• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ezberi kuvvetli olanlar rica etsem bir bakar mısınız

eğer ezberlersen çabuk unutursun oyüzden hayal ederek çalış kafanda senaryolaştır öyle detaylarıyla aklında kalır bide sesli bi şekilde karşında biri varmış da ona anlatıyormuş gibi tekrarla (bunu yap ve sonrasında tv izlemeden internete girmeden başka bişey okumadan hemen uyu sabaha aklında olarak uyanırsın) başarılar :)

Yazarak Çalışmalısın..
Hatta Dilerim ki; Yazarken de Anlarsın..:34:

Başarılar..

en etkili yolu yazarak ezberlemektir canım.ezberledğini iyi anlamak için okudugun şeyi yazacaksın kagıda ezberledğin şeye bakmadan..

tecrübeyle sabit..ezberim kuvvetlidir..:34: ben bu şekilde çalışırdım sınavlara birincilikle bitirdim okulu defteri ezbere bilirdim:31:
aynen katiliyorum bende hep yazarak ezberlerdim ve konulari mutlaka ayirirdim.adim adim ilerlemek en dogrusu.basarilar konu sahibine..

yazarak ezberle,sonra mesela atiyorum 10 sayfami ilk sayfayi ezberle,yazarak

sonra terkar et,ikinci sayfayi ezberledin yine 1 den basla yazmaya yani zaten cok sey olmaz ya

2 günde 30 sayfa ezberledigimi biliyorum

yüksek sesle oku canım,hem söylemiş hem duymuş olacagın için etkisi katlanıyor:16:

yarın sınavım var ve ezberlemem gereken cok sey var ezberlemenin yollarını istyrm sizden en kolay nasıl ezberlenir herkes ezberleme yöntemini yazabilir mi acaba ?

ezber eğitime karşıyım ....

öğrenerek çalışsan daha iyi o bilgileri bir daha nerede kullanacam diye düşünme gün gelir karşına çıkar ben derdi derste iyi dinlerdim sınav vakti sadece kere notlarımı okurdum aklımda kalanları kendı cumlelerımde yazardım

Son düzenleme:
en etkili yolu yazarak ezberlemektir canım.ezberledğini iyi anlamak için okudugun şeyi yazacaksın kagıda ezberledğin şeye bakmadan..

tecrübeyle sabit..ezberim kuvvetlidir..:34: ben bu şekilde çalışırdım sınavlara birincilikle bitirdim okulu defteri ezbere bilirdim:31:

Arkadaşıma katılıyorum, ben de yazarak ezberlerdim. Hem yazdığım için onu içimden tekrarlamak, öğrenmemi sağlardı hem de göz hafızasıyla yazdığım cümle gözümün önüne de gelirdi daha çabuk hatırlardım.

Back
X