Eyvah Aldatıldım!

iki kişiyi ayni anda idare etmeye çalışmış becerememiş birde eline yüzüne bulaştırmış:işsiz:

Hata olabilir mi bilmiyorum ama beğeninin hatası olmaz.
Mesela biz seninle takipleşiyoruz ve sen beni engelledin. Otomatik olarak benim sana attığım bütün beğeniler silinir. Kızın fotografında likeları varsa ya da yeni fotoğraflardan birini beğendiyse kesinlikle tekrar eklemiştir.
Ayrıca seninle tanıştığında bütün fotoğrafları silmesi ve ilişiğini kesmesi gerekirdi. Görmeseydin devam mı ettirecekti? Bana masum biriymiş gibi gelmedi...

kızın sayfasını göremiyorum fotolarında bğenisi var mı bilmiyorum ama kız bu adamın eski ve biraz yeni sayılabilecek bir resmini beğenmiş ayrıca eklendiği kişi sırasında da ilk başta değil baya aşağılarda bu olabiliyor mu hata da

kızın sayfasını göremiyorum fotolarında bğenisi var mı bilmiyorum ama kız bu adamın eski ve biraz yeni sayılabilecek bir resmini beğenmiş ayrıca eklendiği kişi sırasında da ilk başta değil baya aşağılarda bu olabiliyor mu hata da

Birkaç gün içinde silinmiş olması gerek hataysa bile. Yine de dediğim gibi farketmeseydin ne olacaktı? Bu adamı gözüm tutmadı hiç...

Birkaç gün içinde silinmiş olması gerek hataysa bile. Yine de dediğim gibi farketmeseydin ne olacaktı? Bu adamı gözüm tutmadı hiç...

farketmeseydim yakalanana ya da o kızla durumu bitirene kadar devam edecekti. Hadi benden önceydi tamam kabul ama ben varken resimlerin duruyor olması ne alaka ve yakalandığında birbirinden saçma birsürü yalan ve devamında da yalan. Tanıştır madem arkadaşınsa dediğimde sn tatmin olmazsın biliyorum böyle bir basitliğe sırf sen tatmin ol diye ne kendimi ne onu kullandırmam dedi. Yani özetle ikiniz bir araya geldiğinizde çıkacak kıyameti göze alamıyorum dedi :)

Kıza sosyal medyadan her şeyi anlatın hatta size onu engelledim sistem hatası dediği msjıda atın ki o kendini zeki sanan yaratık nasılsa koleksiyonumdan biri eksildi diyip hiç bi şey olmamış gibi hayatına devam edemesin.

Merhaba,
Daha önce çok sıkıntılı bir evliliği bitirmiştim. Karşıma 2 ay kadar önce birisi çıktı bu kişi benimle ilgili, iyi niyetli, sizi anlayan dinleyen mizacı yumuşak bir insan olarak gösterdi bana kendini. Benim yaşamış olduğun evlilikteki sıkıntılar güvensizliğe sebep oldupu için hemen bir ilişki istemedim birbirimizi tanıyalım dedim ve kabul etti.
Bir gün yemek yiyoruz instagramından bir şey gösteriyordu bana telini elime verdi verirken de resim klasörü açılmış elime aldığımda bunu bir kızla resimlerini gördüm baya keyifli vakit geçirmişler. Kız buna günaydın sevgilim tazdığı bir resim, kendisinin farklı şekillerde çekilmiş selfielerini göndermiş ona sorduğumda çok oanik oldu bir arkadaşım dedi bu mesajlar bana değil whatsapp ortak grubumuza düşüyor dedi ama inanmadım. Artık görüşmek istemediğimi söyledim ama yemin etti hiç önemi olmayan biri şu bu diye tamam dedim. Ertesi gün ortak arkadaş olmadığını öğrendim ona söylediğimde çok sinirlendi bapırdı çağırdı ama yine beni ikna etti sonrasında tüm sosyal ağlardan sildi kızı. Birbirinizi hiçbir sosyal ağda takip etmiyoruz ben istemedim. Bunun üzerine instagramda ortak bir arkadaşımdan bakınca takipleştiklerini gördüm söyledim sistem hatası etmiyorum dedi o and sildi yine. Konuyu kapatalım dedi ok dedim. Ama yalan söylediği için kapatamadım ve dün yine baktım onun sayfasına kızla yine takipleştiklerini gördüm resmini çekip gönderdiğimde yine inkar etti engellemiş olduğu satfa resmini gönderdi bu teknik bir hata dedi ama bitirdim.
İnstagram engellediğiniz birini profilleriniz gizli oldupu halde tekrar ekleyip bir de foto beğenisi yapıyor mu? Bu şekilde bir hata mümkün mü?
Erkekler neden bu kadar basit varlıklar?
Şüphelerimde haksız mıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kulliyen yalan.

Siz de bir garipsiniz. konuşma, fotoğraf, takipleşme, yalan dolan her şey yakalamışsınız hala şüphelerimde haksız mıyım. Bu kadar şeyden sonra hala şüphe ile yaklaşmak mantıklı mı sizce? Adamı ne yaparken görmeniz lazım kanaat getirmeniz için? Yol verin gitsin, siz daha iyilerine layıksınız.

Siz de bir garipsiniz. konuşma, fotoğraf, takipleşme, yalan dolan her şey yakalamışsınız hala şüphelerimde haksız mıyım. Bu kadar şeyden sonra hala şüphe ile yaklaşmak mantıklı mı sizce? Adamı ne yaparken görmeniz lazım kanaat getirmeniz için? Yol verin gitsin, siz daha iyilerine layıksınız.

çok haklısınız ama ben bitirdim zaten aramızdaki şeyi sadece burada sizinle paylaşıp karşılıklı istişare etmek istedim

Senin bu çok hücreli yaratıkla ne işin var, bin kere yalan söylemiş... yanına yamacına yakışan aklı selim birini bul bunu çöpe at. Yok ortak arkadaşıymış yok sistem hatasıymış, ateş gibi bir bardak çayı çarpsaydın suratına, hararetini alırdı

Merhaba,
Daha önce çok sıkıntılı bir evliliği bitirmiştim. Karşıma 2 ay kadar önce birisi çıktı bu kişi benimle ilgili, iyi niyetli, sizi anlayan dinleyen mizacı yumuşak bir insan olarak gösterdi bana kendini. Benim yaşamış olduğun evlilikteki sıkıntılar güvensizliğe sebep oldupu için hemen bir ilişki istemedim birbirimizi tanıyalım dedim ve kabul etti.
Bir gün yemek yiyoruz instagramından bir şey gösteriyordu bana telini elime verdi verirken de resim klasörü açılmış elime aldığımda bunu bir kızla resimlerini gördüm baya keyifli vakit geçirmişler. Kız buna günaydın sevgilim tazdığı bir resim, kendisinin farklı şekillerde çekilmiş selfielerini göndermiş ona sorduğumda çok oanik oldu bir arkadaşım dedi bu mesajlar bana değil whatsapp ortak grubumuza düşüyor dedi ama inanmadım. Artık görüşmek istemediğimi söyledim ama yemin etti hiç önemi olmayan biri şu bu diye tamam dedim. Ertesi gün ortak arkadaş olmadığını öğrendim ona söylediğimde çok sinirlendi bapırdı çağırdı ama yine beni ikna etti sonrasında tüm sosyal ağlardan sildi kızı. Birbirinizi hiçbir sosyal ağda takip etmiyoruz ben istemedim. Bunun üzerine instagramda ortak bir arkadaşımdan bakınca takipleştiklerini gördüm söyledim sistem hatası etmiyorum dedi o and sildi yine. Konuyu kapatalım dedi ok dedim. Ama yalan söylediği için kapatamadım ve dün yine baktım onun sayfasına kızla yine takipleştiklerini gördüm resmini çekip gönderdiğimde yine inkar etti engellemiş olduğu satfa resmini gönderdi bu teknik bir hata dedi ama bitirdim.
İnstagram engellediğiniz birini profilleriniz gizli oldupu halde tekrar ekleyip bir de foto beğenisi yapıyor mu? Bu şekilde bir hata mümkün mü?
Erkekler neden bu kadar basit varlıklar?
Şüphelerimde haksız mıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şüphelerenizde haklısınız hayırlısı umarım karşınıza gönlünüze göre bir insan çıkar...

Senin bu çok hücreli yaratıkla ne işin var, bin kere yalan söylemiş... yanına yamacına yakışan aklı selim birini bul bunu çöpe at. Yok ortak arkadaşıymış yok sistem hatasıymış, ateş gibi bir bardak çayı çarpsaydın suratına, hararetini alırdı

Valla çok haklısınız içim soğurdu

Hahaha. En az iki haneli iq su olmayanlar yalan söylemesin ya:) hayır yalan kötü bir şey de.. bari biraz ne bileyim mantıklı şeyler sallanir. Eğlendim baya. Bence kıza da sana söylediklerini ekran resmi olarak gönder belki o da algıda seçicidir:)

Hahaha. En az iki haneli iq su olmayanlar yalan söylemesin ya:) hayır yalan kötü bir şey de.. bari biraz ne bileyim mantıklı şeyler sallanir. Eğlendim baya. Bence kıza da sana söylediklerini ekran resmi olarak gönder belki o da algıda seçicidir:)

Ben de en çok buna kızdım zaten bu kadar basitçe yalan söyleniyorsa ya o çok salak ya da beni kolay kandırılabilir görmüş bi de üstüne artık seninl bitti dediğimde ben seninle bu saatten sonra görüşmem bana iftira attın dedi :) halen strateji yersen...

peki o kişiyi siz de takipte görünüyor musunuz bu durumda ve o kişinin sizin fotoğraflarınızdaki beğenileri de duruyor mu?

onun begenilerini ben göremiyorum ama arkadaş listemde ekli başka bir arkadasım görebiliyor. yani atıyorum erkek arkadasınız bahsettiğiniz kişiyi engelledi, siz o kişinin begenilerini görebiliyorsunuz ama erkek arkadasınız göremiyor engellediği için. böyle bir durum

ve aynı zamanda kızın takipçi sayısı daha önce engellendiğinde azalmışken sonra tekrar 1 kişi yükseldi ve bu ikisinin takipleştiği göründü sonrasında dün konuyu söylediğimde tekrar o kontrol etti sözüm ona ve kızın takip ettiği kişilerle takipçileri yine 1 kişi azaldı bu da oluyor mu?

bu durumu bilemiyorum bu konu hakkında benimde bir fikrim yok

Gunaydin :KK51: benimde boyle bir erkek arkadasim vardi swarm dan ekliyodu tanimadigi kisileri sordugumda ben eklemedim kardesimle ortak kullaniyoruz demisti. Kardesi de bende ekli ayri hesabi vardi yani külliyen yalan :KK53: kus beyinliler bunlar bosver hep soru isaretiyle yaşanmiyo :KK56:

Back
X