Eyylül bu günleridemi görecekti

ağlayarak okudum cnm yazını.allahım kuağınıa almayı nasip et.bizim gibi gebe kalamayanlarada dua et olurmu çok ihtiyacımız var:1hug:

tebrikler... inşallah sorunsuz ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin

hazırlıklı ol asıl duygu yoğunluğunu bebeğini kucağına aldıgında eşin ve bebeğinle ilk yalnız kaldığında yaşıcaksın ( tabi ananeler babaanneler halalar teyzeler pek yalnız bırakmaz :)) )

ya eski danalarin hepsi hamile kalmis yarebbimohaoldumsmile calismalari hizlandirmam lazimbayanssulusmile bugün yapsak belki yetisirizsempatiksalakcinni

saglikla kucagina da alirsin insallah....:Saruboceq:
cokda güzel anlatmissinŞeniz
dua etde bu bizim diger kokoslarinda olsun ücer beser dene ( cok mu abarttim ne:roflol:)

tebrikler... inşallah sorunsuz ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin

hazırlıklı ol asıl duygu yoğunluğunu bebeğini kucağına aldıgında eşin ve bebeğinle ilk yalnız kaldığında yaşıcaksın ( tabi ananeler babaanneler halalar teyzeler pek yalnız bırakmaz :)) )
Teşekkürler canım.
ya eski danalarin hepsi hamile kalmis yarebbimohaoldumsmile calismalari hizlandirmam lazimbayanssulusmile bugün yapsak belki yetisirizsempatiksalakcinni
Başla çalışmalara bakalım.:3:
Tebriklerr Allah tamamına erdirsin inşallahh:nazar:
Maşallah bebişe

saglikla kucagina da alirsin insallah....:Saruboceq:
cokda güzel anlatmissinŞeniz
dua etde bu bizim diger kokoslarinda olsun ücer beser dene ( cok mu abarttim ne:roflol:)

İnşallah kızlar, Allah gönlünüze göre versin.
:Saruboceq:

allah tamamına erdirsin canım allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

allah bizlere de nasip etsin inş.

ben daha dün akşam gördüm cift cizgiyi hihoyyyt akşama doktor randevum var...İnşallah bi aksilik cıkmaz yaa..Cok korkuyorum..Dün akşamdan beni neler geciyo aklımdan..Rabbim sen koru cümlemizi

ağlattınız beni:sinifsinif:
Rabbim hayırlısıyla kucağınıza aldığınız günü köstersin inşallah sağlıkla....

darısı başıma:)

eylülüümmm
ayy inanamıyorum sen de mi hamilesin yaa....
ülen bizden de nası ana olcak aklım hayalim almıyo yaaohaoldumsmile
şimdik kaç aylık oldu yada kaç hafta
hesaplamayı bile bilmiyorum da:kedi:
oğlun olursa ha bi de zengin olursa benim kızımı kakalayabilir miyiz şey yani taniştirabilir miyiz belkim kafalar seninkini-tatlicadiarzu-

Back
X