Şu kısmı anlamadım.3 .Kazan dibi
Yani sonuncu çocuğa genelde öyle derler birde 35 yaşında oluncaŞu kısmı anlamadım.
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba burada henüz çok yeniyim ve inanın doğru yeremi yazıyorum onuda bilmiyorum amacım konu açmaktı ama henüz siteyi çok kavrayamadım sanırım herneyse gelelim konumuza ben 37 yaşında 3 çocuk sahibi ev hanımıyım sizlerden bir konuda yardım yada fikir almak istiyorum arkadaşlar biz çok erken çocuk sahibi olmamızdan dolayı 18 16 yaşlarında iki genc genç kıza sahibim 3 .Kazan dibi tabiri caizse eh çocuklar büyüdü ve bizim cinsel hayatımız bitme noktasında yani çocuklar olunca durum bayaa bir zorlaşıyor bu durumu nasıl idare etmem gerekiyor yani çok geç saatlerde yatıyorlar ki yatsalarda yattıklarından da emin olamıyorum çok geç saatlere kadar da biz kalamiyoruz yani eşim istesede çok kez onu durdurmak zorunda kalıyorum böyle oluncada uzaklaşıyoruz birbirimizden yani bu konuya henüz bir çare bulamadık lütfen yorumlarda saygı sınırları asilmasin ben bu konuda bilgi edinmek istiyorum
Yani sonuncu çocuğa genelde öyle derler birde 35 yaşında oluncaŞu kısmı anlamadım.
Çocuklar okuldayken eşimde işte oluyor ne yazık kiKucugu uyutun, buyukler okuldayken kocanizi yataga atin.
Disi agrisin, basi agrisin, kici agrisin eve gelsin bir sekilde.Çocuklar okuldayken eşimde işte oluyor ne yazık ki
Tekne kazıntısı denildiğini duymuştum da kazan dibine ilk defa rastlıyorum.Yani sonuncu çocuğa genelde öyle derler birde 35 yaşında olunca
Yok yatak ses çıkarmıyor ama onlar ayaktayken biz rahatsız oluyoruz ve kendimizi veremiyoruz birde anlayacaklar korkusu var tabi işte lavaboya fln cikarlarsa duyarlarsa diye endişe ediyoruz yani ne bileyim ebeveyn olmak zor birde erken çocuk sahibi olmak galibaBirkaç seneye okul kazanır giderler ev size kalırkonuya gelince yatağınız mi ses çıkartıyor? Eğer yatakta sorun varsa ayakların altına minik kare haliflexler var ya onlardan koyun,böylece sallanmaz. Sallanirsa duvara vurmasin diye şöyle birkac santim çekin, duvarla temas etmesin. Onun dışında kilitlenen kapiysa biraz belli olur ama bütçeniz varsa tüm kapılara amrrikan kapı kilidi taktırın, minik bir çitla kapı kitleme işini de halledersiniz:)
Onun dışında sessiz sedasız işinizi görün:))
Gece ikide üçte banyoya gitmek de olayı belli edebilir, o yüzden sabahı bekleyin,sabah duşu alın
Böylece sorun çözülür bence.
Arasıra da uslu olurlarsa kuzenlerine göndereceğinizi söyleyin, salın ablaniza kardeşinize, rahat edin :))
O gelsede bu sefer de küçük ayakta oluyo mübarek evdekiler hacı yatmaz onuda uyutamıyoruz kiDisi agrisin, basi agrisin, kici agrisin eve gelsin bir sekilde.
Not: Etik degil, tavsiye etmiyorum.
O gelsede bu sefer de küçük ayakta oluyo mübarek evdekiler hacı yatmaz onuda uyutamıyoruz ki
Zaten birkac sene önce,kızlar ergenken yeni bebek doğurmuşsunuz. Aktif cinsel hayatınız olduğunu daha nasıl açık edebilirisniz kiYok yatak ses çıkarmıyor ama onlar ayaktayken biz rahatsız oluyoruz ve kendimizi veremiyoruz birde anlayacaklar korkusu var tabi işte lavaboya fln cikarlarsa duyarlarsa diye endişe ediyoruz yani ne bileyim ebeveyn olmak zor birde erken çocuk sahibi olmak galiba
Bizde öyle düşünüyoruz ama onlar gidene kadar bizde bişey kalmayacakTekne kazıntısı denildiğini duymuştum da kazan dibine ilk defa rastlıyorum.
Bence bunun bir yolu yok, sessiz takılıp üniversiteye gitmelerini beklemekten başka… Arada bir yerlere kaçabilirsiniz ancak, maddi imkanınız varsa.
Bensiz hiç bir yerde kalmaz küçük beyimiz hala da teyze de var ama gitmez kiYahu bu ufakligin hic mi kresi, teyzesi, halasi yok?
Ohooo bana bu kadar bahane bulan kocise fazlasini siraliyordur.Bensiz hiç bir yerde kalmaz küçük beyimiz hala da teyze de var ama gitmez ki
Hiç olmuyor demedim zaten zor oluyor ve zaman aşımına uğruyor yani ayda bir yada ne bileyim bazen onuda aşıyor 2 ayda bir ancak bu konu benim için sorun değil ama erkekler bu konuda çok da anlayışlı olmaya biliyorlar ayrıca evt 35 yaşında anneliği 3.kez tattım şükürler olsun ama aktiflik pasiflikle alakalı bir durum değil bu evliliğin temelini cinsellik oluşturuyor bizde dünyaya nasıl geldiğimizi biliyorduk ergen dönemlerimizde ama ben babamla annemi bir kez olsun el ele tutusurken bile görmedimZaten birkac sene önce,kızlar ergenken yeni bebek doğurmuşsunuz. Aktif cinsel hayatınız olduğunu daha nasıl açık edebilirisniz kiçok da kasmayın bence.
Odanın kapısı normalde araliksa artık hep kapatmaya başlayın. Odanın kapisinin kapalı olması evin normali olsun. Böylece haftada bir kapanan kapı dikkat çekmez
Kapalı kapılar ardında olan şeyi de duymazlar, merak etmeyin.
Sessiz olmaya çalışırsınız, yıkanma işini sabaha bırakırsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?