Eylül transfer

İyi günler 4aa kalite 2 embriyo transferi oldum transferde idrara çok sıkışık olmadığım söylendi ve transferden sonra alttan muayene etti doktor embriyolar duruyorum diye böyle durumla karşılaşan var mı , yarım saat sonra tuvalet için kalkmam gerekti tecrübeleri olan yazabilir mi

Size söylenmedi mi idrar sıkışık olmanız gerektiğini

Merhaba bende aynen sizin durumunuzdayıl dün opu oldum perşembe transfer olacak da transfere kadar bunu donduruyorlar mı acaba biliyor musunuz
taze transferde dondurma yapmazlar canım, bugün aradılar mı seni döllenme durumları için? Genelde 1. 3. Ve 5. Günlerde bilgi geliyor. Eldeki embriyoya göre 3 veya 5. Günde transfer ediyorlar benim 3. Gün edildi

taze transferde dondurma yapmazlar canım, bugün aradılar mı seni döllenme durumları için? Genelde 1. 3. Ve 5. Günlerde bilgi geliyor. Eldeki embriyoya göre 3 veya 5. Günde transfer ediyorlar benim 3. Gün edildi
Beni sadece bugün aradılar perşembe transfer olacaksınız dediler acaba perşembeye kadar bir olumsuzluk olma ihtimali var mı onu merk ettim

Beni sadece bugün aradılar perşembe transfer olacaksınız dediler acaba perşembeye kadar bir olumsuzluk olma ihtimali var mı onu merk ettim
Ben de geçen hafta cuma oldum, cumartesi arandım. Pazartesi sabahı da haber gelecek duruma göre transfere çağıracağız dediler, elimizde 1 embriyo vardı çok şükür ki pazartesiye kadar devam etti kötü ihtimali düşünmemek lazım ama bazen embriyolar gelişimi durdurup devam etmeyebiliyorlar, dua edip inanmak beklemek lazım inşallah hepsi perşembeye kadar güzelce gelişmeye devam edecekler

Ay maşallah Allahım tutunmayı da sağlıkla ilerlemeyi de nasip eylesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…