Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim ben de boyle bir sayfa olsun istiyordum, aciyim mi acmiyim mi kararsiz kalmistim...cok iyi yaptin bu sayfayi acarak belirtilerimizi paylasalim, yakin zamanda hamis olanlar da bizi bilgilendirsin...tamam herkesin belirtisi olmayabilir yada herkesin vucudu farkli cevap veriyor, ama biz yine de merak ediyoruz, bu da cok normal...ben de hayirlisiyla 18 eylulde sonuc alacam, 7. gunum... bugune kadar adet sancisi gibi agrim olurdu, ama bugun kesildi noldu acaba...aklima kotu seyler geliyor, adet agrisi hissedenler genelde hamis cikiyor ama benimki kesildi(( dun cok hareketliydim, normal merdiven degil de tahtadan olanlar var ya ondan inip ciktim irmak kenarina inmek icin...bir ara ayagim kaydi dustum ama cok kotu degildi...insallah bebislerime bir sey olmamistir...doktorlarin tavsiyesi sonradan pisman olacaginiz seyler yapmayin, keske sunu yapmasaydim diyeceginiz sey olmasin.ben simdiden cok pismanim
(((( bugun de belim agrimaya basladi, kendime cok kiziyorum
klava:
benim test gunum 19 eylul yani arife gunu insallah ALLAHIM bayramda yuzumuzu guldurur
:ecrin_bebek: benim belirtilerim bel agrisi kasiklarimda batma goguslerim transfer gunun den beri agriyordu simdide dua ederek beklemedeyim: Saruboceq:
melisesra canim seninkide hayirli olsun ALLAHIM tamamina erdirir insallah...darisi basimiza
kızlar benimde tahlil günüm yarın inşallah allah hepimizin yüzünü güldürür[/QU
tahlil sonucunu aldınmı merak ettim.inşallah hayırlı haber verirsin,bu mübarek günde.:CüvCüv:
canım çok isterdim hamileyim demeyii ama kocaman bir negatif butun dunyam yıkıldı sankı allahım kımseye yasatmasın bu duyguyu dılerım rabbımden ben son negatıf sonuc alan olayım bundan sonra inşallah herkesten pozitif sonuclar alırız inşallah rabbim banada birdahaki sefere pozitif sonuc almayı nasıp eder amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin rabbım bu gece inşallah dualarımızı kabul eder ve isteyen herkesı evlat sahıbı yapar allahım kucaklarımızı bos bırakma yarabbım inanıyorum bırdahakı sefere bende bebişlerime kavusacagım
canım çok isterdim hamileyim demeyii ama kocaman bir negatif butun dunyam yıkıldı sankı allahım kımseye yasatmasın bu duyguyu dılerım rabbımden ben son negatıf sonuc alan olayım bundan sonra inşallah herkesten pozitif sonuclar alırız inşallah rabbim banada birdahaki sefere pozitif sonuc almayı nasıp eder amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin rabbım bu gece inşallah dualarımızı kabul eder ve isteyen herkesı evlat sahıbı yapar allahım kucaklarımızı bos bırakma yarabbım inanıyorum bırdahakı sefere bende bebişlerime kavusacagım