• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyy güçlü kadınlar...

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Üye
İçim yanıyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum...büyük zorluklar sonucu kurduğum yuvam dağılıyor...hayallerim,umutlarım hepsi en dibe çökmüş...9 aylik bebegimle baba evindeyim...onları çiğneyip geçtiğim uğruna tüm gemileri yaktigim kocam beni koca okyanusta yüzme bilmeden bıraktı gitti...bu muydu tüm bunların karşılığı şimdi ne yaparım tek basima bu hisle nasıl başedebilirim...bu yikilmişlikla...geçer mi acısı diner mi alışır mı insan neler çeker alisana kadar...eyy güçlü kadınlar bana da öğretin nasıl güçlü olunur...hayal kırıklıkları en dibe cekmisken nasıl ayağa kalkilir....şu an güçlü bi kaç cümleyle güç bulmaya çok ihtiyacım var..

Üye
İçim yanıyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum...büyük zorluklar sonucu kurduğum yuvam dağılıyor...hayallerim,umutlarım hepsi en dibe çökmüş...9 aylik bebegimle baba evindeyim...onları çiğneyip geçtiğim uğruna tüm gemileri yaktigim kocam beni koca okyanusta yüzme bilmeden bıraktı gitti...bu muydu tüm bunların karşılığı şimdi ne yaparım tek basima bu hisle nasıl başedebilirim...bu yikilmişlikla...geçer mi acısı diner mi alışır mı insan neler çeker alisana kadar...eyy güçlü kadınlar bana da öğretin nasıl güçlü olunur...hayal kırıklıkları en dibe cekmisken nasıl ayağa kalkilir....şu an güçlü bi kaç cümleyle güç bulmaya çok ihtiyacım var..
En azından ailen kucak açmış sana evladın için güçlü olmak zorundasın. Çalışıyor musun ?

her zaman beterin beteri vardir derim sukrederim.
kendime surekli olumlu telkinler veririm. iyiyim , gucluyum vs.
surekli dua ederim, allah ol dedikten sonra her sey olur.
her gecenin sabahi var, neler neler gecmediki ... gibi sozleri düşünüp, kötü seyleein gecicegine inanirim.

her sey inanmakta bitiyor yada basliyor:KK37: iyi günlerin hayalini kurmayida unutma.:KK200:

Güç insanın kendi içindedir.
Her şey olması gerektiği gibi olur. Ne bir saniye önce ne bir saniye sonra, olması gerektiği zamanda olur.
Bir tarafını yırtsan da olmuyorsa, kaderi çok zorlamamak lazımdır.

Lakin misal veriyorum: Kocasıyla barışmak için çok fazla sınırı zorlayan bir kadın barıştıktan 1 ay sonra kocası tarafından öldürülebiliyor. Ya da çok daha kötü bir şekilde bitiyor o evlilik.

Tevekkül ü öğrenmelisin. Tevekkül ile ilgili kitaplar oku mesela. Çok inançlı biri değilim ama ben öyle yaparım, esmalara sarılırım her akşam tesbih çekerim.
Instagramın varsa esma sayfaları var onlara bak mesela. Mucizeyasam diye bir sayfa var ben onu takip ediyorum gerçekten terapi.

Çocuğuna adapte ol. Bu evlilikte kaybettiklerine değil kazandıklarına bak mesela çocuğun. Allahtan başkasına ihtiyacın yok . Daha kötüsü var şükret demeyeceğim. Çünkü herkese içinde bulunduğu durum zor gelir. Kendi kendine şükredecek şeyler bulabileceğine inanıyorum. Güçlü olmayan kadın bu satırlarla böyle güzel izah edemezdi çünkü.

biraz anlat canım içini dök..en büyük gücü tanımadığın insanlarla konusmak veriyormuş aslında

Acınız çok taze Ams mutlaka gececek her acı Bittiği gibi bu da Birgün bitecek .

26 Temmuzda aynı konuyu açmışsınız. Şiddetten vs bahsedip konunuzu kapattırmışsınız. Niçin aynı konuyu tekrar açtınız?

Erkeklere ve evliliğe çok anlam yükleyen kadınlar sanki daha çok acı çekiyorlar. Bu kadar yıpratmayın kendinizi. Tabiki mutlu olacaksınız. Oğlunuz ve en önemlisi kendiniz için bunu yapacaksanız.Neden boşanıyorsunuz bilmiyorum ama muhakkak eşiniz bir şeyler yapmıştır. Evlilik saygı ve sevgi olunca güzeldir. Bunlar yoksa boşanan bayan kurtulduğu için şükretmeli. Keşke daha ayrıntılı yazsaydınız. Şu an ne yazsak havada kalıyor.

Hiç bir acı, sonsuza kadar sürmez.
Geçer,kimi teğet geçer,kimi deler geçer ama mutlaka geçer.
Sizin yaşadığınız acılar ve hayal kırıklıkları da geçecek.
Çocuğunuza sımsıkı sarılın.Ayaklarınızın üstüne sağlamca basın.Sabredin.
Kendinize yeni bir sayfa açın ve güzelliklere odaklanın.

Üye

Öncelikle abarttığınızı olayı dramatize ettiğinizi bilmenizi isterim. Böyle ayrılık romanı havasında şeyler düşündükçe, yazdıkça acınız artar. Yapmayın, kabullenin şu dünyada sizin başınıza gelenin kaç kat kötüsü ile karşılaşıyor insanlar. Allah şükür sağlıklısınız anneniz babanız bi aileniz var bebeğiniz var o da sağlıklı.. bunları düşünün şükredin bence. Hayat bu insanlar ayrılır yollarını ayırır sonra başka insanlar ile yollar birleşir veya birleşmez sonuçta bi şekilde yaşayıp sayılı günümüzü bitiricez şu dünyada. Bu kadar üzülmeye ah vah etmeye gerek var mı? Şuanki süreci iyi yönetmeye bakmalısınız sadece fazla üzülmemek yanlış bir şey yapmamak adına

26 Temmuzda aynı konuyu açmışsınız. Şiddetten vs bahsedip konunuzu kapattırmışsınız. Niçin aynı konuyu tekrar açtınız?

S Serenad5 , pes ya !!!! Ben de baktım konu aynı içerik. Bebek orada da 9 aylık. Ayıp değil mi bu yaptığın ? Seni ciddeye alıp bir sürü satır yazdım bir de yazıklar olsun bana.

Sen daha kalkıp yeni satırlar yazamıyorsan , sürekli böyle kopyala yapıştır gidip fikir alıp, kenara koyacaksan, bırak gücü mücü. Güçlü böyle olunmaz.

En dipte olduğum zamanlar, daha da dibi olmayışıyla kendimi avuturum

Çekip çekebileceğim en büyük acı tam da bu dahası yok başkada olmayacak, diyebilirsin.

Back
X