- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 33
- Konu Sahibi missladybird
kızlar bizim bebişlerimiz tam mevsim geçişine denk geliyor. Yazlık alsak ne kadar kullanırız. Kışlık aldıklarımızın bedenleri kaç olmalı? Tecrübeli annelerde yardımcı olursa çok sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok küçük bebelerde yazlik kışlık pek fark etmiyor bebeklere çok kalın kkıyafetler giydirilmyor zaten. Eğer hava soğuksa iki kat yada uç ince kat kıyafet giydirirsin.Bu mevsim gecisi olayini bir ben takmisim heralde kafama kimse ilgilenmiyor.
Anladim caim evet boyundan uzuzn almak lazimmis cabuk buyudukleri icin hemen kislmasin aldiklarimiz. ayakli tulum onerir msnz peki?Benim aldıklarım hep 3 aylıktan başlayan çıtçıtlı bodyler ve tulumlar, zaten kundak yapacağım oğlumda yaptığım gibi. Yani havanın durumuna göre kısa yada uzun kollu çıtçıtlı body, uzun kollu tulum ve yine havanın durumuna göre ince yada kalın kundak. Ben 62 cmden almaya başladım. Yeni doğanlar çok küçük. Hatta 68den bile başlanabilir. Her zaman kendi boyundan 3 ay veya daha büyük boy aldım kıyafetlerini. Sana da onu tavsiye ederim. Uzun zaman giyiyor öyle.
Anladim caim evet boyundan uzuzn almak lazimmis cabuk buyudukleri icin hemen kislmasin aldiklarimiz. ayakli tulum onerir msnz peki?