Eyvah .evli kadınlar da yoldan çıktı...

Kıyamet alametleri işte Allah tan korkmayan kuldan utanmayan edepsiz insanlar kadın içinde erkek içinde aynı rezillik .allahım yoldan çıkarmasın.boşan kiminle ne halt ediyorsan et ama önce tek ol. Benim 2 çocuğum var 32 yaşındayım ama 25 gibi duyuyormuşum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kıyamet alametleri işte Allah tan korkmayan kuldan utanmayan edepsiz insanlar kadın içinde erkek içinde aynı rezillik .allahım yoldan çıkarmasın.boşan kiminle ne halt ediyorsan et ama önce tek ol. Benim 2 çocuğum var 32 yaşındayım ama 25 gibi duyuyormuşum
Kadınlar kızlar benim yanımda eşime bakıyorlar çünkü altında iyi araba var resmen dalacaklar kaç defa oldu.eee bu kadınların çoğu evli yazık eşlerine çocuklarına .bunlar yüzünden hergün insanın aklına neler geliyor . Bide izmirde yaşıyorum sağolsun kimse yanlış anlamasın burda açıklık farklı boyuta taşınmış durumda bende açığım sma hatunlar plajda gibi şehrin ortasında geziyorlar bukadarına gercekten gerek yok .amaç ne çözemedim

Eşinin parasıyla eşini aldatan var. Daha çok şey... Kimseyi kınamaktan Allah'a sığınırım ama
bazı insanlar tam bir pislik!

Back
X