Bence bi derdi var bisey olmus ordan size paylamis normaldede sizin alakaniz olmadigi konuda size patlar miİyi akşamlar hanımlar..
Hemen konuya giriyorum.
1. Bugün akşam 6ya kadar evdeydik eşimle.. Sonra hazırlanıp gezmeye çıktık. Çıkmadan önce çöpleri kapıya koyacaktım.. Görmedim delik poşete koymuşum suyu hep aktı. Vay sen napıyorsun. Hiç bilgilerin farkında değilsin. Dikkat etsene. Falan filan bağırdı çağırdı. Ben okadar aptal mıyım görmedim dedim. Herneyse poşeti falan değişip çıktık.
2. Öğlen Gün içinde 3 kez babası aradı. Akşam gelicem tamam dedi. Sonra biz gezerken konuştular bi kaç defa akşam gelicem tamam dedi. Eve geldik yemek falan hazırladık. Yine aradı ama ben ne konuştuklarını anlamadım. Gelicem birazdan baba desdi.. Hayırdır bi durum mu var ısrarla gelicem diyip duruyorsun dedim . Bağırmaya başladı vay ben gün içinde annemle konuşuyorum. Bi durum olduğundan mı yapıyormuşum. Ben iş çeviriyorsam sende çeviriyorsun dedi.
Ezanlarda okunuyor allah bildiği gibi yapsın seni dedi
Kapıyı vurup çıktım. Çok kötüyüm....
Konu eksik gibi. Arada başka ne oldu?İyi akşamlar hanımlar..
Hemen konuya giriyorum.
1. Bugün akşam 6ya kadar evdeydik eşimle.. Sonra hazırlanıp gezmeye çıktık. Çıkmadan önce çöpleri kapıya koyacaktım.. Görmedim delik poşete koymuşum suyu hep aktı. Vay sen napıyorsun. Hiç bilgilerin farkında değilsin. Dikkat etsene. Falan filan bağırdı çağırdı. Ben okadar aptal mıyım görmedim dedim. Herneyse poşeti falan değişip çıktık.
2. Öğlen Gün içinde 3 kez babası aradı. Akşam gelicem tamam dedi. Sonra biz gezerken konuştular bi kaç defa akşam gelicem tamam dedi. Eve geldik yemek falan hazırladık. Yine aradı ama ben ne konuştuklarını anlamadım. Gelicem birazdan baba desdi.. Hayırdır bi durum mu var ısrarla gelicem diyip duruyorsun dedim . Bağırmaya başladı vay ben gün içinde annemle konuşuyorum. Bi durum olduğundan mı yapıyormuşum. Ben iş çeviriyorsam sende çeviriyorsun dedi.
Ezanlarda okunuyor allah bildiği gibi yapsın seni dedi
Kapıyı vurup çıktım. Çok kötüyüm....
AminnHamile olan eşin galiba çok gerginAllah yardımcın olsun.
Yok benimle hiç birşeyini paylaşmaz. Sorarım ama anlatmaz. Sıkıntısını kendi çözmeye çalışır...Bence bi derdi var bisey olmus ordan size paylamis normaldede sizin alakaniz olmadigi konuda size patlar mi
Şuan eve gitmeyi düşünmüyorum. Şu saat oldu ne arama ne mesaj hiç bişi yok. Sıkıntısını sinirini bana anlatmaz. Biz doğru düzgün konuşamıyoruz kibence bir şeye kızmış sinirini senden çıkarıyor. hamile halimle bana beddua mı ediyorsun de geldiği zaman. vicdan yapsın biraz. zalimliğin alemi yok.
Yani düşünüyorum da. Bende biraz doldum sanırım. Yani gezmeye çıkmışız. O önde ben arkada. Ne bi konuşma var. Hep ben adım atmaktan da yoruldum. Eve gelincede benle ilgilenmiyor diye sert çıkıştım ne kadar çok konuştun babanla diye. Bana göstermediği ilgiyi başkalarına yapınca çok mutsuz oluyorum...Konu eksik gibi. Arada başka ne oldu?
Problemli bir ailede buyumusse saklamalarini falsn anlayabiliyorum kimseye kendini yakin hissetmiyor size bileYok benimle hiç birşeyini paylaşmaz. Sorarım ama anlatmaz. Sıkıntısını kendi çözmeye çalışır...
EVET biliyorum bende sinirliyim şuan ama o eve onun yüzüne bakmak bile istemiyorumpeki şimdi hamile halinizle tek başına dışarda mısınız.tamam olabilirsiniz de.ne bileyim sinirli halde olunca.
hamle kalmadığımdan da bilmiyorum.
sizi eleştirmek değil amaxım kesinlikle yanlış anlamayın ama bu forumda eşleriyle problem yaşayanların çoğu da daha çok yeni zamanda hamile kalmışlar. bilmem neden dikkatimi çekti? acaba bu adamların daha önceden de mi böyle kabalıkları oluyordu da siz görmezden geliyordunuz yoksa siz hamile kaldıktan sonra mı öküzleşmeye başladı? lütfen kişisel algılamayın. büyük ihtimal bu anlattıklarınıza göre eşiniz başka bir şeye kızmış sizden çıkarıyor acısını. şu an hamile eşinin ev dışında olmasını da sorgulamıyorsa kendisi bilir. Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?