Ezanlar da okunuyor Allah seni bildiği gibi yapsın....

sweedy

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
2.408
399
688
İyi akşamlar hanımlar..
Hemen konuya giriyorum.
1. Bugün akşam 6ya kadar evdeydik eşimle.. Sonra hazırlanıp gezmeye çıktık. Çıkmadan önce çöpleri kapıya koyacaktım.. Görmedim delik poşete koymuşum suyu hep aktı. Vay sen napıyorsun. Hiç bilgilerin farkında değilsin. Dikkat etsene. Falan filan bağırdı çağırdı. Ben okadar aptal mıyım görmedim dedim. Herneyse poşeti falan değişip çıktık.

2. Öğlen Gün içinde 3 kez babası aradı. Akşam gelicem tamam dedi. Sonra biz gezerken konuştular bi kaç defa akşam gelicem tamam dedi. Eve geldik yemek falan hazırladık. Yine aradı ama ben ne konuştuklarını anlamadım. Gelicem birazdan baba desdi.. Hayırdır bi durum mu var ısrarla gelicem diyip duruyorsun dedim . Bağırmaya başladı vay ben gün içinde annemle konuşuyorum. Bi durum olduğundan mı yapıyormuşum. Ben iş çeviriyorsam sende çeviriyorsun dedi.
Ezanlarda okunuyor allah bildiği gibi yapsın seni dedi
Kapıyı vurup çıktım. Çok kötüyüm....

Bence bi derdi var bisey olmus ordan size paylamis normaldede sizin alakaniz olmadigi konuda size patlar mi

Konu eksik gibi. Arada başka ne oldu?

Hamile olan eşin galiba çok gergin Allah yardımcın olsun.
Aminn
hal ve hareketlerine artık anlam veremiyorum düzgün konuşmaktan anlamıyor. Bi konu olsa bağırıp çağırıp konuyu kapatmaya çalışıyor

bence bir şeye kızmış sinirini senden çıkarıyor. hamile halimle bana beddua mı ediyorsun de geldiği zaman. vicdan yapsın biraz. zalimliğin alemi yok.
Şuan eve gitmeyi düşünmüyorum. Şu saat oldu ne arama ne mesaj hiç bişi yok. Sıkıntısını sinirini bana anlatmaz. Biz doğru düzgün konuşamıyoruz ki

peki şimdi hamile halinizle tek başına dışarda mısınız.tamam olabilirsiniz de.ne bileyim sinirli halde olunca.
hamle kalmadığımdan da bilmiyorum.

Konu eksik gibi. Arada başka ne oldu?
Yani düşünüyorum da. Bende biraz doldum sanırım. Yani gezmeye çıkmışız. O önde ben arkada. Ne bi konuşma var. Hep ben adım atmaktan da yoruldum. Eve gelincede benle ilgilenmiyor diye sert çıkıştım ne kadar çok konuştun babanla diye. Bana göstermediği ilgiyi başkalarına yapınca çok mutsuz oluyorum...

Yok benimle hiç birşeyini paylaşmaz. Sorarım ama anlatmaz. Sıkıntısını kendi çözmeye çalışır...
Problemli bir ailede buyumusse saklamalarini falsn anlayabiliyorum kimseye kendini yakin hissetmiyor size bile

Derdini paylasirsa sizin karsinizda kendini gucsuz gorecek kaygisi var sebepsiz yere size parlamasida icinden cikamadigi durumlar var gibi ondan bagirip cagirip kurtulacagini düşünüyor gibi

peki şimdi hamile halinizle tek başına dışarda mısınız.tamam olabilirsiniz de.ne bileyim sinirli halde olunca.
hamle kalmadığımdan da bilmiyorum.
EVET biliyorum bende sinirliyim şuan ama o eve onun yüzüne bakmak bile istemiyorum

sizi eleştirmek değil amaxım kesinlikle yanlış anlamayın ama bu forumda eşleriyle problem yaşayanların çoğu da daha çok yeni zamanda hamile kalmışlar. bilmem neden dikkatimi çekti? acaba bu adamların daha önceden de mi böyle kabalıkları oluyordu da siz görmezden geliyordunuz yoksa siz hamile kaldıktan sonra mı öküzleşmeye başladı? lütfen kişisel algılamayın. büyük ihtimal bu anlattıklarınıza göre eşiniz başka bir şeye kızmış sizden çıkarıyor acısını. şu an hamile eşinin ev dışında olmasını da sorgulamıyorsa kendisi bilir. Allah yardımcınız olsun.

yüzüne bakmak istemeye bilirsiniz.başka odaya geçersiniz.eğer tabii kapalı bir mekanda değilseniz tabii.tabii de kapalı bir mekanda olsanız bile bazı tipler sizi rahat bırakmaz.

Eşin psikolojik olarak rahatsız sanırım

7 senelik evliyim. Ara ara böyle durumlar oluyordu. Bi şekilde hissediyorum. Fakat bedduaya varacak kadar ne yaptım gerçekten anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…