Aşılama Eylül de aşılama tedavisi yaptıranlar sonuçları birlikte bekleyelim mi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim de ilk aşılamam.. ama iilk aşılaması tutan çok nadir insan var .. inşallah bu kez emeklerimizin karşığını alırız yaa ..🤲bir de idrar testlerinin güvenilir olmadığını söylemişti doktorum ama ilk hamileliğimde ben idrar testiyle öğrenmiştim doğru sonuç vermişti..
Evet inşallah bizde o nadir kişilerden oluruz,aaa sizin çocuğunuz var o zaman

Kızlar özür dileyerekten soruyorum .. aşılama sonrası sizin de uzayan ama içinde kan olan akıntınız oldu mu acaba?? İçimi rahatlatın lütfen.. Adet mi olucam ben 😞

Aaa çok sevindim.. inşallah sağlıkla kucağınıza almak da nasip olur.. gözünüz aydın 🌸🌸🌸🌸 bende 3.aşılamamı yaptırdım,pazartesi test günüm . İnşallah hayırlısı. Ama sizin adınıza çok mutlu oldum gerçekten♥️
Çok teşekkür ederim tekrardan. Sizin sonucunuz ne oldu

Yaaaa üzülme sakın vakti var demekki ❤️
İlk öğrendiğimde çok üzüldüm ama geçti artık.. akışına bırakıcam belli ki tedaviyle olacak bişey değil.. rabbim ne zaman isterse o zaman olucak .. boşa kürek çekmenin anlamı yok .. hayırlısı bakalım ..

Merhaba kızlar tüm yazıları okudum nerdeyse rabbim pozitif gören arkadaşlarımıza sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Olmayan arkadaşlar da lütfen üzülmeyin sınanıyoruz bir şekilde bende 2. Aşılamamın 6. Günündeyim bakalım ne olcak sadece bel ağrım ve karnım kasıklarım şişti hafif sancı vuruyor bilmiyorum olumsuz diye düşünüyorum hatta direk tüp bebeğe randevu bile aldım 18 ine 😂😂😂

Merhaba kızlar tüm yazıları okudum nerdeyse rabbim pozitif gören arkadaşlarımıza sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Olmayan arkadaşlar da lütfen üzülmeyin sınanıyoruz bir şekilde bende 2. Aşılamamın 6. Günündeyim bakalım ne olcak sadece bel ağrım ve karnım kasıklarım şişti hafif sancı vuruyor bilmiyorum olumsuz diye düşünüyorum hatta direk tüp bebeğe randevu bile aldım 18 ine 😂😂😂
Hayırlısı olsun canım ben artık ne aşılama ne de tüp bebek hiç bişey yapmayı düşünmüyorum.. olacağı varsa olur zaten.. evladı olan insanlar ne gibi bi mücadele yapıp da evlat sahibi oluyor ki .. üstüne düştükçe olmuyor yaa valla çıldırıyorum artık ...

Hayırlısı olsun canım ben artık ne aşılama ne de tüp bebek hiç bişey yapmayı düşünmüyorum.. olacağı varsa olur zaten.. evladı olan insanlar ne gibi bi mücadele yapıp da evlat sahibi oluyor ki .. üstüne düştükçe olmuyor yaa valla çıldırıyorum artık ...
Öyle düşünme sakın elbet olacak ama bunların hepsibir sınav vazgeçme sen tevekkülünü et gerisi Allah’a emanet

Öyle düşünme sakın elbet olacak ama bunların hepsibir sınav vazgeçme sen tevekkülünü et gerisi Allah’a emanet
Bilmiyorum çok umutsuzluğa kapıldım gücümün bittiği yerdeyim ne olur nasıl olur hiç bilmiyorum .. inşallah çok geçmeden kendiliğimden kalırım yaa valla yoksa nasıl olucak bilmiyorum

Merhaba nereden randevu aldınız acaba bende bu ay aşılama oldum 0 belirti var..

Bende bugün kontrole gittim yumurtam 13 mm olmuş.doktor iğne verdi bugün yarın kullan cumartesi kontrole gel muhtemelen istediğimiz boyuta ulaşır pazartesi ya da salı aşılama yaparız dedi.bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun

Back
X