Aşılama Eylül de aşılama tedavisi yaptıranlar sonuçları birlikte bekleyelim mi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gözün aydın canım 🥰🥰çok sevindim senin adına ❤️ testi ne zaman yaptın peki bir iki gün erken yapınca doğru sonuç alanınız oldu mu ??
Canım çok sıkılıyor teşekkür ederim. Darısı tüm isteyenlere. Ben tam zamanında gidip kan verdim. 15. Gün yani. Ve çok şükür 39 çıktı.

Bir de hiç belirti yaşadın mı ☺️
Vallahi canım ben sürekli gögüs ağrısı bel ve kasık ağrısı çekiyordum. Gögüs de şöyle diyim en ufak bir şeyde canımı yakıyordu öyle bir acı ağrı. Birde ben şu noktada kesin hamileyim demeye başladım. Sağ kasığım da sadece bir noktaya sancı giriyordu ara ara ama sık bir şekilde. Daha sonra solda da olmaya başladı hatta ondanda çoğul olabileceğini düşünüyorum inşallah 🤲😍 ama canım aklımdada hep acaba diyorum. Kasığımdaki ilginç durum diğer aşılamam da da olmuştu.

Vallahi canım ben sürekli gögüs ağrısı bel ve kasık ağrısı çekiyordum. Gögüs de şöyle diyim en ufak bir şeyde canımı yakıyordu öyle bir acı ağrı. Birde ben şu noktada kesin hamileyim demeye başladım. Sağ kasığım da sadece bir noktaya sancı giriyordu ara ara ama sık bir şekilde. Daha sonra solda da olmaya başladı hatta ondanda çoğul olabileceğini düşünüyorum inşallah 🤲😍 ama canım aklımdada hep acaba diyorum. Kasığımdaki ilginç durum diğer aşılamam da da olmuştu.
Ben hiç belirti yaşamıyorum iki gündür moralim de diplerde valla sürekli ağlıyorum sürekli üzülüyorum yine.. bilmiyorum nolucak benim bu halim.. küçücük bir mucize olsa keşke.. o kadar ihtiyacım var ki buna.. inşallah rabbim bir gün sesimi duyar gözyaşlarımı dindirir .. inşallah 🤲...

Önce beta 31 çıktı sonra 60 çok şükür Rabbime. Darısı tüm bekleyen kardeşlerime
Aaa çok sevindim.. inşallah sağlıkla kucağınıza almak da nasip olur.. gözünüz aydın 🌸🌸🌸🌸 bende 3.aşılamamı yaptırdım,pazartesi test günüm . İnşallah hayırlısı. Ama sizin adınıza çok mutlu oldum gerçekten♥️

Aaa çok sevindim.. inşallah sağlıkla kucağınıza almak da nasip olur.. gözünüz aydın 🌸🌸🌸🌸 bende 3.aşılamamı yaptırdım,pazartesi test günüm . İnşallah hayırlısı. Ama sizin adınıza çok mutlu oldum gerçekten♥️
Çok teşekkür ederim Rabbim size de nasip etsin inşallah bir an önce. Hayırla gelsin Rabbim misliyle versin ikiz olsun ben 12. Gün kan verdim bugün aşılamanın 15. Günü idrar testi çok silik çıkıyor bence direk kan verin çok ikileme düsersiniz. Kanda iyice yükselmeden idrara geçmiyor. Ve öyle belirti bişey hissetmedim umutlu değildim ama belirti en başta olmazmış zaten sizinkide pozitif çıkar inşallah muhakkak haber verin :)

Çok güzel olmuş ya hayırlı olsun gözünüz aydın hamile biri olarak dualarınızı eksik etmeyin lütfen

Amin amin inşallah güzel haberler aliriz 29 Eylül'de Çarşamba asilamam oldu

İnsalalh inşallah bugün mide bulantım oldu ve kasıklarımda iğne batırır gibi ağrı sebebi ne olabilir yaa merak ediyorum. Evet ananas avakado meyve kurunyemis ve kabak çekirdeği bol bol su içiyorum dogrumudur

Farklı farklı acaba artık gün aşırı mi olsa bir kaç gün bugün ağrım var kasıklarımda acaba diğer yumurtada mi çatladı diye düşünüyorum

Darısı bızlere inşallah bol bol dua edin bizlere hepimiz güzel haberler verelim zaman bir türkü geçmiyor

Ben hiç belirti yaşamıyorum iki gündür moralim de diplerde valla sürekli ağlıyorum sürekli üzülüyorum yine.. bilmiyorum nolucak benim bu halim.. küçücük bir mucize olsa keşke.. o kadar ihtiyacım var ki buna.. inşallah rabbim bir gün sesimi duyar gözyaşlarımı dindirir .. inşallah 🤲...
Canım herkesin belirtileri hem aynı değil hemde hiç belirtisi olmayarakda hamile kalabiliyor. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin inşallah 🤲🤲

Back
X