Aşılama Eylulde asilama yaptiranlar veya yapacak olanlar sayili gun cabuk gecer gelin sayalim gunlerimizi..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

neler yaptığım bir görsen canım benm gibi tatlı delisi 3 4 gündür şeker girmedi ağzıma elma dışında. ekmek yemiyorum canım 2 3 galeta sadece. tuz zaten kullanmam ben pek. sabahları yürüyüş yapıyorum 45 dakika dünden beri 15 dk trambolin yemek zaten pek aklıma gelmiyor. umarım faydası olur. soğan kürüne başladım bakalaım nasıl olacak :)))

bence çok istikrarlı gidiyorsun çok faydasını görürsünn :)hiç diyet falan yapma sağlıklı beslenmek en güzeli

bence çok istikrarlı gidiyorsun çok faydasını görürsünn :)hiç diyet falan yapma sağlıklı beslenmek en güzeli
dikkat ediyorum sadece canım az önce yemek yedim midem 3 4 günde küçülmüş ekmeksiz az porsiyonu ble bitiremedim kendime şaştım wall :)

dikkat ediyorum sadece canım az önce yemek yedim midem 3 4 günde küçülmüş ekmeksiz az porsiyonu ble bitiremedim kendime şaştım wall :)
hadiii bakalımm ne kdar sürede vercen fazlalıkları bu gidişle çok sürmücek :)

merhabalar;

arkadaşlar bugün benim aşılamadan sonra 12. günüm ve kahverengi akıntı gelmiş.. erken adet olunur mu ki?? yardımcı olurmusunuz??

merhabalar;

arkadaşlar bugün benim aşılamadan sonra 12. günüm ve kahverengi akıntı gelmiş.. erken adet olunur mu ki?? yardımcı olurmusunuz??
canım yerleşme kanaması olabilir test yaptırdın mı sonucun belli olmuştur

merhabalar;

canım sonucun ne oldu..benimde 12. gün leke geldi sevinmiştim ama devamı olarak adet oldum..inşallah sen mutlu olmuşsundur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…