- 22 Ağustos 2023
- 297
- 96
- 18
- 25
Maalesef bebos yok bu ay ovilasyon testi ile guclendirecegim bunay
Evet canım sen neyaptın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım sen neyaptın
İnşallah olur Allah sağlıklı bir şekilde nasip etsin gerçekten kadın olmak zor her zaman üzülücek şeyler çıkıyor folik asite başladınmıMaalesef bebos yok bu ay ovilasyon testi ile guclendirecegim bunay
İnşallah olur Allah sağlıklı bir şekilde nasip etsin gerçekten kadın olmak zor her zaman üzülücek şeyler çıkıyor folik asite başladınmı
Kimyasal olabilir biz hissetmeden tehlike birlikte atılıyorMerhaba hanımlar
Benimde bu ay tutmadı spirali dört aydır çıkarmışim ama olmuyor
Bu Ay bide Çarşamba günün olmam gerekirken dünden başladı bide çok ağrılı neden acaba çünkü hiç bir adetim de sancı fazla çekmem
Ayyy çok sevindim canım Allah hayırlısı ile kucagina almaya nasip etsinKızlar bugün gittim yine 1000 betadadan 1800 e çıkmış şuan gayet iyi bence bir dağda kan vermeyeceğim 1 hafta sonra kese gözükür büyük ihtimal
Amin Allah herkese nasip etsinAyyy çok sevindim canım Allah hayırlısı ile kucagina almaya nasip etsin
Bilmiyorum canım geçen ay da test yapmıştim önceden silik çıkmıştı sonrada adet oldum inşallah çok bekletmezler bizleri bebislerKimyasal olabilir biz hissetmeden tehlike birlikte atılıyor
Ayy geçmiş olsun kuzum çok üzüldüm allahim sabır versin inşallah iyi olur bünyen tekrar hamileliği kabul eder amaKızlar maalesef kese gelişmemiş dün devlet hastanesine sevk ettiler be canlı canlı kürtaj yaptılar ben böyle bir acı daha önce yaşamadım Allah kimseye yaşatmasın sevinemeden bitti
Teşekkür ederim canım , Dün o kadar çok canım yandıki büyük konuşmayayım ama bir süre düşünmüyorum artıkAyy geçmiş olsun kuzum çok üzüldüm allahim sabır versin inşallah iyi olur bünyen tekrar hamileliği kabul eder ama