Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım ben ayın 20 sinde opu oldum fakat rahim duvarım inçe olduğu için transfer bir daha ki aya kaldı sen ne aşamadasınEylül Ayında Tüp Bebek Yaptıranlar Hangi Aşamadasınız?
Tedavin hayırlı olsun canım benim perşembe transferim yapıldı. Şuan beklemedeyim en stresli süreç. Nar suyu dener misin rahimi kalınlaştırıyor. Dimes in var % 100 nar suyu cam şişe de onu içeceksin günde 1 bardak.Selam canım ben ayın 20 sinde opu oldum fakat rahim duvarım inçe olduğu için transfer bir daha ki aya kaldı sen ne aşamadasın
Teşekkürler canım senin en stresli süreç başlamış inşallah güzel haberinide paylaşırsın ilk denemen miTedavin hayırlı olsun canım benim perşembe transferim yapıldı. Şuan beklemedeyim en stresli süreç. Nar suyu dener misin rahimi kalınlaştırıyor. Dimes in var % 100 nar suyu cam şişe de onu içeceksin günde 1 bardak.
Hayır 5 oldu bu tedavi canım. Malesef alıştık artık tedavilere ama inşallah güzel bir son olur buTeşekkürler canım senin en stresli süreç başlamış inşallah güzel haberinide paylaşırsın ilk denemen mi
İnşallahh canım bu sefer mutlu son olurHayır 5 oldu bu tedavi canım. Malesef alıştık artık tedavilere ama inşallah güzel bir son olur bu![]()
Mrb.canım bugun opu işlemim yapıldı 22 tane yumurta toplandı yarında bilgi vercekler kacı iyi kacı kötü diye sabırsızlıkla yarını bekliyorumEylül Ayında Tüp Bebek Yaptıranlar Hangi Aşamadasınız?
Oo ne güzel maşallah dondurmak için bile kalır rakam iyi inşallah hepsi kaliteli olur da ilk işlemde tutar. Rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin.Mrb.canım bugun opu işlemim yapıldı 22 tane yumurta toplandı yarında bilgi vercekler kacı iyi kacı kötü diye sabırsızlıkla yarını bekliyorum
Korkulacak bisey degil anestezi altinda yapiyorlar zaten sen bisey hissetmiyosun yarim saat kadar bisey surup bir saat dunlendimten sknra eve gknderiyorlarMerhaba kızlar yumurta toplama işlemi nasıl yapılıyor merak ediyorum çünkü bizde tüp bebeğe doğru gidiyoruz aşılama yaptırdık tutmadı nette izledim bişeyleri takıyorlar felan o şekilde mi bide iğneyle topluyorlar o sekilmi anlamadım daha sonrasında bi ağrı oluyor mu anlatabilirmisiniz
Alttan nasil ultrosinla muayene oluyosun onun icinden bir igne cikiyor yumurtaligindan topluyorlar korkulcak bisey deil diyorumda gerci bende biraz stres yaptim benimde cuma toplanacak bu aksam catlatlma ignelrimi yapicamKorkulacak bisey degil anestezi altinda yapiyorlar zaten sen bisey hissetmiyosun yarim saat kadar bisey surup bir saat dunlendimten sknra eve gknderiyorlar
Sonrasında ağrısı sızısı oluyor muKorkulacak bisey degil anestezi altinda yapiyorlar zaten sen bisey hissetmiyosun yarim saat kadar bisey surup bir saat dunlendimten sknra eve gknderiyorlar
Allah yardimcin olsun işlemden sonra kendini iyi hissedince lütfen yazarmisinAlttan nasil ultrosinla muayene oluyosun onun icinden bir igne cikiyor yumurtaligindan topluyorlar korkulcak bisey deil diyorumda gerci bende biraz stres yaptim benimde cuma toplanacak bu aksam catlatlma ignelrimi yapicam
Biraz iluyomus zaten serum falan agri kesici cok fazla olmaz zanetmiyorumSonrasında ağrısı sızısı oluyor mu
Tabi yazarim senin bi bilgin varmi rahim duvarinin incelmesi icin ne yapmam lazim benimki biraz kalinlasmisAllah yardimcin olsun işlemden sonra kendini iyi hissedince lütfen yazarmisin
Yumurta toplama işlemi anestezi ile yapılan bir işlem. Yani işlem sırasında hissetmiyorsunuz ama uyandıktan sonra hafif kramplar , adet ağrısı gibi ağrılarınız olabilir onun için de hemşireler orda iğne yapıyorlar isterseniz veya ilaç yazıyorlar ağrı kesici. Siz başından sonuna kadar işlemle ilgili bişey görmüyorsunuz.Merhaba kızlar yumurta toplama işlemi nasıl yapılıyor merak ediyorum çünkü bizde tüp bebeğe doğru gidiyoruz aşılama yaptırdık tutmadı nette izledim bişeyleri takıyorlar felan o şekilde mi bide iğneyle topluyorlar o sekilmi anlamadım daha sonrasında bi ağrı oluyor mu anlatabilirmisiniz
Merhaba tedaviniz hayırlı olsun. İlk defa rahim kalınlığının sorun olduğu bir durum görüyorum genelde hep ince olduğu için hastalar sorun yaşıyor vardır bunda da bi hayır. Tutunması kolay olur hem o da var iğneler ilaçlar doz olarak fazla gelmiş olabilir dr unuz bu kadar kalınlaşacağını hesaplayamadı sanırım. Henüz zaman var ptesi ye kadar. Dr unut dozları düşürmedi mi veya rahim kalınlaştıranları tamamen kesmedi mi? Bunları yapmıştır muhakkak inşallah olumlu olur tedaviniz başlar bir an önce çünkü en kötüsü beklemekKizlar merhaba bana yardimci olurmusunuz bu cuma opu olucam pazartesi yada sali transfer dedi dr ama dun gittigimde rahim duvarin14mm dedi 12mm altina inmezsse bjrdahaki aya transfer gerceklestirirz dedi uc aydan beri tedavi goruyorum boyle olmamisti hic kullandigim ignelerdenmi yanj yan etmisimi ki duzelirmi ki pazartesiye kaar sizce
Teşekkür ederim bilgiler içinYumurta toplama işlemi anestezi ile yapılan bir işlem. Yani işlem sırasında hissetmiyorsunuz ama uyandıktan sonra hafif kramplar , adet ağrısı gibi ağrılarınız olabilir onun için de hemşireler orda iğne yapıyorlar isterseniz veya ilaç yazıyorlar ağrı kesici. Siz başından sonuna kadar işlemle ilgili bişey görmüyorsunuz.
İnan hiç bi bilgim yokTabi yazarim senin bi bilgin varmi rahim duvarinin incelmesi icin ne yapmam lazim benimki biraz kalinlasmis