Çizelgeye baksana casmin kafalıalsanaalsanasmile-tatlicadiarzu- 14. haftada:asigim:
haahhaahah menim gözüm heç çizelge görermi alsanaalsanasmile kucağımda uşahhh sırtımda ter kafamı kaldı nannnnmafoldumben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizelgeye baksana casmin kafalıalsanaalsanasmile-tatlicadiarzu- 14. haftada:asigim:
ağlayarak okudum cnm yazını.allahım kuağınıa almayı nasip et.bizim gibi gebe kalamayanlarada dua et olurmu çok ihtiyacımız var:1hug:
tebriklerrrr canim sagsalim kucagin a allll
rabbim tamamına erdirsin
a.s.
Ben burdayım sen nerelerdesin.:mymeka: Sankim burdaymış gibi hesap soruyor dana. Senin bebede napsın, anası iloş:gitme:
Teşekkürler canım.tebrikler... inşallah sorunsuz ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
hazırlıklı ol asıl duygu yoğunluğunu bebeğini kucağına aldıgında eşin ve bebeğinle ilk yalnız kaldığında yaşıcaksın ( tabi ananeler babaanneler halalar teyzeler pek yalnız bırakmaz :)) )
Başla çalışmalara bakalım.ya eski danalarin hepsi hamile kalmis yarebbimohaoldumsmile calismalari hizlandirmam lazimbayanssulusmile bugün yapsak belki yetisirizsempatiksalakcinni
Tebriklerr Allah tamamına erdirsin inşallahh
Maşallah bebişe
saglikla kucagina da alirsin insallah....:Saruboceq:
cokda güzel anlatmissinŞeniz
dua etde bu bizim diger kokoslarinda olsun ücer beser dene ( cok mu abarttim ne:roflol:)
Eylüüül!!!!!!
Seninkinin cinsiyeti belli değil mi yavru hala ya?
Teşekkürler canım.
Başla çalışmalara bakalım.
İnşallah kızlar, Allah gönlünüze göre versin.:Saruboceq: