EYVAHH YILANNN

Bence olayı komşularınıza olduğu gibi anlatmalisiniz. Evet çok tepki çekeceksiniz... Yani neden çöpe değil de pencereye koyuyorsunuz ki ... en hafif olarak hiç mi kafa basmıyor kadın diyecekler.. Mesela ben yazınızı okurken bile kalbim sıkıştı, fobim var.. Öyle bir olay başıma gelse evde surrkli etrafa bakmsk zorunda kalırdım gece uyuyamazdim... surekli taşınmayı düşünürüm evde cekyat altlarına falan bakardım tuvalete giremezdim... psikolojim ciddi bozulurdu... Olayın gerçek oluş şekli ciddi bir rahatlama olacaktır bazı komşular için...hakka girmeyin... bana böyle bisey anlatılmamış olsa ve ben surekli yılanın anasının nerede olduğunu düşünmekten helak olsam ömür billah hakkımı helal etmezdim... ahirette iki elim yakanizda olurdu...
Öyle walla. Yılan çok tiksinç bir hayvan.
Ben klozetin kapağını açamazdım içinden Anakonda çıkacak diye.

:KK53:Konu basligini gorunce herhalde kaynana falan diye girdim ama gercek yilanmis esas konu. Gercekten o binada olmak istemezdim suan hatta yarin evi satiliga koyardim o derece.

Allah iyiliğinizi versin emi :-) gece gece kapıyı açmış sere serpe kapının ağzında uzanıp uyumaya hazirlanirken pılımı pırtımı toplayıp yatağa kaçtım sağolun ya :-)

Ya bir şey söyleyeyim mi ben de saklardım vallahi. Komşum da "ya o yılan bizden düştü!" deseydi gerçekten kınardım net söylüyorum. Çok güldüm yaaa ama en iyisi çaktırmayın, apartmanınız ilaçlansın işte bakımlı olsun ne güzel.. :KK53::KK53:

Ben de bir olay anlatmak istiyorum. Mısır patlatırken tencereyi unuttum ocakta, bizim apartmandaki mutfaklar da aydınlık diye tabir ettiğimiz yere bakıyor. Neyse ben bir koku duydum koştum altını kapattım tencerenin. Tüm mısır kül olmuş yani annem Allah'tan evi yakmadın dedi:110: Mısırları çöpe döktüm, tencereyi koydum musluğun altına. Bir de kıştı camlar falan kapalı hep. Önce bir cosssssss sesi sonra ev oldu duman altı. Baktık duramıyoruz açtık camları kapıyı. Tabi apartmanda bir kargaşa "KABLOLAR YANIYOR, KABLO YANIĞI KOKUYOR, YANGIN VAAAAR!" Biz seslere baktık öyle, usulca kapımızı kapattık. Komşu kapıyı çaldı, evde hala azıcık duman var diye kapıyı tam aralamadan iki büklüm konuşuyoruz "aaaa kablo kokusu bize de geldi ya" diyoruz falan. Babamda masustan aşağı indi komşularla annemle biz hem şoktayız hem gülüyoruz. Neyse kontrol ettiler bir şey yok, dışarda lastik yandı heralde demişler en son. Hala bilmezler. Komşum varsa burada kusura bakmayın..:KK53::KK53:

Siz de çaktırmayın bence komu sahibi:anneadayı:

Çoğu yorumun aksine ben söylemeniz taraftarıyım. Yılan bu solucan değil, insanlar ne kadar tedirgindir farkında mısınız? penceremin önünde yılan bulsam o evde duramam daha gözümün önünden gitmez, gece tuvalete gidemem, yatagımda rahat uyuyamam. Psikolojim alt üst olur yılanın annesi gelir başka yılan da gelır dıye. Yok yere insanların içine tedirginlik verip sıkıntı yaratmışsınız malesef ki istemeyerek de olsa. Komşunuza anlatmalısınız, benım haberım yoktu bılseydım kabul etmezdım falan dıyın... Çocukların istediği her şey yapılmamalı, çocuk bu; sonucunu düşünür mü hiç? Ya o yılanın canlısını görüp sevmeye kalksa. Yılanın uzak durulması gereken bir canlı olduğunu parktayken anlatmalıydı eşiniz.

Valla özür dilerim ama gece gece çok güldüm ya Allah iyiliğinizi versin cidden :D :D :D durumunuz tam trajikomik olmuş benim de küçük kardeşim ormanda yılan görmüş şişeye koyup eve getirmişti o aklıma geldi birden :D sizin yerinizde olsam herkese söyleyebilir miyim bilmiyorum eğer o kişi anlayışlı biriyse söyleyin ama olayın üzerinden çok zaman geçtiyse de anlayışlı bile olsa kızar darılır biraz yani :/

kızlar benım oglan parkta babasıyla gezerken, kucuk bır yılan yavrusu bulmus .Eşim ne kadar karsı koysada aglayıp tutturmus, ben eve goturecegım dıye sonunda pet sıseye koymuslar , eve getırdıler bende cok korktum kızdım esıme neden getırdın cocuk hasta olur pıs falan dıye neyse ,, oglum mutfaga gıttı ben sunu yok edeyım dedım tuttum pencerenın dısına koydum gazeteyle ..O esnada yılan ruzgarla , alt komsunun penceresının onune dusmus , pencereden bakıp durdum napıcam dıye ..Komsum cok tıtız , hastalıklı ve ben evde kedı beslıyorum dıye demedıgını bırakmıyordu bana gıtsem yılanımız pencerenın onune dustu desem benı parcalar dıye sustum...NE bıleyım olayların boyle olacagını kadın pencereyı acıpta gorunce korkudan ,,,bagırmıs cıglık atmıs esı markette calısıyor eve cagırmıs ,, aldırmıs pencereden yılanı butun Apartman ayaga kalktı bına da yılan var dıye ....Herkes çatıda yılan var bu da yavrusu dıye korkudan ölüyor bense kımseye bır sey dıyemıyorum..İlaclama sırketı falan gelıcek kımse korkudan penceresını acmıyor ...Napıcam ben
Bizde evde yılan besliyorduk. Ama komşunuzun tabi korkması doğal söylemeyin kimseye sizde:)

Ay çok komik ya cok güldüm
Eve yılan getirilmez.bir cok değişik mikropları derilerinde taşıyorlar.
Zaten evde kedinde varmış.nasıl düşüncesiz bir koca bu.cocuk yılan istedi diye getirilirmi ya.zararlı da olabilir.zehirlide..
Cahil cesareti eşinde...

:KK52:Bir keresinde parkta otururken oturduğum yerden bir yılan geçmişti. Tam ayağımın dibinden Ay hatırladıkça tüylerim diken diken ouyor. Üzerinden 3 sene geçti ama hala o banklarda otururken ayaklarımı toplar öyle otururum. Yani evde böyle bir şey olsa bende sürekli tedirgin olur herşeyin altından bir yılan çıkacakmış gibi hissederdim. Hatta şuanda bile böyle bir hisse kapıldım oturduğum yerde,. O yüzden bişekilde söylenmesi gerektiğini düşünüyorum. Yazık insanlara ..

bu konuya kahkaha attım yeminle...konu sahibi gıkını çıkarma anacım :D

Back
X