- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi ArbutusUnedo
-
bencedeAman ne güldüm buna.
Zıpzıp çıldıracak kesin benden önce sordular diye..
Biraz kötü bir durum ama daha beterini de gördüm hatta iğrencini eski iş yerimde hem de devlet dairesinde bana zimmetli bilgisayarda hep dinden imandan bahseden bir şahıssızın ! Açık seçik kadınların resimlerinin olduğu sitelerde defalarca resimlere baktığını hasbel kader yakaladım !Hanimlaaar sabah isyerinde kadinlarkulubu bir derdim varda gezinmistim, tam da cinsellikle ilgili bir konuya bakmisim o da gecmiste kayitli kalmis.
Bir ara mudurum ve is arkadasim(erkek ikisi de) teknik bir konuda yardimci olmak icin bilgisayarima bakti. Sonra da arkadasim "gecmisini sil istersen" dedi gulerek. Bi baktim ki cinsellikle ilgili konu oooyylece duruyor.
Ah kizlar rezil olduuum, utanc icindeyimNolur icimi rahatlatin
"Unutursun için yana yana..."
geçimişe niye bakmışlar onu cidden anlamadım. Ne alaka?
"Unutursun için yana yana..."
geçimişe niye bakmışlar onu cidden anlamadım. Ne alaka?
Hanimlaaar sabah isyerinde kadinlarkulubu bir derdim varda gezinmistim, tam da cinsellikle ilgili bir konuya bakmisim o da gecmiste kayitli kalmis.
Bir ara mudurum ve is arkadasim(erkek ikisi de) teknik bir konuda yardimci olmak icin bilgisayarima bakti. Sonra da arkadasim "gecmisini sil istersen" dedi gulerek. Bi baktim ki cinsellikle ilgili konu oooyylece duruyor.
Ah kizlar rezil olduuum, utanc icindeyimNolur icimi rahatlatin
ama bunu bizim zipzip yapıyor zatenyaşın kaç canım(offf vallaha banlanıcam bigün yaaa.)
Hissettikleri yastalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?