- 25 Kasım 2015
- 1.643
- 2.488
- 133
- 41
Insallah dedigin gibi olur zaten sin iki seneden beri o kadar stresli bi hayatim varki yine cok sukur dokuz yasinda akilli yakisikli bi oglumu kaybettim hayatim cik zor geciyor yani stres yapip yapmamam elimde degil insallah bi tane bile bi yumurtam cikarda transferim olur allahim kimsenin kucagini bos birakmasin evladinla sinamasin bunun ne demek ildugunu cok iyi biliyorum destegin icin cok tesekkurederim
Allah kimseye yaşatmasın gerçekten yaşanabilecek en kötü şeyleri yaşamışsın Rabbim yüzünü güldürsün inşallah. Çok üzüldüm dualarım seninle çok haklısın stres yapıyoruz hayat başlı başına bir stres kaynağı zaten umarım gönlünden geçenleri Rabbim nasip eder sana canım tez zamanda inşallah.Insallah dedigin gibi olur zaten sin iki seneden beri o kadar stresli bi hayatim varki yine cok sukur dokuz yasinda akilli yakisikli bi oglumu kaybettim hayatim cik zor geciyor yani stres yapip yapmamam elimde degil insallah bi tane bile bi yumurtam cikarda transferim olur allahim kimsenin kucagini bos birakmasin evladinla sinamasin bunun ne demek ildugunu cok iyi biliyorum destegin icin cok tesekkurederim