey yazilmis onları da düşmedik henüz
Allah razı olsunBir tanede ben okurum rabbim şifa versin minik eylüle
Hayır ama bugün yarın okunması daha iyi olur Eylül'ün şuan yoğun bakımda buna ihtiyacı olabilirSüresi var miydi şu güne kadar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?