• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Eylül de Nişanlanacak Olan Yok mu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
hoşbulduk:) çalgılıyı nişanlım istemiyor açıkçası düğün çalgılı olacak nişanda bi dua okunsun normal yapılsın gece arkadaslar ile dısarı çıkalım diyor.salon tutma olayıda akrabaların çokluğu eve sığmyacak olmamız.çok kararsızım ya

hoşbulduk:) çalgılıyı nişanlım istemiyor açıkçası düğün çalgılı olacak nişanda bi dua okunsun normal yapılsın gece arkadaslar ile dısarı çıkalım diyor.salon tutma olayıda akrabaların çokluğu eve sığmyacak olmamız.çok kararsızım ya

hoşgeldinnnn

o zaman camide yapın nişanı sadece dualar okunsun.

aramıza hoşgeldiiinnn a.s.

valla gözünü korkutmak gibi olmasın ama 1 haftada yetişmez ben 2 aydır uğraşıyorum nerdeyse hala tam hazır değil ALLAH yardımcın olsun şimdiden kaydirigubbakcemile4

hoşbulduk canım.bakalım artık canım yetiştirmeye çalışacağız olmadı zaten bohca işini düğünde yapmak istiyorum ben alıp bekletmeye ne gerek var düğüne kadar.hepimize hayırlı olsun .umarım herşey istedigimiz gibi olur

camide nişan yapılmayacağını ikimizde biliyoruz diğer arkadaşlar gibi fikir alışverişi olur diye bu konuya girmiştim ama çok güzel bir cevap vermişsiniz gerçekten çok ayıp

camide nişan yapılmayacağını ikimizde biliyoruz diğer arkadaşlar gibi fikir alışverişi olur diye bu konuya girmiştim ama çok güzel bir cevap vermişsiniz gerçekten çok ayıp

camide nişan yapılıyor cok yakın bir arkadaşım yaptı aksine birşey demedim yardım için söyledim sadece dualar ve ilahiler okunuyor ilk defa rastlamıştım amacım dalga değil böyle bir konuda dalga geçilmez

hoşbulduk canım.bakalım artık canım yetiştirmeye çalışacağız olmadı zaten bohca işini düğünde yapmak istiyorum ben alıp bekletmeye ne gerek var düğüne kadar.hepimize hayırlı olsun .umarım herşey istedigimiz gibi olur

inşallah RABB'im hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

bohça yapmıcaksanız yetiştirirsiniz o zaman pek sorun kalmıyor.

yeni böle bişey duymamıştım kalabalık bi insan grubu ve nişan düşününce çok şaşırdım açıkçası gerçekten afedersin kusura bakma

nişan düğün işlerinden çok anlamadığım ve bu ortamlarda pek bulunmadığım için çok duyumum ve bilgim yok açıkçası

yeni böle bişey duymamıştım kalabalık bi insan grubu ve nişan düşününce çok şaşırdım açıkçası gerçekten afedersin kusura bakma

önemli değil biz burda birbirimizle dalga geçmek için konuşmuyoruz ki konu çok hassas bi konu asla dalga geçilmicek birşey.

bende duymamıştım daha önce düğünü duymuştum fakat nişana ilk defa gittim dualar okunuyor ilahiler söyleniyor sonra takı merasimi öyle bitiyor.

salonada getirtebilirsin hocayı ilahiler okuyabilir mesala illa salon olsun diyorsanız.

gerekten duymadığım için bu sekilde anladım çok özür dilerim ya ben evin önünde boş alan var orada yapmak istiyorum annem çok telaşe olur salon tutalım diyor nişanlım çalgı olmasın diyor düğünde bir kere olsun diyor ve nişan bayramdan sonra inan çok kafam yoruldu düşünmekten

gerekten duymadığım için bu sekilde anladım çok özür dilerim ya ben evin önünde boş alan var orada yapmak istiyorum annem çok telaşe olur salon tutalım diyor nişanlım çalgı olmasın diyor düğünde bir kere olsun diyor ve nişan bayramdan sonra inan çok kafam yoruldu düşünmekten

çalgısız nişan aile arasında yapın olmazmı ? nişanlın neden böyle düşünüyor anlamadım sonuçta kız evine ait nişan ailen nasıl istiyor peki?

babam çalgıyı boşverin sözdeki gibi aile arası olsun diyor annemde erkek tarafı ilede konusalım çalgılıda olabiliri bence diyor.sözde bile ev doluydu25 30 kişi vardı nişanda 2 katı olabilir o yüzden ev kısmı kafamı karıstırıyor.

nişanlımın istememe sebebi ise düğünde olsun ilk dansı düğünde yapalım diyor o heycanı düğünde yasayalım diyor

nişanlımın istememe sebebi ise düğünde olsun ilk dansı düğünde yapalım diyor o heycanı düğünde yasayalım diyor

hmm anladım evde yaparsanız kısıtlı insanlar çağrılcak size uymuyor salonda olsa çalgı istenmiyor karışık bi durum peki bi fikir daha salonda olsun ama böyle hafif müzikler çalsın arkadan ney gibi falan

biz düğünü öyle düşünüyoruz mesela inşallah ALLAH kısmet ederse nişanda oynamalı olsun dedik

canım çok güzel düşünmüssünüz insallah gönlünce olur hersey peki o tarz salonda olursa gelin ve damat gibi sonramı geliriz masamız ayrımı olur yoksa kapıda erkenden misafirleri eve gelmiş gibi karşılarmıyız ailemizle büyük bir masadamı otururuz nasıl olurki bir fikrin varmı

kaydirigubbakcemile3 ayrı masa fikri güzelde çalgısız olunca artık bir güzel bizi inceler oturanlar
canım çok teşekkürler yardımların için

Back
X