- Konu Sahibi pismanperi
Böylelerini toplu infaz etselerde kurtulsak hepsinden yaw he he :))) biz biliyoruz o işleri yol ver gitsin daha pol yumurta yok saçmalıklar i başlamış. ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah aşkına çok merak ettim söylemesem çatlarım
Sıkıntılı bir evlilikten çıkıp ta, 2 ay sonra biriyle ilgilenip te kandırılmayı nasıl başarıyorsunuz ?
Bir kendini dinlesen ,biraz serbest dolaşsan,aklını başına toplasan ,hayatını yaşasan NOLURRDUUUU![]()
Bu sistem hatası da hep bizim "zavallı, gariban" Türk erkeklerine oluyor ha. Instagram'ın işi gücü yok "Dur şunların aralarını bozayım sürekli takip gönderteyim, like attırayım hihohahah" diye düşünüyor.
Tabi ki böyle bir hata yok. Yani siz illa ki birlikte olmak isterseniz bu hataya ve sonraki "hatalara" inanabilirsiniz ama kendiniz hataya düşersiniz. Bile bile kandırılmaya göz yummayın, ayrılın. Değmez böyle birine, daha iyi ilişkileriniz olur. Ben aldatıldıktan sonra çok güzel bir ilişki yaşadım mesela.
Bitirdim zaten ama sanırım o kendini vazgeçilmez sanıyor ya da ben ayrılınmam ayrılırım mantığı ile hareket ediyor. Sizin adınıza çok mutlu oldum mutluluğunuz gün geçtikçe artsın çoğalsın.
Merhaba,
Daha önce çok sıkıntılı bir evliliği bitirmiştim. Karşıma 2 ay kadar önce birisi çıktı bu kişi benimle ilgili, iyi niyetli, sizi anlayan dinleyen mizacı yumuşak bir insan olarak gösterdi bana kendini. Benim yaşamış olduğun evlilikteki sıkıntılar güvensizliğe sebep oldupu için hemen bir ilişki istemedim birbirimizi tanıyalım dedim ve kabul etti.
Bir gün yemek yiyoruz instagramından bir şey gösteriyordu bana telini elime verdi verirken de resim klasörü açılmış elime aldığımda bunu bir kızla resimlerini gördüm baya keyifli vakit geçirmişler. Kız buna günaydın sevgilim tazdığı bir resim, kendisinin farklı şekillerde çekilmiş selfielerini göndermiş ona sorduğumda çok oanik oldu bir arkadaşım dedi bu mesajlar bana değil whatsapp ortak grubumuza düşüyor dedi ama inanmadım. Artık görüşmek istemediğimi söyledim ama yemin etti hiç önemi olmayan biri şu bu diye tamam dedim. Ertesi gün ortak arkadaş olmadığını öğrendim ona söylediğimde çok sinirlendi bapırdı çağırdı ama yine beni ikna etti sonrasında tüm sosyal ağlardan sildi kızı. Birbirinizi hiçbir sosyal ağda takip etmiyoruz ben istemedim. Bunun üzerine instagramda ortak bir arkadaşımdan bakınca takipleştiklerini gördüm söyledim sistem hatası etmiyorum dedi o and sildi yine. Konuyu kapatalım dedi ok dedim. Ama yalan söylediği için kapatamadım ve dün yine baktım onun sayfasına kızla yine takipleştiklerini gördüm resmini çekip gönderdiğimde yine inkar etti engellemiş olduğu satfa resmini gönderdi bu teknik bir hata dedi ama bitirdim.
İnstagram engellediğiniz birini profilleriniz gizli oldupu halde tekrar ekleyip bir de foto beğenisi yapıyor mu? Bu şekilde bir hata mümkün mü?
Erkekler neden bu kadar basit varlıklar?
Şüphelerimde haksız mıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Benim dikkatimi hemen bağırması çekti. Birbirinizi daha yeni tanıyorsunuz ama bir sorun olunca hemen bağırmaya başlamış. Bence aldatmasaydi bile bu davranışı yüzünden bitirmeliydin.