- 28 Kasım 2024
- 458
- 281
- 18
- 23
- Konu Sahibi bebekloiding
-
Kizlar merhaba süreciniz nasıl ilerliyor neler kullaniyorsunuz bakalm benimki dogal tüp bebek folik asit coraspirin kullaniyrm sadecee bugün lipid bağışıklık serumu taktirdim ondan yaptiran
Kizlar merhaba süreciniz nasıl ilerliyor neler kullaniyorsunuz bakalm benimki dogal tüp bebek folik asit coraspirin kullaniyrm sadecee bugün lipid bağışıklık serumu taktirdim ondan yaptiran oldumu aranizda
oldumu aranizd
Bağışıklık için yapılıyormus duyunca sordum yapalım dedilerLipd serum neden yaptırdınız
Nk kır paneliniz mi pozitif bağışık baskılamak için mi acaba bende olucam da kusura bakmayın ondan srymBağışıklık için yapılıyormus duyunca sordum yapalım dediler
Hayir serum ile bağışıklık güçlendirmek için böyle olup tutanda varmış bende denemk istedim 3. Tüp bebek denemesi olucak çünküNk kır paneliniz mi pozitif bağışık baskılamak için mi acaba bende olucam da kusura bakmayın ondan srym
Anladım inşallah pozitif olursunuzHayir serum ile bağışıklık güçlendirmek için böyle olup tutanda varmış bende denemk istedim 3. Tüp bebek denemesi olucak çünkü
İnşallah canım sendeAnladım inşallah pozitif olursunuz
Merhabalar bende ekim de ilk tüp bebek denemesi yapıcam nelere dikkat etmeliyim şimdiden yada bu süreçte ne yenmeli ne içmeli? Çok heycanlıyımMerhaba benim transferim Ekim sonu gibi olacak transfer hazırlığı için 20 gün sonra gidecegim ilk kez adetin 21.gunu gel dediler neler yapılıyor ne veriliyor bilen aydınlatırsa sevinirim
Tebrikler bu arada sonuçlar yüzünüzü güldürsün
Merhaba bende 14-15 gündür rahim kalınlıştıracak ilaçları içiyorum folik asit coraspirn estrofem progestan gbi inşallah perşembe sabah transferim olucak yarın gece Kıbrısa uçacağız inşallahKizlar merhaba süreciniz nasıl ilerliyor neler kullaniyorsunuz bakalm benimki dogal tüp bebek folik asit coraspirin kullaniyrm sadecee bugün lipid bağışıklık serumu taktirdim ondan yaptiran oldumu aranizda
Aaa Kıbrıs dami yaptiricaksiniz şimdiden sıkıca tutunsunlar inşallahMerhaba bende 14-15 gündür rahim kalınlıştıracak ilaçları içiyorum folik asit coraspirn estrofem progestan gbi inşallah perşembe sabah transferim olucak yarın gece Kıbrısa uçacağız inşallahah
Amin inşallah güzel haberler alacağımız yıl olsunAaa Kıbrıs dami yaptiricaksiniz şimdiden sıkıca tutunsunlar inşallah
Hayırlısıyla inşallah benmde pazartesi transfer oluckAmin inşallah güzel haberler alacağımız yıl olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?