- Konu Sahibi benbirkelebegim
Okuyanlara selam olsun öncelikle kızlar
Ben 158 boyunda 53.5 kiloyum şu an. Diyete bugün başlamadan önce 54 kgdum
Az gibi görünse de kilom, inanın öyle değil kollarım şişkin, göbeğim var, belim yok
Evet belim yok dümdüz iniyor yani :) bi şekli yok belimin
Olmak istediğim kilo: 49
Ve azimliyim çok diyet denedim ben ama bir diyete bağlı kalmak istemiyorum.
Belirli kurallarım var işte onlar şunlar:
İşte kurallar bu kadar basit. Eylüle kadar uygulayacağım. Yani 20 gün falan :) Sonuçlarını yazarım. Resimli farkı da koyarım o kadar fark olursa tabi :) Ama eminim belim dümdüz inmeyecek
Bu işin sırrı aslında beyinde bitiyormuş çok istekliyim! Şu halimden memnun muyum evet Allah'a şükür fazla kilom yok halime gerçekten çok şükür sağlıklıyım da ama olmak istediğim biraz daha ince ve sıkı olmak kendim için istiyorum bunu ve hiç bir hevesim buna engel olmayacak nefsime hakim olmayı da öğrenicem bu yolda evet nefsim çikolatalar pastalar börekler isteyecek ve gözüm doymayacak biliyorum farkındayım 1 dilim kek belki beni kesmeyecek ama hazırım hepsine! Her şeyden yiyip psikolojimi bozmayacağım neden yiyemedim istemiyorum diyet diye geceleri düşünmeyeceğim tabi az miktarda olmak koşuluyla...
İşte böyle kızlar siz de bana katılmak isterseniz ben bugün başladım bile. Kendimizce diyet :) Kendi kurallarımız ve keyfimizce yardımlaşabiliriz...
Her günün sonunda yediklerimi yazmaya devam :)
Başlığa 4 kg yazmışım ama 49 olmak için 5 kg vermiş olmam lazım yaklaşık çünkü bu başlığı açarken 53 olarak düşündüm kendimi :$
10.08.2013 : 54.0 kg
11.08.2013 : 53.5 kg
12.08.2013 : 53.0 kg
14.08.2013 : 52.8 kg
15.08.2013 : 52.4 kg
17.08.2013 : 52.0 kg
18.08.2013 : 51.8 kg
19.08.2013 : 51.4 kg
Ben 158 boyunda 53.5 kiloyum şu an. Diyete bugün başlamadan önce 54 kgdum
Az gibi görünse de kilom, inanın öyle değil kollarım şişkin, göbeğim var, belim yok

Evet belim yok dümdüz iniyor yani :) bi şekli yok belimin
Olmak istediğim kilo: 49
Ve azimliyim çok diyet denedim ben ama bir diyete bağlı kalmak istemiyorum.
Belirli kurallarım var işte onlar şunlar:
- Güne 1 bardak ılık limonlu suyla başlamak
- Günde 3 öğün mutlaka yemek
- Her gün 1 2 bardak bitki çayı içmek
- Her gün 1 sürahi limonlu su koyuyorum dolaba soğuk içiyorum içine de 3 4 limon dilimi içtikçe içesim geliyor :)
- Sabah uyanınca kahvaltıdan önce egzersiz, akşam uyumadan egzersiz mutlaka yapmak 20 dakika yeterli sonrasında duş şart
- Yemek yerken hiç bir şey düşünmemek ve yavaşça yemek! işte benim en büyük hatam buydu :)
- Sabah kahvaltıda mutlaka 1 haşlanmış yumurta yemek
- Akşam 7den sonra yemek yok :)
İşte kurallar bu kadar basit. Eylüle kadar uygulayacağım. Yani 20 gün falan :) Sonuçlarını yazarım. Resimli farkı da koyarım o kadar fark olursa tabi :) Ama eminim belim dümdüz inmeyecek

Bu işin sırrı aslında beyinde bitiyormuş çok istekliyim! Şu halimden memnun muyum evet Allah'a şükür fazla kilom yok halime gerçekten çok şükür sağlıklıyım da ama olmak istediğim biraz daha ince ve sıkı olmak kendim için istiyorum bunu ve hiç bir hevesim buna engel olmayacak nefsime hakim olmayı da öğrenicem bu yolda evet nefsim çikolatalar pastalar börekler isteyecek ve gözüm doymayacak biliyorum farkındayım 1 dilim kek belki beni kesmeyecek ama hazırım hepsine! Her şeyden yiyip psikolojimi bozmayacağım neden yiyemedim istemiyorum diyet diye geceleri düşünmeyeceğim tabi az miktarda olmak koşuluyla...
İşte böyle kızlar siz de bana katılmak isterseniz ben bugün başladım bile. Kendimizce diyet :) Kendi kurallarımız ve keyfimizce yardımlaşabiliriz...
Her günün sonunda yediklerimi yazmaya devam :)
Başlığa 4 kg yazmışım ama 49 olmak için 5 kg vermiş olmam lazım yaklaşık çünkü bu başlığı açarken 53 olarak düşündüm kendimi :$
10.08.2013 : 54.0 kg
11.08.2013 : 53.5 kg
12.08.2013 : 53.0 kg
14.08.2013 : 52.8 kg
15.08.2013 : 52.4 kg
17.08.2013 : 52.0 kg
18.08.2013 : 51.8 kg
19.08.2013 : 51.4 kg
Son düzenleme: