Aşılama Eylulde asilama yaptiranlar veya yapacak olanlar sayili gun cabuk gecer gelin sayalim gunlerimizi..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
üzülme canım her son yeni bir başlangıçtırr..içini ferah tut canım belki kullandığın ilaçlardan dolayı yoğun olmuştur kötüye yorma...benim normalde adetlerim genelde o şekilde olurdu pıhtı gibi kanamam olurdu 2.veya 3.günü et parçası düşerdi belki seninde o şekilde olmuştur

ben ilk kez yaşıyorum bunu canım ama felaket ya rahmim parçalanıyor sanki sürekli kocaman kocaman et parçaları düşüyor zaten çamur gibi anlamadım ya

ben ilk kez yaşıyorum bunu canım ama felaket ya rahmim parçalanıyor sanki sürekli kocaman kocaman et parçaları düşüyor zaten çamur gibi anlamadım ya
sürekliyse seni korkutmak istemem ama bişeyler yolunda gitmiyor olabilir canım.çünkü benim sadece tek bir kere et parçası düşer ardından adet oluyorken ağrım falan kalmazdı düşmeden öncede çok şiddetli ağrı yapıyordu.yarın bi muayene ol istersen canım

yarın şehir dışına çıkıyoruz canım ama olmazsa gidicem doktora. nette araştırdım rahm duvarı kalınlaşmasından olurmuş. kasıklarım çok ağrıyor ayrıca. baya fazla benm canım süngerimsi et gibi beyaz beyaz. her lavaboda epey oluyor birde kanamam yok gibi birşey sadece o parçalar düşüyor. doğal yollardan gebe kalmak en güzeli gerçekten bu aşılama beni mahvetti. şuna karar verdik ki olursa her türlü oluor bu yollar sadece vesile. tüp bebek bile tutmaz denilen insanların bebeği oluyor. yada yumurtlama tarihi bile olmayan günlerde insanlar gebe kalıyor. eltim adet olacağı gün hamile kalmış yani ihtimalin hiç olmadığı günde. o yüzden zamanı gelince birşey vesile oluyor ve oluyor. bebeğimin kaderi daha çizilmediyse ben kendimide parçalasam gelmeyecek. önümüze bakma kararı aldık bugün gerçekten ikimizde üzerimizden yük kalkmış gibiydik eşimle. olsun istiyoruz tabiki. ama artık tek amacımız o değil. buradan sonrası tevekkül. hesaplamalar illa ilişk olsunlar falan hepsinden vazgeçtik sonraki adet dönemimi bile hesaplamadım.bu ay tek yapacağım soğan kürü uygulamak o da bebekten çok adet düzensizliği ve pko için.

doğru söylüyorsun canım Rabbim ol desin yeter ki biraz ara verip kafanızdan atmak ikinizede çok iyi gelir pisikolojik olarak rahatlarsınız işte tamda o zaman büyük bi süpriz olur size.herşeyin bi vakti saati vardır tek yapmamız gereken sadece sabretmek.mide rahatsızlığın falan varsa soğan kürünü uygulama canım ben sana birde aslan pençesi çayı öneririm doktorun bi tanesi önermişti oda çok faydalı oluyormuş adet düzensizliğine..hakkınızda herşeyin hayırlısı canım Rabbim bu yolda yar ve yardımcınız olsun

nasıl oldun canımm gittin mi doktora

selam arkadaslar nihayet 2. asilama gunum simdi belli oldu kismetse pazar gunu 2. asilamam olucak .. Dualariniza cok ihtiyacim var dua ederken beni de hatirlarsaniz cok sevinirimmmmm ozellikleeee hamis olan arkadaslarrrrr

selam arkadaslar nihayet 2. asilama gunum simdi belli oldu kismetse pazar gunu 2. asilamam olucak .. Dualariniza cok ihtiyacim var dua ederken beni de hatirlarsaniz cok sevinirimmmmm ozellikleeee hamis olan arkadaslarrrrr
Zozitoscum merak etmiştim seni çok şükür belli oldu.Hadi bakalım hayırlısı canım.

Allah yardımcın olsun inşallah müjdeli haberlerini alırız en kısa zamanda

canım ben aslan pençesin baya kullandım ama bende pek etki etmedi ya. o kadar rahat ve sakinim ki sanki üzerimden büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorum ben biliyorum birgün olacak ama sadece o gün bu gün değil:)))

nasıl oldun canımm gittin mi doktora
canım düne kadar çok fenaydım haftasonu da şehir dışına çıktık daha şimdi döndük. bu sabah ta hafif ağrım oldu ama kanama azalmaya başladı artık. 5 günde tamamen biten adetim 5. günde daha yeni başlamış gibiye döndü. aşılama beni mahvetti.

umuttttt .!.:
canım çok üzüldüm ya kaçıncı gününde test yaptırdın değer sıfır mı çıktı
Selam canim. 10. Gunde test yaptim. 0.65 cikti. Yukselmez sanirim. Zaten kasik agrilarim, göğüs hassasiyetim falanda geçti. Çarşamba adet günüm.

Merhaba kizlar birsey sorabilir miyim. Benim belim dun tam orta kisminda agri vardi bugunde sol kisminda agri var ve ayaga kalkip yuruyemiyorum ayakta nefes alamiyorum. Sizce neden. Boyle oluyor

en güzeli canımm akışına bırak Allah büyüktür

canımm sen yinede bi doktora gitseydin

gitmedim canım ya herşey normale döndü. çok sıkı diyet ve spora başladım canım bundan sonra ona yöneliyorum hayırlısıyla bir 10 kilom var fazla.
inşallah en kısa zamanda verirsin canımm bol bol ılık su iç ekmek hiç yeme tuz ve şekerden uzak dur..benim tek yaptığım bu olmuştu halada dikkat ediyorumm çok faydasını gördüm canım hem kilo yönünden hem tedavi yönünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…