• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylülde negatif sonuç alanlar

meraba arkadaşlar...bende eylül ayında negatif sonucu aldım..ilk denemem olduğu için çok umutluydum bende doktorumda...hatta doktor senin gibi hastalara gebe gözüyle bakıyorum ben demişti....çünkü 25 yaşındayım ve 3 kaliteli embriyo transfer edildi...ben üçüz olurmu acaba ki diye korkarken-o kadar umutluydum yani- negatif sonuç almak beni çok yıprattı....çok şükür dondurulmuşlarım var...onlarla devam edicem yeni transfer tarihim 1 ekim inşallah...dualarınızı bekliyorum....

meraba arkadaşlar...bende eylül ayında negatif sonucu aldım..ilk denemem olduğu için çok umutluydum bende doktorumda...hatta doktor senin gibi hastalara gebe gözüyle bakıyorum ben demişti....çünkü 25 yaşındayım ve 3 kaliteli embriyo transfer edildi...ben üçüz olurmu acaba ki diye korkarken-o kadar umutluydum yani- negatif sonuç almak beni çok yıprattı....çok şükür dondurulmuşlarım var...onlarla devam edicem yeni transfer tarihim 1 ekim inşallah...dualarınızı bekliyorum....

canım geçmiş olsun ilk öncelikle..benimde ilk di...bende 24 yaşındayım fakat olmadı işte....takdir ilahi....evlatlarımıza kavuşmanın vakti zamanı gelmemiş henüz.....ama şanslısın ki dondurulmuşların var....ben herşeye baştan tekrar başlıycam....inş son negatifimiz olur tüm hepimiz için arkadaşım.......inş 12 ekimde pozitif sonuç aldığın tarih olur....

merhaba arkadaşlar bende negatif sonucumu 8eylülde alldım yıkıldım çok üzüldüm ben 4 ay ara verecem kendimi hiç hazır hissetmiyorum sanki koca bir dağın altında kalmışım gibi çok yorgunum bu durumu nasıl atlatacağımıda bilmiyorum benimde ilk tüp denememdi dondurulmuşlarda yok allah hepimizin yardımcısı olsun

merhaba arkadaşlar bende negatif sonucumu 8eylülde alldım yıkıldım çok üzüldüm ben 4 ay ara verecem kendimi hiç hazır hissetmiyorum sanki koca bir dağın altında kalmışım gibi çok yorgunum bu durumu nasıl atlatacağımıda bilmiyorum benimde ilk tüp denememdi dondurulmuşlarda yok allah hepimizin yardımcısı olsun

amin canım.......aynı benim gibisin....sende baştan başlıyacaksın....heralde hepimizin ilk denemesiydi....ama olmadı....ve geçmiş olsun sanada....

tedavilerinizi nerelerde görüyorsunuz

ben tedavimi erdemde gördüm canım.....ama diğer deneme için henüz kesin karar vermedik...daha doğrusu eşim çapa diyor....fakat ben istemiyorum.....araştırıcam....rapor geçen bi yerde denemk istiyorum....sen nerde denedin?

amin canım.......aynı benim gibisin....sende baştan başlıyacaksın....heralde hepimizin ilk denemesiydi....ama olmadı....ve geçmiş olsun sanada....

evet canım ilk denememdi sanada çok geçmiş olsun allahım birdaha nagatiflerle karşılaştırmasın:Saruboceq::Saruboceq:

ben de negatif sonuç aldım eylül ayında.hemen ikinciyi denemek istedim ama doktorum biraz dinlen dedi .oysa ki ben hazırdım.
üzülmemek elde değil .rabbim hayırlı , sağlıklı evlat versin öncelikle.

merhaba arkadaşlar bende çarşamba günü aldım negatifi...2. denemeydi...ben biraz fazlaca umutlanmışım demekki yıkımda pek büyük oldu...toparlanabilmiş değilim yani...bizim bebek hayalleri başka bahara kaldı desenize kızlar...hayırlısı olsun ne yapalım...:sinifsinif:

pes etmek yooooooooooooooooooooooooooook bizimde kucagımız dolacak

Slm arkadaslar,
Bende ne yazikki negatif sonuc aldim. bu bizim 3cu defaydi. Artik umudum kalmadi ve cok mutsuzum. etrafimda kimse beni anlamiyor. Hic birsey yokmus gibi negatif sonuc aldigim gun eltim cocuklaryila (1 ve 3 ya$) gostere gostere kayinvalidelerimin evine geldi... Umarim insallah yine umutlanip 4cü'ye baslayabiliriz. Kimse ne kadar psikolojik zor olduguna inanamiyor. Napalim, kaderinizde bu varmis demek disardaki ve 'mutlu' olan insanlara ne kolay geliyormus...
Allahim butun isteyenlere nasip etsin ins.

merhaba, 1 elül test günümdü.negatif sonuçlandı. ilk denemem. 6 eylülde regl oldum. o günden beri regl olmadım. 14 ekim de kan testi yaptırdım negatif. sizin de böyle gecikme sorununuz oldu mu? olduysa kaç gün gecikti. Bir ara bir mucize mi oldu diye heveslenmiştik. ıtiraf etmeliyim ki negatif kan testine rağmen tüm gün internette kan testi negatif çıkıp ta hamile olduğunu öğrenen olmuş mudur diye araştırma yaptım. elle tutulur birşeye rastlamadım. umut yok biliyorum ama yine de olabilir mi demeye devam etmekten kendimi alıkoyamıyorum. sizce bu gecikme normal mi? nedeni nedir? ilk kez bu kadar uzun bir gecikme yaşıyorum. en geç 32. gün olurdum. bu arada sebebsiz infertelite bizim ki. şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun inşallah bundan sonrakinde tutar hepimizinki.
Canlarım benim banada 14 eylülde 3tane 1 .kalite emriyo transfer edildi ben transferden sonra 3-4 gün yattım fazla yatamadım hatta kardeşimin nişanı vardı orda oynadım transferliyken 10.gün kanamam başladı hastaneye gittim negatif olduğuna emin olmak için değerim 57 çıktı doktor düşük tehlikesi var yat dedi 2 gün yattım 2 gün sonra yaptırdım 43 çıktı bu değeri görünce bebek düştü bidaha yükselmez diye sigaraya başladım gezmeye devam ettim 2 gün sonra tekrar yaptırdım 118 çıktı doktor o düşüşe 1 veya 2 sini düşürdün 1i duruyo dedi neyse ben 2 gün arayla kan vermeye devam ettim değer 550 e çıktı ama ondan sonra değerim düşmeye başladı doktor bana düşürdün dedi en son yaptırdığım kan sonucum 10 bir hafta önceki bidaha kan vermeye gitmiycem çünkü muhtemelen sıfırlanmuıştır.

Arkadaşlar benim kanamam 24 eylülde başladı 4 gün adetten fazla oldugibi oldu daha sonra hep siyah akıntı yoğun bi şekilde geldi oda bi haftadan fazla olmuştur ardından 6 gün süren kanamam oldu kanamam yeni bitti.Ben şimdi 2 .denemeyi vakit geçirmeden yaptırmak istiyorum hani 3 ay sonra yaptırın diyolarya ben şimdi transfer gününümü baz alcam sıfırı gördükten sonraki günümü baz alcam kafam karıştı yazı çok uzun oldu kusura bakmayın ama fikirlerinize çok ihtiyacım var kasımdaki adetle başlasam çokmu acele olur benimki uzun protokol 45 gün sürüyo transfer aralığın sonunu bulabilir.Bide 2 tüp bebek arasında çok az zaman bırakıp hamile olan duydunuzmu lütfen bana bi fkir verirmisiniz ne yapıyım moralim çok bozuk kafam çok karışık

merhaba, 1 elül test günümdü.negatif sonuçlandı. ilk denemem. 6 eylülde regl oldum. o günden beri regl olmadım. 14 ekim de kan testi yaptırdım negatif. sizin de böyle gecikme sorununuz oldu mu? olduysa kaç gün gecikti. Bir ara bir mucize mi oldu diye heveslenmiştik. İtiraf etmeliyim ki negatif kan testine rağmen tüm gün internette kan testi negatif çıkıp ta hamile olduğunu öğrenen olmuş mudur diye araştırma yaptım. elle tutulur birşeye rastlamadım. umut yok biliyorum ama yine de olabilir mi demeye devam etmekten kendimi alıkoyamıyorum. sizce bu gecikme normal mi? nedeni nedir? ilk kez bu kadar uzun bir gecikme yaşıyorum. en geç 32. gün olurdum. bu arada sebebsiz infertelite bizim ki. şimdiden teşekkürler.

canım benım oncelıkle geçmış olsun bende 15 eylulde negatıf sonuç aldım bendede adet gecıkmesı oldu cok umutlanmıstım ama olmadı kullandıgımız ilaclar gecıkme yapıyormus ıkı ay adet gormeyıp sonra gorenler var ama dılerım rabbım bızlerıde sevındırır ınsallah ıkıncı denemeye gerek kalmadan dogal yolla hamıle kalırız

Sevgili Beryui hiç tanımaksızın(çünkü foruma ilk yazışımdı) canım benim diye giriş yapman inan beni çook mutlu etti. Çünkü okurken içtenlikle yazılmış olduğunu hissedebildim.ılgine ve içtenliğine çook teşekkür ederim. Dileklerine katılıyor, mutluluğumuzu paylaşacağımız başlıklarda görüşmek arzusuyla sana sevgilerimi yolluyorum.opuyorumnanaktan Not: Bugün hafif bir lekelenme şeklinde başlasa mı başlamasa mı karar veremeyen kırmızılıkların ip uçları geldi. Oysa çok dilemiştim bu mucizeyi yaşıyor olmayı:çok üzgünüm:

canım düşünmemeye çalış sureklı aklında hamılelık olursa o zamanda olmuyormus bizim sorunumuzda sebepsiz infertılı hatta doktorum normal yolla gebelık elde edebılecegımı soyledı ama kafandan sıl at bu konuyu sureklı dusunme dedı aslında dogru ama insan ister istemez dusunuyor ama bu ara bıraz daha relax davranmaya basladım sende oyle yapmaya calış sureklı aklında olmasın ve yumurtlama gunlerını hesapla

Back
X