- 28 Eylül 2017
- 3
- 0
- 1
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende transferin 9. gunundeyim.insallah hayirli haberler
Sizin sonuç belli oldu mu nedir durumunuz?Tedavin hayırlı olsun canım benim perşembe transferim yapıldı. Şuan beklemedeyim en stresli süreç. Nar suyu dener misin rahimi kalınlaştırıyor. Dimes in var % 100 nar suyu cam şişe de onu içeceksin günde 1 bardak.
Kizlar bi biginiz varmi hastahaneden embriyo resimlerine nasil alabiliyoruz yada veriyorlarmi
Versinler diye cok israr ettim ama transferden sonra dediler cok sacma gormeye hakkim var diye dusunuyorum beklicem artik transferiEvet canim veriyorlar sana vermedilermi
Anladim o zaman bekliycem artik napalimTransferden sonra veriyor hhem konulmus hali hem normal
Negatif canımSizin sonuç belli oldu mu nedir durumunuz?
Peki bisey daha sorucam rahim kalinligi neden olur ignelerden mi acaba 12altinda olmasi lazimmis benimki14 doktorumda onemli bisey degil dedi ama merak ettim yinedee
Hayırlısı ya üzmeyin kendinizi Rabbim inşallah en kısa zamanda bütün isteyenlere nasip etsinNegatif canım
İnşallah pozitif i görmüşsünüzdür sonuç ne??Kızlar yarın test yaptırcam bana dua edermisiniz inşallah güzel sonıclar alırım allahın izniyle
Evet, hayırlı olsun. Silik te olsa gayet net görünüyor canım, hamilesinnnn aramıza hoşgeldin, bende 10 uncu gün yapmıştım, aynen böyleydi. 11 gün kan testinde belli oldu. Sana iki embriyo mu koydular....10 gun silik cikti sizce hamilemiyim