Eyvah akşama annemler geliyooo

PasakliMinikTanrica

her şey güzel olacak...
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2008
12.618
10
408
39
kızlar çok panik yaptım ne yapacağımı bilemedim sadece yazmak istedim
ben çalışıyorum şu anda da işteyim akşam yedide evde olacağım
benim evimin anahtarı kendi ailemde de var annem gelir arada sağolsun
neyse bizimkiler hayırlısıyla şimdi oturdukları evi satıp bizim o taraftan ev alacaklar bu aralar ev bakıyorlar
babam aradı biraz önce bu akşam yemeğe bize geleceklerini yemek için bir şeyler bırakacaklarını ben gelince fırını çalıştırıp çalıştırmayacağımı sordu onlarda akşam bir eve daha bakıp bize geleceklerini söyledi tabiiki yaparım dedim seve seve buraya kadar hiç biri problem değil sonuçta annem babam geliyor
sorun şu ki benim evim hafta içi dağınık oluyor kaydirigubbakcemile
salon dağınık oluyor, yatak odam dağınık oluyor.
ayrıca mutfakta eşimin sigarası ve kültablası vardı masanın üzerinde babam sigara içtiğini bilmiyor da
şimdi gidecekler ev darmadağın ben çalışıyorum erkenden çıkıp eve gitmem mümkün değil ne yapacağım ben şimdi yaaa ooff :çok üzgünüm:

Yapacak bir şey yok maalesef..:1no2:
İşte insan evinin anahtarını kendi annesine yani canına da verse hoş olmuyor..
Benim pek hoşuma gitmez öyle anahtar almak,vermek..
Neyse üzülmeyin,anahtarınızı geri alamayacaksanız bir daha evinizi öyle dağınık bırakmazsınız bundan sonra artık.yerimseniben

yapacak bir şey yok artık. boşverin. siz onların kızısınız. sizin daha dağınık hallerini görmüşlerdir.
kültablasına gelince,bir arkadaşımız uğradı ,onun sigarası dersiniz, olur biter..

anne babanız ne vardı bunda panik yapacak
ben olsam anne hadi bide ortalığa el at derim
gecer giderim a.s

yabancı değil sonucta arkanızdan da dedikodu yapmaz yerimseniben

ev hali olabilir, çalışan insanlarsanız siz. bende 2 gün toplarım 3 gün toplamam bazen
sigara konusunda ise bence paniklemeyin. babanız öğrense sorun olu mu ki? bence anlar ve sormaz bile belki.

sen istersen gene de babanı ya da anneni ara ev biraz dağınık kusura bakmayın de, eve girince şoka girip hırsız girmiş sanmasınlar kaydirigubbakcemile3

ne olacak canım senin ailen..ailende biliyor çalışıyorsun o yüzden eve yeteri kadar özeni gösteremediğini .valla kaynananlar olsaydı eyvah derdim ama no problem..

ben her zaman bu konuda tedbirliyimdir...
sabah evimi düzeltirim,yatağımı mutlaka toplarım,
çünkü dünyanın binbir türlü hali var...
sizin yapacağınız annenizi arayıp,eve babanızı sokmamak,
madem ev bakmaya gidecekler,anneniz önden gider ve
yatak odanızın kapısını kapatır,sigara küllerini ortadan kaldırır...
nazınız annenize de geçsin artık değil mi??

Demek ki neymiş işe gelirken evi dağınık bırakmamak gerekirmiş kaydirigubbakcemile3dünyanın bin bir türlü hali varsengözlerimebaksanab

Kendini temiz tur ölüm olur.. evini temiz tut gelen olur demişler. Bu söz çok yerinde kültablası bile öylece ortalıkta bırakılmaz ki kokar canım.. Bence artık yapacak bişey yok annen idare eder. İnşallah çamaşır, sütyen falan yoktur ortalıkta sırnaşık şey

evet kızlar siz öyle söyleyince aradım annemi zaten dün gecede onlardaydık eve çok geç dönmüştük
dedim ki anne evi toparlayamadım biraz dağınık idare edin artık kocişimde mutfakta masanın üzerinde sigarayla kültablasını unutmuş dedim kaydirigubbakcemile2
bişi olmaz ben hallederim dedi annemde yerim ben onu yaa kaydirigubbakcemile3
özel eşyalarımız yok ortalıkta da ne bilyim işte kendi annemde olsa evi dağınık görsün istemem hani hırsız girmiş gibi değil ama işte birazz dağınık hihoyyyt
desem ki anne toparlar mısın ortalığı tabii ki toplar ama ne biliyim kendi sorumluluğumda olan bişeyi o yapsın istemem
sağolsun ben temizlik yaparken gelse benden daha çok temizlik yapar ütülerimi yaptığı bile olmuştur ama ne biliym tedirgin oldum işte
teşekkür ederim kızlar süpersiniz vallahi :enbuyukkk:

vallahi içimi rahatlattınız yaa saolun kızlar
büyütmiyim bari
ayrıca evet demekki neymiş akşam geçde olsa evi şöle bi toparlamak gerekirmiş
sabah evden çıkmadan şöle bi gözden geçirmek gerekirmiş
yeni evliyim kızlar tecrübeli değilim ama bu yaşananlarla tecrübeleniyorum kaydirigubbakcemile2
allah daha kötüsünü vermesin :Saruboceq:

kendimi övmek gibi olmasin calisirkende aksamdan evi toplar öyle yatarim kaydirigubbakcemile3

buda sana ders olur bidaha derli toplu birakirsin evi -tatlicadiarzu-

annem bana hep derdi ki evi derli toplu tut ki sen disari ciktiginda bir misafir arkadasin pesine takilip gelse

arkadasim sen kapida dur ben su evlerimi toplicam diceksin diyodu :roflol:

demek dogru dermis anacimm :asigim:

amann boşver niye panik yapıyorsunki
kayınvalidenler olsa hadi neysede ama annenler
çalışıyorsun eve yorgun gidiyorsun
anlayışla karşılarlar merak etme sen
kıyamazlar biricik kızlarına

annenız aılenız....anlayışlı olurlar....
sonucta sızın calıştıgınızıda bılıyorlar...o yuzden onlarda sorun etmez sanırm.....

bakalım akşam eve gidince yemeği hazırlarım annemle babişkomun tepkisini ölçerim
evde biraz dağınıktı falan diye kaydirigubbakcemile3
annemin ne diyeceğini biliyorum gerçi
biz yabancı değiliz ama sen yine de evini derli toplu tutmaya bak diyecek piqi annecim mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…