Eyvah çocuklar büyüdü

zemher06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2023
34
34
3
41
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba burada henüz çok yeniyim ve inanın doğru yeremi yazıyorum onuda bilmiyorum amacım konu açmaktı ama henüz siteyi çok kavrayamadım sanırım herneyse gelelim konumuza ben 37 yaşında 3 çocuk sahibi ev hanımıyım sizlerden bir konuda yardım yada fikir almak istiyorum arkadaşlar biz çok erken çocuk sahibi olmamızdan dolayı 18 16 yaşlarında iki genc genç kıza sahibim 3 .Kazan dibi tabiri caizse eh çocuklar büyüdü ve bizim cinsel hayatımız bitme noktasında yani çocuklar olunca durum bayaa bir zorlaşıyor bu durumu nasıl idare etmem gerekiyor yani çok geç saatlerde yatıyorlar ki yatsalarda yattıklarından da emin olamıyorum çok geç saatlere kadar da biz kalamiyoruz yani eşim istesede çok kez onu durdurmak zorunda kalıyorum böyle oluncada uzaklaşıyoruz birbirimizden yani bu konuya henüz bir çare bulamadık lütfen yorumlarda saygı sınırları asilmasin ben bu konuda bilgi edinmek istiyorum

Kucugu uyutun, buyukler okuldayken kocanizi yataga atin.

Birkaç seneye okul kazanır giderler ev size kalır konuya gelince yatağınız mi ses çıkartıyor? Eğer yatakta sorun varsa ayakların altına minik kare haliflexler var ya onlardan koyun,böylece sallanmaz. Sallanirsa duvara vurmasin diye şöyle birkac santim çekin, duvarla temas etmesin. Onun dışında kilitlenen kapiysa biraz belli olur ama bütçeniz varsa tüm kapılara amrrikan kapı kilidi taktırın, minik bir çitla kapı kitleme işini de halledersiniz:)
Onun dışında sessiz sedasız işinizi görün:))
Gece ikide üçte banyoya gitmek de olayı belli edebilir, o yüzden sabahı bekleyin,sabah duşu alın
Böylece sorun çözülür bence.
Arasıra da uslu olurlarsa kuzenlerine göndereceğinizi söyleyin, salın ablaniza kardeşinize, rahat edin :))

Yani sonuncu çocuğa genelde öyle derler birde 35 yaşında olunca
Tekne kazıntısı denildiğini duymuştum da kazan dibine ilk defa rastlıyorum.

Bence bunun bir yolu yok, sessiz takılıp üniversiteye gitmelerini beklemekten başka… Arada bir yerlere kaçabilirsiniz ancak, maddi imkanınız varsa.

Yok yatak ses çıkarmıyor ama onlar ayaktayken biz rahatsız oluyoruz ve kendimizi veremiyoruz birde anlayacaklar korkusu var tabi işte lavaboya fln cikarlarsa duyarlarsa diye endişe ediyoruz yani ne bileyim ebeveyn olmak zor birde erken çocuk sahibi olmak galiba

Zaten birkac sene önce,kızlar ergenken yeni bebek doğurmuşsunuz. Aktif cinsel hayatınız olduğunu daha nasıl açık edebilirisniz ki çok da kasmayın bence.
Odanın kapısı normalde araliksa artık hep kapatmaya başlayın. Odanın kapisinin kapalı olması evin normali olsun. Böylece haftada bir kapanan kapı dikkat çekmez
Kapalı kapılar ardında olan şeyi de duymazlar, merak etmeyin.
Sessiz olmaya çalışırsınız, yıkanma işini sabaha bırakırsiniz...

Bizde öyle düşünüyoruz ama onlar gidene kadar bizde bişey kalmayacak

Bensiz hiç bir yerde kalmaz küçük beyimiz hala da teyze de var ama gitmez ki
Ohooo bana bu kadar bahane bulan kocise fazlasini siraliyordur.

İstanbuldaysaniz bana getirin delikanliyi, benim de 2,5 yasinda uyumayan bir oglum var; oyalarim ben ikisini.

Ben de gece kuşuyum, eskiden de uyumazdim pek.
Gecenin bi yarisi banyoya girildiği duyuluyordu ama bu gayet normal bir şey değil mi? Ha sesli, konuşmali şekilde yapmamaya çalışabilirsiniz onun dışında neden bu kadar kendinizi sıkıyorsunuz ki...

Hiç olmuyor demedim zaten zor oluyor ve zaman aşımına uğruyor yani ayda bir yada ne bileyim bazen onuda aşıyor 2 ayda bir ancak bu konu benim için sorun değil ama erkekler bu konuda çok da anlayışlı olmaya biliyorlar ayrıca evt 35 yaşında anneliği 3.kez tattım şükürler olsun ama aktiflik pasiflikle alakalı bir durum değil bu evliliğin temelini cinsellik oluşturuyor bizde dünyaya nasıl geldiğimizi biliyorduk ergen dönemlerimizde ama ben babamla annemi bir kez olsun el ele tutusurken bile görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…