Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eylülün ilk haftası doğum yapacak anneler burda mı ? 🤗
Benim ikinci hamileliğim ama sanki hiç doğum yapmamış gibi heyecanlıyım. Her bebek aynı heyecan derlerdi de yaşadıkça anlıyormuş insan. Şimdi günleri nasıl sayıyorum anlatamam :) sizlerde durumlar nasıl kızlar? Heyecanlarınızı paylaşın.
Doktoruma göre Allahin izni ile eylülün 23 24 gibi görünüyor doğum ama mucizem erken mi gelir gec mi yasayip göreceğim insallah hayırla sağlıkla.
Benim ilk gebeliğim bazen inanamıyorum gercekmi diye :)
Sağlıkla huzurla hayırlar kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim
Kâğıt üzerinde 25 eylül tahmin etmişti ama kan pihtilasmasindan dolayı eylül ayının her günü de olabilir. Sabırla bekliyoruz ama hem stresli bir bekleyis hem de zaman geçmiyor. :)
Kâğıt üzerinde 25 eylül tahmin etmişti ama kan pihtilasmasindan dolayı eylül ayının her günü de olabilir. Sabırla bekliyoruz ama hem stresli bir bekleyis hem de zaman geçmiyor. :)
Geçmez canım. Heyecan stres hepsini bir arada yaşıyorsun. Kan pıhtılaşması nedeniyle iğne kullanıyomusun? Bir arkadaşım o nedenle 9 ay boyunca kan sulandırıcı iğne kullandı . Çok şükür doğum yaptı kızı çok sağlıklı . Hiç korkma rabbim korur
Geçmez canım. Heyecan stres hepsini bir arada yaşıyorsun. Kan pıhtılaşması nedeniyle iğne kullanıyomusun? Bir arkadaşım o nedenle 9 ay boyunca kan sulandırıcı iğne kullandı . Çok şükür doğum yaptı kızı çok sağlıklı . Hiç korkma rabbim korur
Teşekkür ederim, inşallah hayirlisiyla kucagimiza alacağımız günleri de nasip eder.
Kullanmaz miyim hibor 3500 kullanıyorum moraran bir karınla takılıyorum üç haftadır raporluyum evde zaman geçiriyorum