kızım 4 yaşında ve bizi 9492828372 sefer birbirimizi dudaktan öperken gördü. kafasında anne ve babalar birbirini dudaktan öperler diye bir algı var. Bazen babası evden çıkarken önce onu sonra beni yanağımızdan öptüğünde annemi dudağından da öp diye kendi de söyler. Ben de ömrü hayatım boyunca kendi anne babamın el ele tutuştuğunu görmedim ve bu sağlıklı bir değil değil ki bence. Babam hele filmlerde öpüşme sahnesi olsa demediğini bırakmazdı iğrençler pisler mikroplar diye.Hiç olmuyor demedim zaten zor oluyor ve zaman aşımına uğruyor yani ayda bir yada ne bileyim bazen onuda aşıyor 2 ayda bir ancak bu konu benim için sorun değil ama erkekler bu konuda çok da anlayışlı olmaya biliyorlar ayrıca evt 35 yaşında anneliği 3.kez tattım şükürler olsun ama aktiflik pasiflikle alakalı bir durum değil bu evliliğin temelini cinsellik oluşturuyor bizde dünyaya nasıl geldiğimizi biliyorduk ergen dönemlerimizde ama ben babamla annemi bir kez olsun el ele tutusurken bile görmedim
. odanıza Uyumaya geçtiğinizde 15 dk sessiz olabilirsiniz 3 çocukla sessiz olmaya şimdiye kadar öğrenmişsnizdir zaten
Bunun çözümü çocuklar uyuduktan sonra yada evde yoklarken yoksa aniden basılabilirsinizArkadaşlar öncelikle herkese merhaba burada henüz çok yeniyim ve inanın doğru yeremi yazıyorum onuda bilmiyorum amacım konu açmaktı ama henüz siteyi çok kavrayamadım sanırım herneyse gelelim konumuza ben 37 yaşında 3 çocuk sahibi ev hanımıyım sizlerden bir konuda yardım yada fikir almak istiyorum arkadaşlar biz çok erken çocuk sahibi olmamızdan dolayı 18 16 yaşlarında iki genc genç kıza sahibim 3 .Kazan dibi tabiri caizse eh çocuklar büyüdü ve bizim cinsel hayatımız bitme noktasında yani çocuklar olunca durum bayaa bir zorlaşıyor bu durumu nasıl idare etmem gerekiyor yani çok geç saatlerde yatıyorlar ki yatsalarda yattıklarından da emin olamıyorum çok geç saatlere kadar da biz kalamiyoruz yani eşim istesede çok kez onu durdurmak zorunda kalıyorum böyle oluncada uzaklaşıyoruz birbirimizden yani bu konuya henüz bir çare bulamadık lütfen yorumlarda saygı sınırları asilmasin ben bu konuda bilgi edinmek istiyorum
Buna gerçekten çok şaşırdım bende 3 çocuk olmasına rağmen sorun yaşamıyorum kızım 1 yaşında bazen uyanıp emmek istiyor onun dışında sorun yaşamadık ilerde bizde mi böyle olacağız acabaHiç olmuyor demedim zaten zor oluyor ve zaman aşımına uğruyor yani ayda bir yada ne bileyim bazen onuda aşıyor 2 ayda bir
sebep belli oldu, öncelikle yatağınızı birleştirin, hiç sağlıklı bi durum değil bu, nasıl müsaade ettiniz bu duruma ya.biz eşimle 3 yıldır ayrı yatıyoruz arada bir birlikte olmamız dışında
Tekne kazıntısı demek istemiş sanırımŞu kısmı anlamadım.
Hiç olmuyor demedim zaten zor oluyor ve zaman aşımına uğruyor yani ayda bir yada ne bileyim bazen onuda aşıyor 2 ayda bir ancak bu konu benim için sorun değil ama erkekler bu konuda çok da anlayışlı olmaya biliyorlar ayrıca evt 35 yaşında anneliği 3.kez tattım şükürler olsun ama aktiflik pasiflikle alakalı bir durum değil bu evliliğin temelini cinsellik oluşturuyor bizde dünyaya nasıl geldiğimizi biliyorduk ergen dönemlerimizde ama ben babamla annemi bir kez olsun el ele tutusurken bile görmedim
Nasip et AllahımBenim annen babam sürekli el ele tutuşurdu. Her babam eve geldiğinde annemle dudaktan öpüşürlerdi. Gece tuvalete kalktığımda salonda sarmaş dolaş müzik dinlerken görürdüm. Çok da mutlu olurdum. Anne babanın aşk sevgi dolu olması çocukları sadece mutlu eder merak etmeyin. Aynı odada yatın her zaman. Odanızı kilitleyin sessiz olun bitti gitti :)
Çocuklarınız küçük değil karı koca arasında ne olur biliyorlar. Aksine ben mesela kalkıp babamın salonda vs uyduğunu görünce üzülüyordum eskiden neden kavga ettiler diye. Çok ses çıkmadığı sürece sorun yok anlasınlar ayıp değil günah değil sonuçta iki yetişkin insanlarsınız. Kapınıza kilit koyun odaları yanyanaysa değiştirin çok huzursuz oluyorsanız böyle dekorasyon amaçlı duvara yapıştırılıyor köpük gibi şeyler onlardan yapıştırın duvara. Çocuklarınız yanında öpüşün sarılın aranızdaki sevgi onları mutlu eder. Ya da işinizi sabaha bırakın
Sanırım nasıl yetisirsek o şekilde aktarma yapıyoruz çocuklarımıza tabularımızı yikamiyoruz ne kadar haklısınız anne ve babanın birbirine olan sevgisi ve ilgisini örnek alacaklar biz bu konuda biraz kasıyoruz kendimiziNasip et Allahım
Çocuklarınız küçük değil karı koca arasında ne olur biliyorlar. Aksine ben mesela kalkıp babamın salonda vs uyduğunu görünce üzülüyordum eskiden neden kavga ettiler diye. Çok ses çıkmadığı sürece sorun yok anlasınlar ayıp değil günah değil sonuçta iki yetişkin insanlarsınız. Kapınıza kilit koyun odaları yanyanaysa değiştirin çok huzursuz oluyorsanız böyle dekorasyon amaçlı duvara yapıştırılıyor köpük gibi şeyler onlardan yapıştırın duvara. Çocuklarınız yanında öpüşün sarılın aranızdaki sevgi onları mutlu eder. Ya da işinizi sabaha bırakın
Sanırım nasıl yetisirsek o şekilde aktarma yapıyoruz çocuklarımıza tabularımızı yikamiyoruz ne kadar haklısınız anne ve babanın birbirine olan sevgisi ve ilgisini örnek alacaklar biz bu konuda biraz kasıyoruz kendimiziNasip et Allahım
Nasip et Alllahim
Sanırım nasıl yetisirsek o şekilde aktarma yapıyoruz çocuklarımıza tabularımızı yikamiyoruz ne kadar haklısınız anne ve babanın birbirine olan sevgisi ve ilgisini örnek alacaklar biz bu konuda biraz kasıyoruz kendimiziBenim annen babam sürekli el ele tutuşurdu. Her babam eve geldiğinde annemle dudaktan öpüşürlerdi. Gece tuvalete kalktığımda salonda sarmaş dolaş müzik dinlerken görürdüm. Çok da mutlu olurdum. Anne babanın aşk sevgi dolu olması çocukları sadece mutlu eder merak etmeyin. Aynı odada yatın her zaman. Odanızı kilitleyin sessiz olun bitti gitti :)
ne iyilik seversiniz:))) be fedakarlıklarınız yeni tekne kazıntılarıyla taçlanacakOhooo bana bu kadar bahane bulan kocise fazlasini siraliyordur.
İstanbuldaysaniz bana getirin delikanliyi, benim de 2,5 yasinda uyumayan bir oglum var; oyalarim ben ikisini.
Aradaki bağ kayboluyor arkadaş gibi oluyorsun belli bir süre sonra herkez sadece üzerine düşen görevleri yerine getiriyor ve gün bitiyor böyle böyle günler aylar geçiyor farkında olmadan gençlik de gidiyor40 yasindayim, cocuklarim yuzunde sevisemedigimi dusunmek bile istemiyorum
ne iyilik seversiniz:))) be fedakarlıklarınız yeni tekne kazıntılarıyla taçlanacak
Odanız ayrı değil mi , neden bu kadar çekiniyorsunuz, eğer duş almaktan utanıyorsanız bu da çok saçma, odaniz size özel olmalı ve kapiniz kilitli olsun , ebeveyn banyosu varsa süper yani ..Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba burada henüz çok yeniyim ve inanın doğru yeremi yazıyorum onuda bilmiyorum amacım konu açmaktı ama henüz siteyi çok kavrayamadım sanırım herneyse gelelim konumuza ben 37 yaşında 3 çocuk sahibi ev hanımıyım sizlerden bir konuda yardım yada fikir almak istiyorum arkadaşlar biz çok erken çocuk sahibi olmamızdan dolayı 18 16 yaşlarında iki genc genç kıza sahibim 3 .Kazan dibi tabiri caizse eh çocuklar büyüdü ve bizim cinsel hayatımız bitme noktasında yani çocuklar olunca durum bayaa bir zorlaşıyor bu durumu nasıl idare etmem gerekiyor yani çok geç saatlerde yatıyorlar ki yatsalarda yattıklarından da emin olamıyorum çok geç saatlere kadar da biz kalamiyoruz yani eşim istesede çok kez onu durdurmak zorunda kalıyorum böyle oluncada uzaklaşıyoruz birbirimizden yani bu konuya henüz bir çare bulamadık lütfen yorumlarda saygı sınırları asilmasin ben bu konuda bilgi edinmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?