üzülme canım her son yeni bir başlangıçtırr..içini ferah tut canım belki kullandığın ilaçlardan dolayı yoğun olmuştur kötüye yorma...benim normalde adetlerim genelde o şekilde olurdu pıhtı gibi kanamam olurdu 2.veya 3.günü et parçası düşerdi belki seninde o şekilde olmuşturcanım ya dün gece adet oldum beklenen sonbugün lavaboda kocaman bir et parçası düştü tedirgin oldum pıhtı değildi baya büyük misketler kadar et ğarçasıydı ilkkez böyle birşey yaşıyorum neden olabilir ki bilen var mı?
ben ilk kez yaşıyorum bunu canım ama felaket ya rahmim parçalanıyor sanki sürekli kocaman kocaman et parçaları düşüyor zaten çamur gibi anlamadım yaüzülme canım her son yeni bir başlangıçtırr..içini ferah tut canım belki kullandığın ilaçlardan dolayı yoğun olmuştur kötüye yorma...benim normalde adetlerim genelde o şekilde olurdu pıhtı gibi kanamam olurdu 2.veya 3.günü et parçası düşerdi belki seninde o şekilde olmuştur
sürekliyse seni korkutmak istemem ama bişeyler yolunda gitmiyor olabilir canım.çünkü benim sadece tek bir kere et parçası düşer ardından adet oluyorken ağrım falan kalmazdı düşmeden öncede çok şiddetli ağrı yapıyordu.yarın bi muayene ol istersen canımben ilk kez yaşıyorum bunu canım ama felaket ya rahmim parçalanıyor sanki sürekli kocaman kocaman et parçaları düşüyor zaten çamur gibi anlamadım ya
yarın şehir dışına çıkıyoruz canım ama olmazsa gidicem doktora. nette araştırdım rahm duvarı kalınlaşmasından olurmuş. kasıklarım çok ağrıyor ayrıca. baya fazla benm canım süngerimsi et gibi beyaz beyaz. her lavaboda epey oluyor birde kanamam yok gibi birşey sadece o parçalar düşüyor. doğal yollardan gebe kalmak en güzeli gerçekten bu aşılama beni mahvetti. şuna karar verdik ki olursa her türlü oluor bu yollar sadece vesile. tüp bebek bile tutmaz denilen insanların bebeği oluyor. yada yumurtlama tarihi bile olmayan günlerde insanlar gebe kalıyor. eltim adet olacağı gün hamile kalmış yani ihtimalin hiç olmadığı günde. o yüzden zamanı gelince birşey vesile oluyor ve oluyor. bebeğimin kaderi daha çizilmediyse ben kendimide parçalasam gelmeyecek. önümüze bakma kararı aldık bugün gerçekten ikimizde üzerimizden yük kalkmış gibiydik eşimle. olsun istiyoruz tabiki. ama artık tek amacımız o değil. buradan sonrası tevekkül. hesaplamalar illa ilişk olsunlar falan hepsinden vazgeçtik sonraki adet dönemimi bile hesaplamadım.bu ay tek yapacağım soğan kürü uygulamak o da bebekten çok adet düzensizliği ve pko için.sürekliyse seni korkutmak istemem ama bişeyler yolunda gitmiyor olabilir canım.çünkü benim sadece tek bir kere et parçası düşer ardından adet oluyorken ağrım falan kalmazdı düşmeden öncede çok şiddetli ağrı yapıyordu.yarın bi muayene ol istersen canım
doğru söylüyorsun canım Rabbim ol desin yeter ki biraz ara verip kafanızdan atmak ikinizede çok iyi gelir pisikolojik olarak rahatlarsınız işte tamda o zaman büyük bi süpriz olur size.herşeyin bi vakti saati vardır tek yapmamız gereken sadece sabretmek.mide rahatsızlığın falan varsa soğan kürünü uygulama canım ben sana birde aslan pençesi çayı öneririm doktorun bi tanesi önermişti oda çok faydalı oluyormuş adet düzensizliğine..hakkınızda herşeyin hayırlısı canım Rabbim bu yolda yar ve yardımcınız olsunyarın şehir dışına çıkıyoruz canım ama olmazsa gidicem doktora. nette araştırdım rahm duvarı kalınlaşmasından olurmuş. kasıklarım çok ağrıyor ayrıca. baya fazla benm canım süngerimsi et gibi beyaz beyaz. her lavaboda epey oluyor birde kanamam yok gibi birşey sadece o parçalar düşüyor. doğal yollardan gebe kalmak en güzeli gerçekten bu aşılama beni mahvetti. şuna karar verdik ki olursa her türlü oluor bu yollar sadece vesile. tüp bebek bile tutmaz denilen insanların bebeği oluyor. yada yumurtlama tarihi bile olmayan günlerde insanlar gebe kalıyor. eltim adet olacağı gün hamile kalmış yani ihtimalin hiç olmadığı günde. o yüzden zamanı gelince birşey vesile oluyor ve oluyor. bebeğimin kaderi daha çizilmediyse ben kendimide parçalasam gelmeyecek. önümüze bakma kararı aldık bugün gerçekten ikimizde üzerimizden yük kalkmış gibiydik eşimle. olsun istiyoruz tabiki. ama artık tek amacımız o değil. buradan sonrası tevekkül. hesaplamalar illa ilişk olsunlar falan hepsinden vazgeçtik sonraki adet dönemimi bile hesaplamadım.bu ay tek yapacağım soğan kürü uygulamak o da bebekten çok adet düzensizliği ve pko için.
nasıl oldun canımm gittin mi doktorayarın şehir dışına çıkıyoruz canım ama olmazsa gidicem doktora. nette araştırdım rahm duvarı kalınlaşmasından olurmuş. kasıklarım çok ağrıyor ayrıca. baya fazla benm canım süngerimsi et gibi beyaz beyaz. her lavaboda epey oluyor birde kanamam yok gibi birşey sadece o parçalar düşüyor. doğal yollardan gebe kalmak en güzeli gerçekten bu aşılama beni mahvetti. şuna karar verdik ki olursa her türlü oluor bu yollar sadece vesile. tüp bebek bile tutmaz denilen insanların bebeği oluyor. yada yumurtlama tarihi bile olmayan günlerde insanlar gebe kalıyor. eltim adet olacağı gün hamile kalmış yani ihtimalin hiç olmadığı günde. o yüzden zamanı gelince birşey vesile oluyor ve oluyor. bebeğimin kaderi daha çizilmediyse ben kendimide parçalasam gelmeyecek. önümüze bakma kararı aldık bugün gerçekten ikimizde üzerimizden yük kalkmış gibiydik eşimle. olsun istiyoruz tabiki. ama artık tek amacımız o değil. buradan sonrası tevekkül. hesaplamalar illa ilişk olsunlar falan hepsinden vazgeçtik sonraki adet dönemimi bile hesaplamadım.bu ay tek yapacağım soğan kürü uygulamak o da bebekten çok adet düzensizliği ve pko için.
Zozitoscum merak etmiştim seni çok şükür belli oldu.Hadi bakalım hayırlısı canım.selam arkadaslar nihayet 2. asilama gunum simdi belli oldu kismetse pazar gunu 2. asilamam olucak .. Dualariniza cok ihtiyacim var dua ederken beni de hatirlarsaniz cok sevinirimmmmm ozellikleeee hamis olan arkadaslarrrrr
Allah büyüktür canımm üzülme inşallah en kısa zamanda güzel haberleri alırsınkızlar benim aşılamam tutmadı kan testim negatif çıktı.
Allah yardımcın olsun inşallah müjdeli haberlerini alırız en kısa zamandaselam arkadaslar nihayet 2. asilama gunum simdi belli oldu kismetse pazar gunu 2. asilamam olucak .. Dualariniza cok ihtiyacim var dua ederken beni de hatirlarsaniz cok sevinirimmmmm ozellikleeee hamis olan arkadaslarrrrr
canım ben aslan pençesin baya kullandım ama bende pek etki etmedi ya. o kadar rahat ve sakinim ki sanki üzerimden büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorum ben biliyorum birgün olacak ama sadece o gün bu gün değil:)))doğru söylüyorsun canım Rabbim ol desin yeter ki biraz ara verip kafanızdan atmak ikinizede çok iyi gelir pisikolojik olarak rahatlarsınız işte tamda o zaman büyük bi süpriz olur size.herşeyin bi vakti saati vardır tek yapmamız gereken sadece sabretmek.mide rahatsızlığın falan varsa soğan kürünü uygulama canım ben sana birde aslan pençesi çayı öneririm doktorun bi tanesi önermişti oda çok faydalı oluyormuş adet düzensizliğine..hakkınızda herşeyin hayırlısı canım Rabbim bu yolda yar ve yardımcınız olsun
canım düne kadar çok fenaydım haftasonu da şehir dışına çıktık daha şimdi döndük. bu sabah ta hafif ağrım oldu ama kanama azalmaya başladı artık. 5 günde tamamen biten adetim 5. günde daha yeni başlamış gibiye döndü. aşılama beni mahvetti.nasıl oldun canımm gittin mi doktora
canım çok üzüldüm ya kaçıncı gününde test yaptırdın değer sıfır mı çıktıkızlar benim aşılamam tutmadı kan testim negatif çıktı.
Selam canim. 10. Gunde test yaptim. 0.65 cikti. Yukselmez sanirim. Zaten kasik agrilarim, göğüs hassasiyetim falanda geçti. Çarşamba adet günüm.umuttttt .!.:canım çok üzüldüm ya kaçıncı gününde test yaptırdın değer sıfır mı çıktı
en güzeli canımm akışına bırak Allah büyüktürcanım ben aslan pençesin baya kullandım ama bende pek etki etmedi ya. o kadar rahat ve sakinim ki sanki üzerimden büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorum ben biliyorum birgün olacak ama sadece o gün bu gün değil:)))
canımm sen yinede bi doktora gitseydincanım düne kadar çok fenaydım haftasonu da şehir dışına çıktık daha şimdi döndük. bu sabah ta hafif ağrım oldu ama kanama azalmaya başladı artık. 5 günde tamamen biten adetim 5. günde daha yeni başlamış gibiye döndü. aşılama beni mahvetti.
gitmedim canım ya herşey normale döndü. çok sıkı diyet ve spora başladım canım bundan sonra ona yöneliyorum hayırlısıyla bir 10 kilom var fazla.canımm sen yinede bi doktora gitseydin
inşallah en kısa zamanda verirsin canımm bol bol ılık su iç ekmek hiç yeme tuz ve şekerden uzak dur..benim tek yaptığım bu olmuştu halada dikkat ediyorumm çok faydasını gördüm canım hem kilo yönünden hem tedavi yönündengitmedim canım ya herşey normale döndü. çok sıkı diyet ve spora başladım canım bundan sonra ona yöneliyorum hayırlısıyla bir 10 kilom var fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?