Eyvah yine bayram!

1 hafta sonra bayram var ve esim hala bana gidecegine dair bir şey demedi. Haftaya kendi memleketine cok yakin bir sehire goreve gideceğini soyledi. Ne tesaduf di mi... bayram oncesi gorev ayarlamis kesin. Oraya kadar gitmisken de tabi bayrami ailesinin yaninda geçirecek. Tartisma cikacak diye soylemiyor bana tamam da boyle kucuk oyunlar da midemi bulandiriyor. Sizce ne yapmaliyim??
Sizi düşünmüyorsa eşiniz siz de keyfinize bakın bayramda kendi ailenize gidin . Boşverin en azından sizin tepenize gelmiyorlar

Ben anlamadım kv kp hala sizdeler mi?
Sizdelerse neden eşiniz de onlarla beraber gidiyor. Hayır yetmiyor mu zaten berabersin bir de orada mı beraber olmak istiyor. Tamam bayram aileyle güzel ama siz de ailesiniz.
Ayrıca iş seyahatini memleketine yakın bayram üzeri bilerek ayarladıysa gerçekten mide bulandırıcı.
Demekki bu baya baya ciddi sorun oluyor sizde.
Bence bayram mevzularına bir açıklık getirip bir konuşma yapın. Böyle her bayram öncesi streslenmekten köşe bucak kaçmaktansa kartları açık oynayın. Kim ne istiyor ne istemiyor? Bir karar verin uygulayın. Tek taraflı da olmaz bu işler, sizin ağaç kovuğundan çıkmadığınızı zannediyorum.
Güzelim bayramlar şöyle meseleler yüzünden bayram gibi yaşanamıyor artık.

Korkmuş adam senin gazabından. Bence gönder gitsin memleketine. Eşimle biz de memleketimize geldik.benim babamın evine bırakıp kendi dışarı gidiyor annesine falan da gidiyor
Gece orada kal gelme diye ısrar ettikçe yok gelicem diyip biz uyumadan geliyor :) ters psikoloji oldu adamda
Bugun geldi gorev netlesti haftaya carsamba orda olmam gerek dedi. Ya annemlerle birlikte gideyim bayramin ikinci gunu doneyim ya da goreve gidip geleyim bayramdan sonra annemleri birakip doneyim dedi. Ben de gitmek istiyorsan gidin birlikte dedim. Bu sefer de diyo ki annemler bayramda burda kalmak istiyo torunlariyla birlikte olmak icin. E tamam dedim ne guzel bayramda hep birlikte oluruz. Simdi de diyo ki babam aslinda gitmek istiyor. Babasina soruyorum bu sene kurban kesmiyecez diyo 3 gun once ya da 3 gun sonra gitmisim farketmez diyo. Ben ne dersem tersini istiyorlar sanki. Yilan hikayesine dondu

Ben anlamadım kv kp hala sizdeler mi?
Sizdelerse neden eşiniz de onlarla beraber gidiyor. Hayır yetmiyor mu zaten berabersin bir de orada mı beraber olmak istiyor. Tamam bayram aileyle güzel ama siz de ailesiniz.
Ayrıca iş seyahatini memleketine yakın bayram üzeri bilerek ayarladıysa gerçekten mide bulandırıcı.
Demekki bu baya baya ciddi sorun oluyor sizde.
Bence bayram mevzularına bir açıklık getirip bir konuşma yapın. Böyle her bayram öncesi streslenmekten köşe bucak kaçmaktansa kartları açık oynayın. Kim ne istiyor ne istemiyor? Bir karar verin uygulayın. Tek taraflı da olmaz bu işler, sizin ağaç kovuğundan çıkmadığınızı zannediyorum.
Güzelim bayramlar şöyle meseleler yüzünden bayram gibi yaşanamıyor artık.
Hala bizdeler tabiki. Gorevi kendisi ayarlamamis resmi olarak belgeledi inandim. Simdi de gitmek istemiyorum diyo ben ne diyecegimi sasirdim

Bebeğiniz de varmış. Çok gerilerek okudum konunuzu. Eşinizle konuşun, artık seni beni geçtim bebeğimi çocuklarımı düşünmek zorundayım diye gir konuya. Anne baban bayrama giderse iki üç hafta geri eve almam karantinaya alsın sonra gelsinler geleceklerse de. Sen de beni çocuklarla bırakmaya razıysan git orda kal ama bayramdan sonra sende eve gelme çocukları riske atamam de bence. Ailesi torunlarıyla olmak istiyor da senin de bir ailen var , belki sende kendi ailene gitmek isteyeceksin. Yada aileni evine alacaksın, bunu da düşünmeleri lazım. Eşin göreve gitse ailesini de götürse ikinci gün geri gelse daha iyi olur gibi. Sende biraz ailenle görüşürsün hem de eşin dönünce kafa dinlersiniz eşinle birlikte yalnız kalarak.

Bebeğiniz de varmış. Çok gerilerek okudum konunuzu. Eşinizle konuşun, artık seni beni geçtim bebeğimi çocuklarımı düşünmek zorundayım diye gir konuya. Anne baban bayrama giderse iki üç hafta geri eve almam karantinaya alsın sonra gelsinler geleceklerse de. Sen de beni çocuklarla bırakmaya razıysan git orda kal ama bayramdan sonra sende eve gelme çocukları riske atamam de bence. Ailesi torunlarıyla olmak istiyor da senin de bir ailen var , belki sende kendi ailene gitmek isteyeceksin. Yada aileni evine alacaksın, bunu da düşünmeleri lazım. Eşin göreve gitse ailesini de götürse ikinci gün geri gelse daha iyi olur gibi. Sende biraz ailenle görüşürsün hem de eşin dönünce kafa dinlersiniz eşinle birlikte yalnız kalarak.
Zaten anneleri bayram oncesi ya da bayram sonrasi gidecek uzun bir sure gelmezler. Simdi esim bayramda orda olursa ve gelen giden de olursa sikinti. Ya bir hastalik kapip getirirse. Bayramdan sonra gitmeleri benim de isime gelir. Esim simdi onlari ikna etmeye calisiyor ben geri cekildim artik.

eyvahh bayram arefe gunu koyde bi gece kalalimmi muhabnetlerinin basladigi uyuz oldugum donem ( evimle mesafe 15 dk aracla) sizdede bu talepleer varmi

Yani çok abartmiyormusunuz ya bende yıllardır giderim arifeden
Temizliğini yaparım ilk gün köyde geçer tamam.yilda 2 gün ne olacak ki
Ayrıca yalvarıyorum kayınvalideme bizde kalsin da çocuklara baksin bende nefes alayım diye
Ama gelmez bekar oğlunu bırakmak istemiyor
Gene bişey demem

Back
X