Önce beta 31 çıktı sonra 60 çok şükür Rabbime. Darısı tüm bekleyen kardeşlerimeMerhaba,ikinci kan testinde sonucunuz ne oldu merak ettim. İnşallah mutlu haber almışsınızdır?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce beta 31 çıktı sonra 60 çok şükür Rabbime. Darısı tüm bekleyen kardeşlerimeMerhaba,ikinci kan testinde sonucunuz ne oldu merak ettim. İnşallah mutlu haber almışsınızdır?
Canım çok sıkılıyor teşekkür ederim. Darısı tüm isteyenlere. Ben tam zamanında gidip kan verdim. 15. Gün yani. Ve çok şükür 39 çıktı.Gözün aydın canımçok sevindim senin adına
testi ne zaman yaptın peki bir iki gün erken yapınca doğru sonuç alanınız oldu mu ??
Vallahi canım ben sürekli gögüs ağrısı bel ve kasık ağrısı çekiyordum. Gögüs de şöyle diyim en ufak bir şeyde canımı yakıyordu öyle bir acı ağrı. Birde ben şu noktada kesin hamileyim demeye başladım. Sağ kasığım da sadece bir noktaya sancı giriyordu ara ara ama sık bir şekilde. Daha sonra solda da olmaya başladı hatta ondanda çoğul olabileceğini düşünüyorum inşallahBir de hiç belirti yaşadın mı![]()
Ben hiç belirti yaşamıyorum iki gündür moralim de diplerde valla sürekli ağlıyorum sürekli üzülüyorum yine.. bilmiyorum nolucak benim bu halim.. küçücük bir mucize olsa keşke.. o kadar ihtiyacım var ki buna.. inşallah rabbim bir gün sesimi duyar gözyaşlarımı dindirir .. inşallahVallahi canım ben sürekli gögüs ağrısı bel ve kasık ağrısı çekiyordum. Gögüs de şöyle diyim en ufak bir şeyde canımı yakıyordu öyle bir acı ağrı. Birde ben şu noktada kesin hamileyim demeye başladım. Sağ kasığım da sadece bir noktaya sancı giriyordu ara ara ama sık bir şekilde. Daha sonra solda da olmaya başladı hatta ondanda çoğul olabileceğini düşünüyorum inşallahama canım aklımdada hep acaba diyorum. Kasığımdaki ilginç durum diğer aşılamam da da olmuştu.
Aaa çok sevindim.. inşallah sağlıkla kucağınıza almak da nasip olur.. gözünüz aydınÖnce beta 31 çıktı sonra 60 çok şükür Rabbime. Darısı tüm bekleyen kardeşlerime
Çok teşekkür ederim Rabbim size de nasip etsin inşallah bir an önce. Hayırla gelsin Rabbim misliyle versin ikiz olsun ben 12. Gün kan verdim bugün aşılamanın 15. Günü idrar testi çok silik çıkıyor bence direk kan verin çok ikileme düsersiniz. Kanda iyice yükselmeden idrara geçmiyor. Ve öyle belirti bişey hissetmedim umutlu değildim ama belirti en başta olmazmış zaten sizinkide pozitif çıkar inşallah muhakkak haber verin :)Aaa çok sevindim.. inşallah sağlıkla kucağınıza almak da nasip olur.. gözünüz aydınbende 3.aşılamamı yaptırdım,pazartesi test günüm . İnşallah hayırlısı. Ama sizin adınıza çok mutlu oldum gerçekten
![]()
Naptın cnm sonuç ne oldu bn adet oldumSordum bana da iki gün bekle kan da baktır idrar testleri güvenilir değil dedi ...yarın kan vermeye gidicem çok sabırsızlaşmaya başladım![]()
Canım herkesin belirtileri hem aynı değil hemde hiç belirtisi olmayarakda hamile kalabiliyor. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin inşallahBen hiç belirti yaşamıyorum iki gündür moralim de diplerde valla sürekli ağlıyorum sürekli üzülüyorum yine.. bilmiyorum nolucak benim bu halim.. küçücük bir mucize olsa keşke.. o kadar ihtiyacım var ki buna.. inşallah rabbim bir gün sesimi duyar gözyaşlarımı dindirir .. inşallah...
Test yaptırmadım eşim beklememi söyledi salı günü yapıcam Allah'ın izniyle..Naptın cnm sonuç ne oldu bn adet oldum
Bilmiyorum yaa hiç umudum yok nedense..Canım herkesin belirtileri hem aynı değil hemde hiç belirtisi olmayarakda hamile kalabiliyor. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin inşallah![]()
Benim de sali gunuu inşallah hayırlı sonuçlar.alirizTest yaptırmadım eşim beklememi söyledi salı günü yapıcam Allah'ın izniyle..
İnşallah Rabbim yüzümüze bakar da hayırlı haberler alırız ..Benim de sali gunuu inşallah hayırlı sonuçlar.aliriz
İnşallah canımİnşallah Rabbim yüzümüze bakar da hayırlı haberler alırız ..
Yarın idrar testi yapmak istiyorum aslında ben ama doğru sonuç çıkar mı bilemediğim için ikilemde kalıyorum ...İnşallah canım