• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekimde Pozitifi Görenler

Bende de sıkıntı yok canım eşimde varikosel ve hareket zayıflığı var bir sürü doktora gittik tavmergen vs hepsi ayni şeyi söyledi aşılama tutmaz normal yollada olmaz çocuğunuz direk tüp Bebek dedi oylelikle başladık. Ama araştırmalarıma göre tüp Bebek sürecinde bu ilaçları hep veriyorlar
Bizde de öyle varikosel ameliyatı oldu ama fayda etmedi 1 yıl vitaminler beslenme denedik olmadı aşılama denedik 2 kez olmadı haziran ayında kendiliğinden gebe kaldım sürpriz bir şekilde oda kese görmeden kimyasal oldu şimdi 5ab bir tane transfer yaptılar

Bizde de öyle varikosel ameliyatı oldu ama fayda etmedi 1 yıl vitaminler beslenme denedik olmadı aşılama denedik 2 kez olmadı haziran ayında kendiliğinden gebe kaldım sürpriz bir şekilde oda kese görmeden kimyasal oldu şimdi 5ab bir tane transfer yaptılar
Yaaa ama bir gebelik belirmiş en azından bak Umut var kimyasalda olsa bu sefer tutar büyük ihtimal. Bana ayın 7sinde teste gel dediler özel sağlık hastanesi Emre baserde tedavi oluyorum

Yaaa ama bir gebelik belirmiş en azından bak Umut var kimyasalda olsa bu sefer tutar büyük ihtimal. Bana ayın 7sinde teste gel dediler özel sağlık hastanesi Emre baserde tedavi oluyorum
Evet o yüzden tutmasından ziyade tekrar kimyasaldan korkuyorum ben de cuma günü ayın yedisinde test vercem aynı gün vercez ikimizde güzel haberler alalım inşallah

İnşallah canım kimyasalda beta çıkıyor mu
Oluyor hiç unutmam pazartesi 4 gün geçikme ile 113 betayla öğrendim Salı 225e yükseldi perşşembe 81 E düştü pazartesi zatem adet oldum öğrendiğimde 4 haftalıktı Salı günü 5 haftalık keseyi görecektim ama cuma kimyasal haberini aldım pazartesi düşürdüm kanama ile

Oluyor hiç unutmam pazartesi 4 gün geçikme ile 113 betayla öğrendim Salı 225e yükseldi perşşembe 81 E düştü pazartesi zatem adet oldum öğrendiğimde 4 haftalıktı Salı günü 5 haftalık keseyi görecektim ama cuma kimyasal haberini aldım pazartesi düşürdüm kanama ile
Ay canım hayırlısı böyleymiş üzülme sağlıksız embiryoyu vücut atarmış zaten. inşallah bu embriyon sıkı sıkı tutunur sana dünyalar tatlısı bir bebiş olarak gelir :) pozitif düşünelim

Back
X