Merhaba bende dün yani 1 Eylül'de transfer oldumEylül transfer olucam inşallah 2 embrym var 6 gün 4aa sizce nasıl
Size söylenmedi mi idrar sıkışık olmanız gerektiğiniİyi günler 4aa kalite 2 embriyo transferi oldum transferde idrara çok sıkışık olmadığım söylendi ve transferden sonra alttan muayene etti doktor embriyolar duruyorum diye böyle durumla karşılaşan var mı , yarım saat sonra tuvalet için kalkmam gerekti tecrübeleri olan yazabilir mi
Kaç embryoMerhaba bende dün yani 1 Eylül'de transfer oldum
Kaç embryoMerhabalar ben de 1 eylülde taze transfer oldum bugün 1. Günüm transfer sonrası
1 tane embriyom oluşmuştu zaten 3. Gün onu transfer ettiler yalnızcaKaç embryo
Ay hadi inşallah tutar kalitesi neydiMerhabalar ben de 1 eylülde taze transfer oldum bugün 1. Günüm transfer sonrası
Sanırım 3. Gün embriyolarında harfli kaliteler değil de hücre sayıları önemliymiş. 8 hücreli iyi kalite embriyo olduğunu söyledilerAy hadi inşallah tutar kalitesi neydi
2 embriyo transferi yaptı canimKaç embryo
Merhaba bende aynen sizin durumunuzdayıl dün opu oldum perşembe transfer olacak da transfere kadar bunu donduruyorlar mı acaba biliyor musunuz1 tane embriyom oluşmuştu zaten 3. Gün onu transfer ettiler yalnızca
Hayır dondurmuyorlar her sabah sizi arayıp bilgi veriyorlarMerhaba bende aynen sizin durumunuzdayıl dün opu oldum perşembe transfer olacak da transfere kadar bunu donduruyorlar mı acaba biliyor musunuz
taze transferde dondurma yapmazlar canım, bugün aradılar mı seni döllenme durumları için? Genelde 1. 3. Ve 5. Günlerde bilgi geliyor. Eldeki embriyoya göre 3 veya 5. Günde transfer ediyorlarMerhaba bende aynen sizin durumunuzdayıl dün opu oldum perşembe transfer olacak da transfere kadar bunu donduruyorlar mı acaba biliyor musunuz
Beni sadece bugün aradılar perşembe transfer olacaksınız dediler acaba perşembeye kadar bir olumsuzluk olma ihtimali var mı onu merk ettimtaze transferde dondurma yapmazlar canım, bugün aradılar mı seni döllenme durumları için? Genelde 1. 3. Ve 5. Günlerde bilgi geliyor. Eldeki embriyoya göre 3 veya 5. Günde transfer ediyorlarbenim 3. Gün edildi
Ben de geçen hafta cuma oldum, cumartesi arandım. Pazartesi sabahı da haber gelecek duruma göre transfere çağıracağız dediler, elimizde 1 embriyo vardı çok şükür ki pazartesiye kadar devam ettiBeni sadece bugün aradılar perşembe transfer olacaksınız dediler acaba perşembeye kadar bir olumsuzluk olma ihtimali var mı onu merk ettim
Hadi inşallah olur2 embriyo transferi yaptı canim
Ay maşallah Allahım tutunmayı da sağlıkla ilerlemeyi de nasip eylesin inşallahBen de geçen hafta cuma oldum, cumartesi arandım. Pazartesi sabahı da haber gelecek duruma göre transfere çağıracağız dediler, elimizde 1 embriyo vardı çok şükür ki pazartesiye kadar devam ettikötü ihtimali düşünmemek lazım ama bazen embriyolar gelişimi durdurup devam etmeyebiliyorlar, dua edip inanmak beklemek lazım inşallah hepsi perşembeye kadar güzelce gelişmeye devam edecekler
İnşallah canım hepimize nasip olsun hayırlısıylaAy maşallah Allahım tutunmayı da sağlıkla ilerlemeyi de nasip eylesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?