Eylülüm Aramıza Hoşgeldin

irena_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
174
1
96
İzmir
Allah'ıma şükürler olsun.Minik meleğim dünyaya geldi.20 ekimde sezaryan olacakken benim kuşum 15 ekimde dayanamayıp annesine süpriz yaptı.Dünyanın en güzel duygusu anne olmakmış.Allah bu duyguyu isteyen herkese yaşatır inşallah.:emir_bebek:

Rabbim sağlıklı, huzurlu kocaman bir ömür versin bebeğinize ve ailenize....:nazar:
Darısı da benim başımaopuyorumnanaktan

Allah analı babalı büyütsün,tez zamanda cümlemizin bebeklerini sağlıkla kcaklarımıza almamızı nasip etsin....tebrikler.....a.s.

allah analı babalı büyütsün canım
daha önceki msj larına baktım.benimde kanamam oldu 9. haftamda. aynı senin dediğin gibi şakır şakır. şuan 14 haftalığım.devamlı yatıyorum.ikili testim iyi çıktı. bebek 1 hafta geriden geliyordu ultrasonda o da düzeldi. allah inşallah bu mutluluğu banada yaşatır.demekki bu denli kanama yaşayıp bebeği tutunan ve doğum yapanlar varmış.bende 1 ay sonra izmire taşınıyorum.
çok uzattım kusura bakma.umut kaynağım oluyorsunuz bana.güzel şeylere ihtiyacı oluyor insanın. sağlıkla büyüsün bebişin.hayırlı evlat olsun inşallah.

gözünüz aydın olsun :) allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin vatana millete hayırlı bir evlat olsun ihşallah :)

Back
X