salonda çalgılı nişan olmazsa nasıl olur ne yapılır hiç bir fikrim yok açıkçası su günlerde tek düşüncem o oldu..
aramıza hoşgeldiin sende a.s.
çalgılı olmıcaksa salon tutma bence ne gerek var neden çalgılı istemiyorsun ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
salonda çalgılı nişan olmazsa nasıl olur ne yapılır hiç bir fikrim yok açıkçası su günlerde tek düşüncem o oldu..
hoşbulduk:) çalgılıyı nişanlım istemiyor açıkçası düğün çalgılı olacak nişanda bi dua okunsun normal yapılsın gece arkadaslar ile dısarı çıkalım diyor.salon tutma olayıda akrabaların çokluğu eve sığmyacak olmamız.çok kararsızım ya
hoşbulduk:) çalgılıyı nişanlım istemiyor açıkçası düğün çalgılı olacak nişanda bi dua okunsun normal yapılsın gece arkadaslar ile dısarı çıkalım diyor.salon tutma olayıda akrabaların çokluğu eve sığmyacak olmamız.çok kararsızım ya
aramıza hoşgeldiiinnn a.s.
valla gözünü korkutmak gibi olmasın ama 1 haftada yetişmez ben 2 aydır uğraşıyorum nerdeyse hala tam hazır değil ALLAH yardımcın olsun şimdiden![]()
camide nişan yapılmayacağını ikimizde biliyoruz diğer arkadaşlar gibi fikir alışverişi olur diye bu konuya girmiştim ama çok güzel bir cevap vermişsiniz gerçekten çok ayıp
hoşbulduk canım.bakalım artık canım yetiştirmeye çalışacağız olmadı zaten bohca işini düğünde yapmak istiyorum ben alıp bekletmeye ne gerek var düğüne kadar.hepimize hayırlı olsun .umarım herşey istedigimiz gibi olur
yeni böle bişey duymamıştım kalabalık bi insan grubu ve nişan düşününce çok şaşırdım açıkçası gerçekten afedersin kusura bakma
gerekten duymadığım için bu sekilde anladım çok özür dilerim ya ben evin önünde boş alan var orada yapmak istiyorum annem çok telaşe olur salon tutalım diyor nişanlım çalgı olmasın diyor düğünde bir kere olsun diyor ve nişan bayramdan sonra inan çok kafam yoruldu düşünmekten
nişanlımın istememe sebebi ise düğünde olsun ilk dansı düğünde yapalım diyor o heycanı düğünde yasayalım diyor